17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко майки е разплакал и колко деца е оставил сираци този убиец? Обаче Италианското правосъдие не прави компромиси с престъпницитеь за разлика от "българското". За следващия мафиот Италия отново ще бъде "осъдена"...

Доживял до 83 в затвора и Италия е осъдена за лошо отношение. А нашите пенсионери едва докарват до 70 и никой не съди държавата за лошо отношение!

Напротив,синът на мафиота трябва да плати и благодари на Италия,че са съхранили живота на баща му да преклонна възраст,защота по принцип мафиотите не доживяват даже и до40.Избиват се помежду си по различни причини.

Ходете още и вярвайте на някакъв ''съд'' по правата на човека дето се загрижил за мафиот починал на 83 години, лека му пръст ама за хилядите дето е тероризирал не му дреме че са нарушени техните права... Човечеството върви към своята гибел след като осъждаш тези дето са жертви на осъдения...

И какво да му е здравето на 83, разбира се че ще има проблеми, ЕС загрижен за престъпниците и убийците, никой не се интересува от жертвите.

Решението на „Европейският съд за човешките права" – е поредната подигравка и гавра с близките и роднините на убитите по поръчка на този мафиотски бос. За да постановят такова решение, явно високопоставените господа съдии от „Европейският съд за човешките права“ въобще не са запознати с досието на този мафиотски бос. Много е точно определението на Министъра на Вътрешните работи на Италия Матео Салвини - "още един безполезен европейски цирк".

Няма да се учудя ако т.н. Съд утре вземе та реабилитира осъдените на Нюрнбергския процес и осъди съдиите да плащат обезщетение на близките. Зер и нацистите са хора, и те имат права, пък и смъртвото наказание вече не се практикува в ЕС Хитлер - и той човек е бил, и той дуща е носил. Пфу!

Всички българи казвате, че мафията си има държава, но всъщност мафията си има много държава или на кратко казано - държи цял свят. Затова съдът съди държави както си иска ... И той е наш!

А когато някой пенсионер умре я от глад, я от студ, я от циганин, да съдим ли ГЕРБ?

tonk11

Явно не само при нас има идиоти в съда!

Пълни идиоти ... Той избивал масово плюс всякакви други гадории, ма те не му били махнали строгия режим.... Дейба и тъпаците, дейба, в европейските съдилища.... Какво е изтраял за няколко месеца сравнено с това, което е причинил? Уау, достъпът бил ограничен и покупките... Аз рекох,че са му завирали нажежени железа в задника всяка вечер.... Такива идиоти в съдебната система директно в затвора за поощряване на престъпността.

Салвини нарече базирания в Страсбург съд, който е част от Съвета на Европа и не е свързан с ЕС, "още един безполезен европейски цирк".

Мда поредните чиновници които не стават за нищо но струват милиони евро годишно на данъкоплатците...

" Европейският съд за човешките права" - това вече го възприемам като някаква подигравка и гавра с хората и здравия разум. Тези хора ли, същества ли, вече съвсем са се бъгнали в главите. Това място, както и околностите все повече се превръщат в сборищя на човешки отпадъци. Единствено, само дето разполагат с пари. Ако не са парите им, никой няма да им обръща внимание.

На такива, които само привидно на външен вид са хора, а са отговорни за смъртта и страданията на десетки невинни трябва да им се отнемат човешките права - точно както те са ги отнели от жертвите си. Хубаво е, че сме хуманно общество, но какво правим с не дотам хуманните? Но си мисля и в Италия има мафия ама този явно не е бил в затвора като митьо очите на курорт.

То от друга гледна точка както казваш, има мафиота права, но и задължения в обществото и спрямо другите членове. Не си ги изпълнява - отхвърля се от това общество и правата му отпадат. В случая, причината не е в обществото и в държавните органи, а в извършителя. Този сюрреалистичен съд би трябвало да насочи претенциите си към осъдения. Много от решенията на този съд са като творения на наркомани. И никога не ми е ставало ясно, като как и защо, някаква полусбъркана организация, която е твърде далеч от действителността, а често от темите, от местата, държавите, манталитета, националните особености, ще дава някакви категорични заключение. Които вместо уважение, респект и справедливос, предизвикват потрес и удивление. какъв му е смисъла на това нещо да го има тогава.

ами, кво да му коментираш на това? "прочут мафиотски бос" означава, че животното е виновно за смъртта на много хора. но животното имало права, които права плюят на паметта на убитите от него... всъщност това не е европейщина, каквото и да мислят в "европейския цирк в Страсбург". това си точно това-храчка върху паметта на жертвите на един масова убиец, но на Страсбург мафиотът им е по-важен! един наистина античовешки "европейски цирк" с претенции за обратното... п.п. нали тия измекяри съдеха само нас, както се опитват да внушават соросоидите ни?!

Ти виж на Брейвик килията! В България над 90% от студентските общежития са по-зле.

Охооо, 83 години?В българия на свобода хората не доживяват толкова, колкото в италиански затвор при строг режим.Направо си пращайте престъпниците тука за изтърпяване на наказания.