Италиански министър сравнява африканските мигранти с "роби"

Салвини, който оглавява партия "Лига", поведе кампания срещу бежанците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя нормален ли е или се е натряскал

кого имаш предвид

Сравнението на тези, които днес пристигат нелегално в Европа с европейски мигранти вече се изтърка. Няма нищо общо помежду им.

Аз пък ги сравнявам с ислямските нашественици от арабското и османското нашествие, само че сега са под прикритие на "бежанци", "мигранти", "бременни", "майки с деца". И навремето венецианските търговци са платили корабите за османската обсада на Царигард, пък сега ню йоркските финасисти плащат.

Работата е там че ористигащите африканци нито могат нито искат да работят. Нямат образование, нямат работна дисциплина - кой изобщо очаква нещо позитивно от тях?!

Обаче, могат да бият, изнасилват, колят, газят, взривяват... Могат също да харчат "помощи" хубаво. Платени от жертвите им, евродебили.

Такива хора трябва да управляват Европа. Трябва да се направи възможното европейките да раждат деца, вместо да хрантутят навлеци от цял свят, които за "благодарност "да ни избиват. Пари има достатъчно, затварят границите, спират им помощите и айде, който от където е... С икономисаните милиарди, може да се пооправи раждаемостта в Европа.

Негрите са като хиени и маимуни. Негрите бяха РОби на Англия и Франция до 1960 г, но измислиха Расизма и тръгнаха да завземат Африка. Негрите ползват Идеологията си- Расизма, за да завземат чужди Държави, както Арабите ползват - Исляма. Негрите спят с всякакви животни- маймуни, камили... Сега, тия негри са влезли в Италия за да вземат Работата, Парите и Къщите на Италианците. Маимуните не искат да са Роби, а да завземат Европа. Виж оня маймун- Неймар. Първо е бил Роб на Португалците в Бразилия, а сега получава по- голяма Заплата от всички Бразилци и от повечето Португалци. Като е тръгнал да завземе Испания. Трябва Бойкот на Футболни отбори в които играят - чужденци !!! Такива отбори НЕ ни трябват.

Такива мъже като Вас и Орбан са нужни на европейските народи защото защитават истината и я казват направо в очите на европейските чиновници, те и главни радетели за превръщането на децата ни в аморфна маса без ценностна система и неизвестна полова ориентация, въпреки че по природа са родени с определен пол ! Прави сте да се надигате срещу всичко което в бъдеще време може да унищожи всеки един народ! Колкото до еврочиновниците, нали знаете че педал и лесбийки не се интересуват от раждане на деца, а се интересуват само от извратения си секс!

Такива мъже като Вас и Орбан са нужни на европейските народи защото защитават истината и я казват направо в очите на европейските чиновници, те и главни радетели за превръщането на децата ни в аморфна маса без ценностна система и неизвестна полова ориентация, въпреки че по природа са родени с определен пол ! Прави сте да се надигате срещу всичко което в бъдеще време може да унищожи всеки един народ! Колкото до еврочиновниците, нали знаете че педал и лесбийки не се интересуват от раждане на деца, а се интересуват само от извратения си секс!

Евродепутатите от ГЕРБ и ВМРО, които в България са част от управляващата коалиция, заедно с Николай Бареков и социалиста Момчил Неков, отказаха да подкрепят стартирането на процедура за налагане на санкции на Унгария. Мярката беше предложена в доклад на Европейския парламент, в който се изброяват 12 основни нарушения в областта на върховенството на закона и основни демократични принципи. Реално, от българските евродепутати, само бившият премиер Сергей Станишев (БСП), бившият регионален министър Искра Михайлова, Филиз Хюсменова и Илхан Кючук (и тримата от ДПС) са гласували "за" санкциите. Единственият български евродепутат от групата на Европейската народна партия, който също е гласувал "за", е Светослав Малинов (ДСБ). Много от евродепутатите просто не са влезли в залата, за да не им се налага да вземат позиция.

Станишев не е БСП, той се бори за председателското си място в ПЕС, искаха дори да изхвърлят БСП от ПЕС, защото беше против турската конвенция, но Нинова издържа на натиска.

Пропуснали сте ВЪЗДЪРЖАЛАТА СЕ Мария Габриел. И тя като Станишев си оставя вратички за постове.

PEYTSCH

Днес зяпнах от изненада...В търговския център наблизо до Европарламента в Страсбург видях ...реклама. Реклама на MonneyGram за превод на пари като WesterUnion....На рекламата пишеше на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК „Превеждайте парите за България си при нас на изгодни условия!“...Пишеха го на безгрешен език и на фона на карта където бяха Германия със знамето си и голяма стрелка...в България със знамето си...В АзГ казаха че в дните при плащане на социалните помощи мургавите българи стоели търпеливо на опашка за да пратят парите си...Изводът е за Вас...

PEYTSCH

Преди стлетия ги ловяха щастливи под палмите и ги транспортиха с много жертви през океана...Сега ги примамват с много пари, къща, кола и леки жени в Германия при баба Меркел...С много жерти и нещастия...Но щастливи да оплождат при прилично заплащане...Май не са точно наречени РОБИ, а простичко казано ЖИГОЛИ...спермоклетки със замърсен и вонлив материал...

"Чух някой да казва, че се нуждаем от миграцията, заради застаряването на населението." И Соросоидната Кристалина ни приспиваше със същата песен; А Ислямска държава щяла да стане лигитимна в близко бъдеще и да получи покана за ООН :( ... Старите немощни лидери - диктаторите Юнкер и Меркер, "умряха". На ход са Орбановците и Салвинитата.

Да, дано Салвини да продължи така, че вече станаха множко тези мигранти тук в Италия. И още повече че им се плащат по 30 евро дневни на всеки член от фамилията, които общо взето са за храна и дрехи. Дават им общински жилища гратис, не плащат сметки, практически едно средно италианско семейство има по-малък доход pro capite в сравнение с тези, които по цял ден нищо не правят, не се и опитват да научат езика и да се интегрират, оплакват се от всичко и т.н. Please, go back home if you don’t like us!

Точно така! Политиците не се борят европейските народи да имат собствени деца,които да са бъдещето на Европа,а се борят да вкарват роби от Африка и Азия,които не са бъдещето на Европа,а са нейният край!!! От ачност робовладелците ще съсипят християнството,ще съсипят християнските ценности и накрая ще затрият и тях си,защото тези роби идвайки тук ще убиват всички,не само обикновените граждани... Африканските роби са със съвсем други разбирания за живота! Виждаме всички,какво става в ЮАР,от водеща икономика в Африка сега е пред фалит,а бялото население бяга от там,така ще стане и тук! В България пък изобщо нито робовладелците,нито политиците ги интересува раждаемостта на българите,затриха семейството,смъртността е най високата в света без война и всичко това от безгранична алчност,само определени хора да имат всичко,да живеят,като царе,а останалите да са роби и да умират... България така няма бъдеще,България с чужди работници също няма бъдеще,без раждаемост на българите няма да я има тази държава,но явно на никого не му пука,сега са важни парите,които може да се натрупат в състояния и имоти,друго не е важно! Така е и Европа,не чак толкова зле,като България,но и в Европа раждаемост няма,защото няма никаква политика към това,може би нарочно,за да се съсипе семейството,за да се съсипе от там и християнството и най накрая Европа....