17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Георги Симов - Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! https://grigorsimov.blog.bg/politika/2020/10/31/karantinni-lageri-na-smyrtta-za-vseki-nevaksiniran-ili-zapod.1733320

Ако забранят на медиите да употребяват 10-ина думи ще се справим по-бързо. Вие сте дяволи, уважаеми. Разболявате хората и после не им помагате в паниката, а ги доубивате. Ще горите в ада за това, пъклени създания медийни - и вие , имного други. Защо не писахте преди 4 години, когато 48-годишната ми приятелка почина от пневмония вследствие усложнения от грип. "Млада жена почина от пневмония. Детайли от кошмара" - ето така можехте да озаглавите тогава материала нещастници, ама никой не ви плащаше. Идиотите да ви четат и да се шашкат, аз отдавна виждам къде напомпвате текста и къде го спихвате - личи ви от сто километра.

Оправете си заглавието. Не "картина" а "карантина" трябва да сложите

Ще наложат мона лиза за национална картина.

Те от няколко месеца пишат статиите от телефона в кенефа и така се получава

Готвят ви глобален кошмар и той се нарича Нов световен ред! Ред на терора и тоталния контрол, пЛандемията е само поводът да го направят, затова и пуснаха вирусчето! Пишете в гуглето и етете: Евролидерите се споразумяха: Ваксини за всички в ЕС и масово тестване

Това с вечерния час не го разбирам...няма и да го разбера. Значи, вирусът има работно време, не ходи по офисите на фирмите, не пътува из градския транспорт (феновете на намордниците да не се обаждат... италианците са заушени с маски от месеци насам, и виждаме резултатите).

и да ревем и да не ревем, пандемията ни застигна. Повечето хора ще я изкарат леко, но ще има и жертви. Жалко само че лятото го пропиляха нашите управници. Жалко че Боко не си подаде оставката. Март месец ще му покажем къде му е мястото на еднокнижния. Слаб 2 е оценката на гражданите.