Италия намалява срока на валидност на ваксинационните сертификати от 1 февруари

Неваксинираните и непреболедувалите пътници подлежат на 5-дневна карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напред (назад) към иглените абонаменти. Честито на печелившите. А ние от контролната група си питаме дедовия.

Защо Италия, Испания защо Германия и Австрия? Рим преследва ли евреите? Испания изгони ли ги? За другите да питам ли?

Просто и тогава си бяха малоумни и сега са такива. Просто преди агресията им беше насочена навън (към не-сините очи), сега обаче изтеглиха късата клечка

На 3м,после на 1м,после на абокат. За сведение имам 2 дози., не съм антиваксър. но това ми идва в повече

То скоро всички ще сме антиваксъри.. въпросът е след колко инжекции ще ни броят за такива

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

Нещо взе да ми писва.Имам бустерна доза,спазвам всички мерки,но такива новини почват да ме разколебават.Абокат ли ще нося,или накрая ще им тегля една...

изобщо няма никаква изненада. все пак диктатора марио драги е от отбора на лагард, макрон, мърсула. все отбор лузъри. които доведоха ес до есср, а това есср го засилиха с пълна пара към скалата. само пара за тях и господарите им да пада. милиарди печалби за едните - милиарди дългове за "избирателите" и пра -внуците им. но за разлика от ссср -тогава, то днес есср про-пада с дни. с това управление - толкоз.

Тая измислена държава беше преди няколко години на ръба на фалита. Сега както продължават с тия “мерки” - така се наахраниха с дълг, че след 6-9 месеца когато почнат да се вдигат лихвите (ФЕД) - ще гледаме цирка. Дефолт иде в Европа - Италия и Гърция са първите.

Нещо информацията не изглежда ок...значи, ако си си сложил бустер на 1-ви август, то другата седмица трябва да си сложиш четвърта, която не е официално одобрена още...как така? Освен това, това изискване за влизане ли е или за вътрешни цели след като си влязъл вече? Оня ден казаха, че за влизане сроковете са еднакви - 9 месеца за 2 дози, неограничено за бустер.

Значи италианските фашаги не се съобразяват с решението на Европейската комисия, която утвърди 9 месечен срок за валидност на сертификата?! Ми така всяка една диктатурка ще определя нейни си изисквания за влизане, а уж европейци го раздават.

та кво? Те ще определят колко време ще си здрав? Айде у лево. Харесвах Италия, но не е проблем да си харесам друга дестинация, където не ме приравняват с бройлер. Аривидерчи.

Тея вече тотално изтрещяха човек. Б... простотиите б... чудото биите си 7 доза ако щете. Един ден казват ваксините не помагат, после те не помагат ама все пак се надупчи я ...

Екстра! 2 пъти в годината набодените ще ги бодат отново! Ало ковидидиотите, как се чувствате с вашите сертификати?

Бързаш. 4 или 8 пъти ше е.