Италиански полицаи се червят заради розови маски

Те протестират срещу предпазните средства, които трябва да носят по време на дежурство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте им направо розови униформи на тия джендъри.

Възмъжаване на жените и поженчване на мъжете, лека-полека докато се свари жабата!

Така им се пада! Нека пак ходят да бият хора, като протестират. Хаххаа. Това си е чисто нарочна гавра с тях. Но им се пада. Утре ще ги накарат по време на дежурство да са закопчани един за друг с розови белезници с пухчета :) и овцете ще направят и това.

Ми това е в унисон със джендърската политика на Европейския съюз! Полицаите ТРЯБВА да са с розови маски! Скоро ще им раздадем и униформени полички - така де, древните римски легиони, на които италианските полицаи са достойни наследници, също са носили полички!

Що се оплакват? Нали така трябва да бъде в новото нормално? След време ще им раздадт и розови полички в подкрепа не педофилите, ЛГБТ.. и де що е извратеняк. Новото, сър!

Ами то така се започва - първо с розовите маски, а после и с розовите прашки. Италианските полицаи да свикват и да се готвят и за розовки сутиени. Иде Новият Световен Ред и новото нормално. Да си извратен - днес това звучи гордо!

Нищо стряскащо. Като доде време за задължителни розови беккини тогава

Розовото е един от най-красивите цветове, всъщност най-красивият, защо точно него го набедиха за гей.ски? Не може ли някой грозен, има едно фашистко кафяво гадно, едно осрано жълто

Прав си колега. Розова путка, розови ареоли, все белези на бялата жена.

Обърни се към фашистите в Германия. С розови триъгълници са маркирали хомосексуалистите.

Сега маркират с наци сертификати. Конституция: Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

А да нашио дърт комунистически джандарин гейска маска не се ли полага от квотата на зелените и соросоидите от ДБ ?

Розови маски , ами много готино даже ! Чак пък такива тревоги за едно разово в 21 век :-)) Иалианците са елегантни мъже, да покажат малко нов подход на модните "консерви".

еми не е приемлшво разбшра се...мъже полицаи да ги изгипосаш в розовко

Дали е случайно?

После и зелени вълнени гащи ще им раздадат, да е по-забавно...

Днес розови маски,утре вместо пистолети ще им раздадат вибратори,вместо палки огромни дилда и ще настане една,леле мале...

Направо си предстваих как те арестуват и отнасяш всички "блага"

Няма как мен да си представяш,защото не си ме виждал,но виж,може би себе си си представял и си си ударил вече една злобарка...

Да, докато си представях как те арестуват Вероятно и ти си го направил ;)

На педалчета - розови маски! Ако не им харесва - значи са хомофоби и да ги уволняват!

На някой от тях може да им хареса

АКО НОСИТЕ РОЗОВИ МАСКИ - САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ. АКО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПРОТИВИТЕ НА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ ОТ ЕС - ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ИТАЛИАНЦИ. КОЕТО ПРОСТО СЕ СЛУЧВА..

Трябва да порозовявата, а не да се червят, И да носят розово бельо и тениески...Незнам защо Надал се отказа от розовия си екип. Той не е полицай...

Даааа, наистина трябва да порозовяват свенливо, за да са в тон с маските, че червеното не пасва особено много на розовото.

Гавра до дупка, с дебилите по света и у нас.

Не, че розовото е грозен цвят, ама все пак... Това, че плеймейтките го играят лоши момичета с полицейски камшици и шапки, не означава, че полицаите трябва да изглеждат като барбита с розови маски Днес розови маски, утре силиконени джуки под предлог защита ори удари. Не така, бре. Не с лошото.

това просто е следващата стъпка след пУандемията:)))