17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само след месец с тия отворени ресторанти,хители,фитнеси,молове. Италия ще е една страна с минимален брой пред това,което ще стане тук. За това веднага да започва ударно.производство на ковчези 70 000 поне в резерв.Да се отворят допълнителни крематориуми и по-рано отваряне на ледените пързалки. Хората се държат така все още нищо не е имало. Ще си платят с лихвите.

БСП тулупите казват, че няма нужда от никакви мерки за справяне с пандемията. Като знам умствения капацитет на БСП тулупите, значи мерки трябва да има.

Докато не започнат да правят аутопсии, няма как да сме сигурни, че е от вируса. Дори не дават общата смъртност. Италия има население 60 млн. и там всеки ден умират 1700-1800 души без пандемия. Големият въпрос, на който до този момент не е отговорено, е повече ли са починали през този период?

Изглежда нямаш достатъчно информация ,ако в едно населено място миналата година за периода март -април са починали 20 италианци ,тази година за същият период са 230,не цитирам определени градове ,защото бяха прекалено много ,но се движим в тези граници.Това е официално по информация от Rai 1..Живея в северна Италия и вярмай ми кошмарно е.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/italy/

Пак пишете глупости и плаши те хората. Проверете си информацията, не вярно съдържание!!!

една и съща дъвка вече 3 месеца. Е,не ви ли омръзна?

А пък умрелите от запек за последното денонощие в Италия са 169 ама тях кой ги брои за хора

вирусът е нож с две остриета. част от идеята съдържа опция, да се внуши на верващите бетонни глави, че тоталната манипулация не е изключена. това, само по себеси е отрова за реалната манипулация. вече, твърде много започнаха да търсят, а истината е само една и е обречена да бъде открита.. процесите се случват изненадващо бързо. без някакво глобално бедствие, глобалният модел на контрол , при никакви обстоятелства, няма да доживее коледа. това означава разпад на центрлизираният модел на контрол във всичките му повторения и форми и във всяка една сфера. тоест, напълно непознато измерение от този свят. дано да има някакви извънземни там да подпомогнат адаптацията, иначе ще бъдем маймуни в атомна електроцентрала. не, че сега ситуацията е много по-различна, като се има впредвид, че още няма еднозначна дефиниция за реалност... във всеки случай, с напипване в тъмно, вече може със сигурност да се знае, какво Не е реалност. ще има втора шокова вълна но не може да съдържа само, вирус. за да спечели още малко време на системата й трябва смърт. много и навсякъде. тя оцелява сега само, докато държи безмозъчните в животински, физически стрес. залагам на природен катаклизъм. колкото и да не го вярвам, че е изпълнимо, пасва идеално в пъзела. да изгубя залога е най-идеалният вариант от всички възможни.

Да се връщат обратно по къщи и апартаменти и да слагат намордниците...

Кога ще се потърси отговорност от Китай, заради това което причиниха на света ???

А кога ще се потърси отговорност на САЩ за избитите по света от тях?

За избитите украинци и поляци?

Когато поляците и украинците се покаят за избитите от тях руснаци, чехи, словаци, българи, арменци, румънци... а и прословутите евреи.

Колко от тези случаи са потвърдени от патоанатом?!

Един ви пусна фалшива новина, излезе само в българските електронни медии, никъде не излезе в италианския или испанския печат, няма го този прословут уебинар качен никъде в нета и конспираторите както винаги си вързаха. Ама иначе ги е страх да не се чипират, пропагандата яко ви е изкривала гладките мозъчета.

Coronavirus, il bollettino del 19 maggio: i morti salgono di nuovo, sono 162. Tornano a crescere contagi in Lombardia, айде чети малко италиански вестници това е от la repubblica

Не знам за какв говориш... но и у нас, както и в Италия, по време на епидемията много хора умряха защото не им беше оказана необходимата медицинса помощ а дори не бяха заразени с Ковид, така че въпросът ми си остава колко от тези хора са починали от Ковид и колко от други болести или други причини.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Каква е крайната цел на цялото това мероприятие?

ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ

г-жи и г-да редактори,не ви ли се струва,че в бг има по-големи познавачи на италианската действителност от вас самите за да ни заливате с.......защото на някои българи италия им е втора родина...хайде стига вече...

Скъпи Фелини, българина най-мрази да се окаже че някой е по-умен от него, както си е въобразявал. Да ти кажа, има хора с дипломи, а някои с дипломи и опит. Така че ,Фелини, налягай си парцала. А ти знаеш ли кой е Фелини? Ха!

И какво от това? Да не би да можеш да композираш опера, или си построил катедрала? Италия е велика, а ти си само прашинка навяла.

Голяма манипулация ей....!!!!

Умрял някой да те манипулира тебе.

Него не, ама теб успяват да те излъжат :) Личи си, че не си капацитет.