Италианска компания ще изпълнява полетите с медицинските вертолети у нас

Транспортният министър Христо Алексиев подписа решението за избор на ALIDAUNIA S.R.L.

Обратно в новината

Коментари - Италианска компания ще изпълнява полетите с медицинските вертолети у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дават спасителната линия на концесия. Вместо да се обичат пилоти на държавна служба. На това му се казва корупционна схема. Частните хеликоптерни линейки съществуваат в някои страни, но в България можеше да се върне практиката да са в Спасителната служба, където бяха преди да я разграбят и превушърнат в пародия на самата себе си

За да не се излагат пишещите глупости тролове. Като за начало има огромна разлика между пилот на граждански хеликоптер, на военен хеликоптер и на спасителен хеликоптер. Второ- че това ще стане се знаеше още от момента, когато обявиха че ще правят въздушни линейки- само глупаците си мислят ,че за да имаш въздушна линейка е необходимо само да си купиш хеликоптера и можеш да слагаш всякакъв персонал вътре. В много държави има частни въздушни линейки, само че там съответната фирма печели поръчката в открит търг- докато тук никой никъде и по никакъв начин не организирал какъвто и да било търг или нещо подобно за наемане на фирма. Вместо това държавата ще плаща толкова, колкото поиска фирмата. И още - гледам тролчето долу много удобно изпуска, че тука става въпрос за поредната простотия на назначените от президента радев министри. Още ли питате защо трябва да има редовно правителство, а не правителство не подлежащо на абсолютно никакъв контрол. И накрая- в държавите където има въздушни линейки, първо са направили планове трябват ли им, какво ще покриват, къде ще излитат и къде ще кацат, откъде ще бъде намерен персонал, къде ще бъдат разположени хангарите и колко ще струва всичкото това нещо и дали е ефективно. Напълно съм сигурен че тук никой не е правил подобни проучвания.

Уточнението там дето те спохождат евроджендътите

Защото Италиянците са платили тлъсти комисионни на нашите наемащи ги мафиоти

Италианците са наети за да платят бонуси на наемащите ги

Чудно в БГ като се каже " частна компания" , ще карат въздушни линийки - ами нали се сравнявате с Германия , всичко в тая държава е частно с изключение на Железници и Летища.

Ямбол нерде Стамбул

Е няма да в българска фирмата я!

Нормално, тук всичко е на концесия.

От ПОСОЛСТВОТО само чужденци избират

ПАК ще плащаме на чужденци. ПП: Срещу 1 ВНЕСЕНО евро от България ИЗТИЧАТ 10 евро.

Ти хваляше радев? Защото тоя министър той го е назначил.

Как така нямаме пилоти ,едно време имаше пилоти на самолети и хеликоптери и в селскостопанската авиация ,а сега за медицински хеликоптери нямаме.За 30 г.с колко години ни върнахте назад?! Всъщност в какво напреднахме?

Италиянци? Нямаме пилоти?

Що? Щот българите са задници не могат да управляват хеликоптер? Или щото ни управляват продажниоци, които аутсорсват всичко де могат кум ЕС?

Не става ясно: - Каква точно услуга ще предоставя чуждата частна компания? - Какво налага услугите на частна чужда компания?

Правилно, нека да се заемат хора с традиции в авиацията, ние къде да се слагаме

Знаем си те

Браво на Президента - обеща , изпълни . Италия има богат опит и голям ресурс , има острови , морета и спешна помощ по въздух . Радев е военен , не търпи окопи с врагове на Държавата България - ще ги извади от окопите и ще ги избие или плени .

Баси жалката псевдодържава да не може да намери едни наши пилоти, да ги обучи, да създаде работни места...

Не си прав , има Пилоти - в момента се намират в САЩ за обучение .За ф - 19 .

Пилот на хеликоптер и изтребител нямат нищо общо.....

Пилотите, обзалагам се, ще бъдат българи. Чуждата компания, по стар обичай е сложена само, за да събира парата. П. С. Колко е бюджета на всички болници в северозападна България и колко ще плащаме за хеликоптери?

Може ма не иска! Трябва да се продадем на западните господари!

Ами четете. Първоначално докато се обучат кадри. Има специфика. Но май няма смисъл да се обяснява, цъкайте минуси

И как ще комуникират с българските пациенти и лекари!? На италиански или олигофренски - езика на идиоти и случайниците щ, попадащи по странен начин на министерските кресла...безродници

На английски език . Не се притеснявай . Да не ти се налага .

Ти ли ще плащаш? Какво те плаши?

Абе въшльо, къде се вреш?

италиански пилоти, турски домати, руски служби, канадски министри, сръбски дефектни мишени ... само мунчо е наше момче

2 централни спортни клуба на армията 95% вносни футболисти и треньори

Спорно е и Мунчо колко е наш ;))

Транспортният министър Христо Алексиев подписа решението за избор на ALIDAUNIA S.R.L. - абсолютно всичко се дава на чужденци срещу комисионни н шепа престъпници, нарекла се сама " политическа " класа !!!

Хайде на печалба в България, че то има още какво да се граби , а то България ще тегли заеми от американските банки и съвсем ще влезе в кюпа откъдето няма излизане.

.. съответно и един курс по италиански за всички в спешно

Защо чужденци ще извършват тези полети???? И отново български капитали ще отиват в чужбина!!! Имаме достатъчно опитни пилоти!

и като нямаш хеликоптери от къде опитни пилоти?

Напълнихме гушите на жабарите.

Хубава новина. Тръгвайте всички на планина

В хронологията в статията липсва, че редовното правителство на Петков беше почнало процедура за купуването на хеликоптерите, която служебното спря, за да я пусне пак след 8 месеца.

тва е офшорка ... пилотите ше са наши

не е офшорка ... оттеглям си думите ... и да тъпо е че и за това некой друг ще върши работата но друг вариянт явно няма

Кой ще плаща тоз масраф? Поредната сделка срещу комисионни !!! Мафия!

Българска не може ли. За какво ни са мафиотите жабари? Ей, всичко разпродадохте в тази държава за комисионни.

Защо? Имаме предостатъчно български пилоти, защо е чужда фирма?

И що не кандидатства като си толкова добър?

Че съм пилот, о оракуле?

Някои ще перат пари....