17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама... как така?!? нали Русия беше враг, агресор?

да нали Жигулата е Фиат от бронзовата епоха

Е, сега е спасител

russian direct investment fund въпроси?

И ся кво? Цяла Европа лека полека ще внесе за собствения си народ руска ваксина, а ние ще чакаме ЕК да ни каже, че може и ние

Брависимо Италия, независима страна, не като повечето останали лакеи и миячи на западните кенефи.

ай да видим сега промитите соросоиди, дежурните плювачи на Русия какво ще кажат?

Нов удар за троловете. Сега се ослушват за новите опорки.

ХАЙДЕ СЕЧУТУ ГЕРЕБЕРАСТ ПОЧВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ

Според Дариткова това е политически ход на БСП и Италия,но ние от ГЕРБ на територията България към ЕС ще спазваме стриктно разпоредбите на началството в Брюксел и никакви ваксини от Русия.Даже половин от българите да измрът ,ние ще останем верни на разпоредбите.България не е като Италия ,Унгария ,Полша ,Словакия и Естония да се подава на руско влияние ,през Руската ваксина.

руският парцал е винаги с Европа

ЕТО ГО ПЪРВИЯТ ДЕБИЛ

нека да го прави към собствената си глава! Нека тези които непрекъснато рекламират руската ваксина да се ваксинират с нея!

САМО ТОВА ЛИ УСПЯ ДА РОДИ ГЛАВАТА ТИ ?

ЗАЩО ЛИ ШВЕЙЦАРИЯ СПРЯ ВАКСИНИРАНЕТО С АСТРА ЗЕНЕКА И ЗАПОЧНАХА РАЗСЛЕДВАНЕ ?

Ами който иска да има държава и да има народ който да управлява ще произвежда руската covid ваксина спутник 5 а който не иска ще купува на десеторно цена краварските И еврогейските шитни които не стават за чеп за зеле за да лапа пръсти комисионни от продажбите и какво като измират хората му прости факти

Путин от коя раса е?

Ами още я няма у нас.

Ми да ги пуснат на пазара ве! Хората сами да решават, аз лично чакам руската ваксина не чакам хамериканските или европейските боклуци, които доказаха своята ниска ефективност!

Ние сме на твърди позиции,Какво като няма ваксини и хора умират ,важното е да докажем своето русофобство.Плевнелиев този келнер от крайпътно заведение ще изнесе пламенна анти руска реч,а сервилните медии ще се надпреварват да го канят

Като се има предвид колко бързо я измислиха ми се струва че не е руска а СССР-ска

Украйна не искаше да ваксинира със Спутник, защото е произведена в страна "агресор" и то при положение, че разполагаха само с ограничено количество индийски ваксини, а сега как са кандисали да я произвеждат не знам...

На соросорастите и обикновените евролиберасти на паница боб от Козяк пак им го начукаха до сливиците. Сега за тях само руска ваксина!. ха.ха..

Леко по лека почват да се усещат,само ние лакеите на Европа пак ще сме на опашката.Но както гласи наша поговорка,слаб народ,слаба държава.

От расата на Рас путин.

Санкции кога??

бързо колко да е бъзо? И ако е ССССР ваксина значи е минала всички тестове за разлика от американската която си е за два месеца.

заводски цени на горивата от родния нефтохим. Да ти обясня ли защо е така?

е известна повече от 20 години...На същия принцип руснаците произведоха и ваксината с/у ебола... Спутник и Астра зенека са идентични...само дето Спутник работи с човешки материал...астра-с маймунски... Сега вече заедно разработват вариант за втората "игла"...впрочем-по предложение на Астра...

Абе, дайте си ни на нас Астра Зенека, друго не искаме.

Да, обясни ни.

И за Москвич някои чакат още!

Великан на мисълта.... с другите на каква рулетка ще играеш?

осигуряват МОНОПОЛ НА РУСНАЦИТЕ при снабдяването на България! ПОНЯЛ?

марийке ниделчева, ти ли си ма?

Логично! Руските орки нямат технологийте да си произвеждат собственото ветеринарно менте, затова си плащат на италианска компания! БУХАХАХАХАХАХА

Да не забравяме,че Русия изпрати няколко самолета с лекарства, лекари, мащини за дезинфекция на огромни пространства в помощ на Италия, докато ЕС си чоплеше носа и само няблюдаваше ада.

Гола вода си.

Някой прече ли ти да внасяш евтини горива от Гърция или Румъния?

изчистиха тоалетните на няколко старчески дома.

Това ли ти казаха да напишеш?

технологиИте бе простак! НЯМА Й в множественото число! Как не го научи тоя български бе да ти ЕПМ американско говедо!? От 5 години пишеш по българските сайтове, как пък не научи основните правила тъпо чернокожо американско говедо!?

Соросоид, спечели 1 долар

Европа ще се усети защо американците настройват държавите срещу Русия. Само наите продажни демократични политици продължават да вървят среще братския руски народ. Но губещити сме единствено ние...

ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ СА НА ЛУКОЙЛ!

Защо?

Не ни съобщавате, какво се случва с Навални. Любят ли го редовно в руския затвор? А що се отнася до Спутник V, на всички ни е ясно - ако едно правителство милее за сънародниците си, ще се старае да им я осигури. Това ще се случи навсякъде, където местната власт обича народа си повече отколкото големите клечки във Вашнгтон и Брюксел.

Еее, тия италианци какво правят сега? Ще прецакат поликткоректната линия на другарката Дариткова! Лоши, лоши италианци!

Някой пречи ли ти да си направиш данъчни складове? Лукойл не разрешава ли да използваш техните? Ти уведоми ли някого за такава нелоялна конкуренция?

Логично! Руските орки нямат технологийте да си произвеждат собственото ветеринарно менте, затова си плащат на италианска компания! БУХАХАХАХАХАХА Руските лайнари живеят още във феодализма! Толкова са жалки и изостанали! Истински сибирски подчовеци!