Италианският премиер: Франция и Германия ни се подиграват

Те мислят единствено за собствените си национални интереси, подчерта Конте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не, ше ви гледат безучастно южняшките циркове.

Правилно се е изказал човекът. Явно краят на тумура ЕС идва

Време беше!!!!!

Великобритания напуска ЕС заради нежеланието да бъде подвластна от мотора на ЕС - Германия.

Малко ги третират като България...

демек добрата ени е загрижена за стандарта на живот в африка, за разлика от лошата тотал. в наследницата на древния рим корупцията си цъфти, лозунгите си вървят... само наследниците на елините ги превъзхождат в тези постижения, галите има още много какво да учат.

Колкото Повече Патриоти(Не лъже Патриотите-Патерици на Палачите Герб) има в ЕС, толкова по бързо Европа ще върне нормалният добър вид а антихристиянските ЕС и Нато ще се разпаднат. Амин.

Туй му се вика "воала мадам льо жур дьо Спас" или на шопски - те ти булка Спасов ден! Вий дип че се сетихте или си мислехте, че франкрайх и дойчрайх ще мислят само за вас? Надявай се Марийо...

Как е успяло това популистче в една реч да обвини французите едновременно че гледат само интереса на Франция и че не гледат интереса на френския народ и то по въпрос за касаещ Германия и двустранен договор, на който Италия не е страна . Кви циркаджия се намърдаха в политиката, бъркащи цирка и лидерство, ама в Италия циркът има стари традиции, хубавото там е , че икономиката работи независимо от клоуните.

Ингилизите нали затова си биха камшика!

чак сега ли се светна?

Че вие сте си за подигравка.

Добър ден! Царят е гол!

Вие си играйте вашата игра, не можете да ги наддумате. Те все са прави ...

От кога държавите представляват своя народ? В ЕС нещата не изглеждат така.

Така е. За това трябва да ги игнорираме !

Така, така, това за Африка и миграцията от там аз го говоря и пиша от години, да видим, когато го каже човек от този висок пост, дали ще се намерят дузина граждани, на които да им уври главата. Големите от ЕС са причинили много страдани на народите от Африка, Мала Азия, Турция и източна Европа. А толкова българи искат да са в съюз с тези, които им причиниха тази мизерия, унижение и разпад на държавата! Европа си е най- добре като континент на нациите, богатство на всички тези култури, езици и история! Никакви райхове и съюзи няма да ни направят по-богати, -щастливи и - добри!