Италия прекратява използването на "АстраЗенека" при хора под 60 г. след смъртта на 18-годишна

Момичето е имало автоимунно заболяване на кръвта, проверява се дали това е отбелязано в документите преди имунизацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кое е това автоимунно заболяване на кръвта, че нещо не се сещам?? Не вярвам да е имала каквото и да е заболявоне.

да се ваксинираш срещу болест която поразява само дъртаци, със ваксина която поразява предимно млади - това си е лудост.

Извинявай, българската актриса починала в Москва преди 2 седмици, на колко години беше ?

Имаме опит......с боклуците на Италия. Не искам, да ни ,,съжаляват" италианците ,като най бедни в ЕС.

Момиче и още хиляди други млади хора по Света с тези непроверени ваксини???

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Кой знае какво има НЛО ДНК материал:) искат да ни завладеят...

Тъпанар! Който не го е грижа за здравето и живота си, да отива на инжекция. Даже може да отскочи до Ромъния - там ще му дадат бонус две кебапчета и бира в замяна на здравето и живота му!

.y.....

Ваксината на Астрата се прави от маймунски вирус и не бива да се прилага върху хора! Всичките ми познати, които се ваксинираха с тази маймунска ваксина го понесоха много тежко: няколко дни с тежки симптоми - температура, болки, гърчове, нещо като ускорено изкарване на болестта!

То ако е само това бързо изкарване на болестта, пак ще е добре!

Синът ми на 26год едвам изкара първана нощ след ваксината -39,6 и с нищо не се сваляше часове наред.Слагаше си главата под чешмата,защото имаше чувство,че ще му заври мозъка.Това е с Астра Зенека преди 2 месеца.По принцип сме за вакдините-доста годдини си слагаме противогрипни,той също но сега...

Еми дано се научите какво да не правите редовно повече... преди да стане късно

Ама рисковете били повече от ползите, печалбите са огромни... умрелите все някога ще умрат и без това..

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Жалко за детето , мъчно ми стана. Каква е тази изродщина хора с автоимунни заболявания да се ваксинират с тези препарати.

и с вируса също много рискуват хората с такива болести. Редно е било да си пита ревматолога първо това дете, преди да се ваксинира. Ако не е кьорфишек работата разбира се. Че в лъжовно време живеем.

С вируса рискува, но на хормонална терапия с ваксина понижаваща тромбоцитите се самоубива.

Изобщо виновни са тези, които се стараят да принудят хората да се ваксинират дискриминирани ги. Расистите политици, които дискриминират по биологически признак хората на ваксинирани и неваксинирани. С последната си заповед за пръв път в България се приложи расова дискриминация по закон и здравният министър се присъедини към расистките и фашистите. Всички, които насаждаха стах и налагаха унизителни и репресивни мерки са виновни. Политици, силови структури, преса. Всички, които различават хората на ваксинирани и неваксинирани са съучастници е тази смърт. Престъпна група политици.

ТАСС сообщает... От советского информбюро... Дежавю.

При Астра Зенека поне се знае какво се случва и то в кратък срок. А при другите ваксини всичко е скрито покрито и ще се окаже във времето. Така, че да не може да се докаже, че е от ваксината

Ако погледнете в Европейската база данни, ще видите, че всичките ваксини са един дол дренки - процентът на странични фекти и починали е горе-долу еднакъв спрямо поставените дози. В Щатите до днес са около 4600 регистрирани умрели ваксинирани против ковид19, в Европа са обикновено 2,5-5 пъти повече. Е, при всички ваксини ползата е повече от вредата - големи пари, а какво им пука на фарма-компаниите и техните подлоги, че някой е умрял! Освен това с ваксина или от ковид - целта е обезлюдяване, че да забавим климатичните промени.

Точно. АЗ дава макротромбози, но Пфайзер дава микротромбози, които не са толкоз видими, но са дори по-опасни. И все пак, кой идиот е позволил на пациент с хормонална терапия, която неминуемо засяга тромбоцитите да си бие ваксина, която предизвиква спад на тромбоцитите. АЗ или която и да е друга. Да не си мислят че с медикаментите, които взема резултата с Пфайзер ще е друг? Просто е нямала възможност да си сложи Пфайзер. Всъщност това, което целят е да се забранят каквито и да е зелени коридори в Италия. Неокомунисти еквивалентни на фашисти управляват там. Тук все още еквивалента им Радев се въздържа от преки акции срещу всички.