Италианската полиция проведе най-голямата си операция срещу нигерийската мафия

Арестувани са десетки членове на две престъпни култови общества, които са имали съперничещи си клонове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

черните имат само една нобелова награда и тя е за мир втората ще е за престъпност.

Нали Макрон предпочита африканци пред българска и украинска мафия. А то сега се оказва че и те мафия имат. Да са им честити!

Европа загива с все по-бързи темпове! Май няма връщане назад. Милиони отрепки от цял Свят, размножават се като хлебарки. Белите европейци са на изчезване!

В момента съм в Англия в един не голям град, има много африканци тук, но всички работят и то здраво, и помен няма от положението в Германия и Италия.

В България трябва пълна ЗАБРАНА за показване на филми с араби и негри. Забрана за оня филм- БЛОКАДА( който е арабско- негърска пропаганда). ЗАБРАНА за пускане на песента на негъра- маймуняк Кулио- ""Гангстерски рай"".. Трябва ПРОТЕСТ пред Българската Държавна Телевизия- БНТ, СРЕЩУ турските шпиони, които приказват на турски език. и да ги изгонят.. Турското робство свърши. Ислямските Шпиони на Реджеб Ердоган да бягат към Турция и там да си търсят правата. НА мястото на Турските новини в БНТ, трябва да почнат ОТНОВО да показат оня филм ,как Осман Ага бяга с РАЗПРАН гъз през 1865 г. В фирмата за автобусни превози- Юнион Ивкони, ясно има някакви Ислямски Шпиони( собственици или шофьори) и пускат Турско- негърска ПРОПАГАНДА. Тия да бягат към Турция...Който убие турчин или негър, хем взима пари, хем СПАСЯВА България.

Хапчетата вече не ти действат, сменяй ги

Нигерийците тепърва ще създават проблеми. 200 милиона са, а вървят към 300 млн за следващите 20 г

Ние и 7 нямаме ама сме къде, къде по-напред.

Ще са 5та по население държава през 2050. Но никой не иска да живее там така че ще са на лодка към Европа

Ама моля ви се, каква е тази "нигерийската мафия" в Италия? Това е расистка доктрина и тези, които я пропагандират, трябва да отидат в затвора.:))

Защо? Най-вероятно става върос за културни поданици на Нигерия, бели на цвят, учители, инженери, ядрени физици и доктори! Аз по друг начин не мога да си го обясня - нали тия щели да облагородяват Европа и генофонда и? Все хубави хора - само малко трябва да се понаучат, няма са им отнеме повече от 2-3 хилядолетия, спокойно!

Сега остава да кажат и, че мафиотите са черни... Върха на расизма, черни и обратни не мой да са мафиоти...:))))))

Е как Нигерийската мафия дойде в Италия? Нали това са просто едни бедни измъчени бежанци/мигранти от Африка? Докога Шорош заедно с ционистите ще бъдат търпяни? Господа евреи, след 2та световна сте пълноправни господари на света.Искате да предизвикате собственото си унищожение като пресъздавате условията за идването на Хитлер на власт ли? Нима нищо не сте научили през вековете или собствената ви алчност и омраза към белите хора ви е заслепила?

Нигерийците не са евреи,а се възползват от миграцията за забогатяване.Сорос може да я стимулира по някакъв начин,за да дестабилизира Европа ,но Ислямска държава не е създадена от Сорос,а прииждащите мигранти извън бежанците ,са организирани от тяхната мафия за трафик на хора.

Ох извинявай, аз съм толкова тъп че не знам че нигерийците са евреи. Сега обясни на тези дето ти пишат плюсовете какво поражда антисемитизма по света и защо 3 ма английски крале гонят евреите за 500 години.А също така Испания, Франция и дори древния Рим.За Германия и Италия е ясно-те са нацисти и фашисти. Как все евреите си ги избират да ги гонят, защо не някой друг?. Много интелигентни хора,НО алчни сектанти готови на всичко само и само да са на власт и да притежават парите на света. Но както и да е дано Христос прости кръвопролитията и зверствата причинени и спонсорирани от Шорош, Ротшилд и другите сатанисти-ционисти.

Дали са мигранти ?

Нов вид армия за превземане на белия континент. Ползвайки нашите пари под формата на социални помощи ни унищожават прогресивно.