Италианският премиер: Франция и Германия ни се подиграват

Те мислят единствено за собствените си национални интереси, подчерта Конте

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, така, това за Африка и миграцията от там аз го говоря и пиша от години, да видим, когато го каже човек от този висок пост, дали ще се намерят дузина граждани, на които да им уври главата. Големите от ЕС са причинили много страдани на народите от Африка, Мала Азия, Турция и източна Европа. А толкова българи искат да са в съюз с тези, които им причиниха тази мизерия, унижение и разпад на държавата! Европа си е най- добре като континент на нациите, богатство на всички тези култури, езици и история! Никакви райхове и съюзи няма да ни направят по-богати, -щастливи и - добри!

Така е. За това трябва да ги игнорираме !

stankow

Вие си играйте вашата игра, не можете да ги наддумате. Те все са прави ...

Добър ден! Царят е гол!

Че вие сте си за подигравка.

чак сега ли се светна?

Ингилизите нали затова си биха камшика!

Как е успяло това популистче в една реч да обвини французите едновременно че гледат само интереса на Франция и че не гледат интереса на френския народ и то по въпрос за касаещ Германия и двустранен договор, на който Италия не е страна . Кви циркаджия се намърдаха в политиката, бъркащи цирка и лидерство, ама в Италия циркът има стари традиции, хубавото там е , че икономиката работи независимо от клоуните.

От кога държавите представляват своя народ? В ЕС нещата не изглеждат така.

Туй му се вика "воала мадам льо жур дьо Спас" или на шопски - те ти булка Спасов ден! Вий дип че се сетихте или си мислехте, че франкрайх и дойчрайх ще мислят само за вас? Надявай се Марийо...

Колкото Повече Патриоти(Не лъже Патриотите-Патерици на Палачите Герб) има в ЕС, толкова по бързо Европа ще върне нормалният добър вид а антихристиянските ЕС и Нато ще се разпаднат. Амин.

демек добрата ени е загрижена за стандарта на живот в африка, за разлика от лошата тотал. в наследницата на древния рим корупцията си цъфти, лозунгите си вървят... само наследниците на елините ги превъзхождат в тези постижения, галите има още много какво да учат.

Малко ги третират като България...

Великобритания напуска ЕС заради нежеланието да бъде подвластна от мотора на ЕС - Германия.

Правилно се е изказал човекът. Явно краят на тумура ЕС идва

Време беше!!!!!

Е не, ше ви гледат безучастно южняшките циркове.