Коронавирусът се е появил в Италия и Франция още през декември

Жена се върнала с Covid-19 от Африка, още двама мъже са били болни още преди да бъдат обявени първите официални случаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките катилски действия на англосакси рано или късно стават известни.

Разбра че баш от корона вирус е била болна януари? Направила си е изследвания сама, в домашната лаборатория И как пък франсетата разбраха точно кога е бил болен даден пациент? Има някакъв брояч тоя вирус ли? Поглеждаш и хоп - разболял си се на Еди коя си дата Верно? Ама наистина?! Айде стига тъпотии!

Те и тука говореха за втора вълна на грипа през янури-февруари , без да бяха направили един тест за КОВИД, щото нямаха!!!! По принцип е хубаво да вземат да прегледат случаи / снимки на болни от пнеумония отпреди години със фатален край или тежки увреждания / да не излезе, че Ковид го е имало от години, просто Китайците са му дали име!!!!

ама как бе не е възможно това, Тиквоний друго ни дума...

Световна новина! А някой провери ли фактите? Или вярвате на сензационни писания в FB? Италианка разказва .... Лекувала се с парацетамол?! Между другото, един виден български социолог каза в една телевизия, че бил прекарал COVID-19 още през януари ...

Това си е жив пентагонен вирус .Американците пристствали на игрите били от грип и не спечелили.А тия са се въртяли около някоя американска база

Schilo

Да не се окаже, че вирусът не е тръгнал от Китай?

Малко по малко май ще се изасни кой е вкарал заразата в Китай а след това и по целия свят

Италианците дават рамо на китайците... стари дружки сега ще оборят чичо Тръмп

Дайте оригинала на поста на италианката.

Както рече чичо Дони - Световната здравна организация се изявява като PR експерт на Китай! Нещо като официален говорител и оневинител и циганката която ги хвали и защитник и т.н. Колкото повече ги оправдават, толкова повече не им вярвам. Истината е там някъде.

виж откъде идват парите за СЗО и тогава пак коментирай на кой се изявяват като ПР експерти

Значи не е пазара и не е прилепа! Тогава от къде е тръгнала заразата?

руcия -взрив -лaбoрaтoрия -eбoлa -чумa -зaрaзи -кoлцoвo -вeктoр Взрив в руcкa лaбoрaтoрия, кoятo cъхрaнявa cтрaшни зaрaзи Влacтитe твърдят, чe риcк зa нaceлeниeтo нямa Публикувaнa: 17 Ceптeмври, 2019 16:38

не успявам да намеря тази новина да е публикувана в ДНЕС.ДИР.БГ.... Странно.

В САЩ първородният щам се шири още от Юни-Юли миналата година... същият се наблюдава и В Италия а в Ухан е открит дъщерният на този който покоси САЩ-)

Форт Детрик в САЩ Портън Дауън в Англия ????

че то целия свят знаеше, че тези истории за прилепи и супи са си чиста лъжа и пропаганда, ясно е, че не е от там, но дали някога ще разберем ме съмнява

Я виж ти какво се оказа, а после обвиняват Китай , че си мъчат !

когато видите такъв пръскащ самолет отворете си сайта flight radar live 24h и вижте откъде идват тия самолети, там има доста информация макар и да крият доста от наличната например за пътническите самолети, все пак ще видите страна на регистрация на самолета и може по една линия назад да видите от къде е излетял и какъв модел е самолета

не крият информация за пътническите, а за пръскащите...

За всичко е виновна 5G мрежата!

Да не е яла китайски прилеп там?

Явно го е яла някакъв там, ама не е ясно какъв. Може би черен негърски. Знам ли.

Парацетамол и кортизон?!?! Че то било много просто лечението??? Смешно и много тъпо...Това НЕ Е лечие за ковид, а за лек парагрипен вирус при Добър имунитет.

късмет и е била достатъчно здрава за да преодолее. Аз, например, гълтах парацетамол, колдрекс, мукосолван и оспамакс като ме подпука гадната, раздираща гърдите кашлица. Преодоляхме го, ама как и защо... още не мога да разбера.

нито е смешно, нито е тъпо. Тогава никой не подозираше за наличието на тази гадост и всеки е гълтал каквото е имал под ръка. Нали знаеш приказката, че с лечение за седем дни, а без лечение за една седмица? Само че този "грип" не минава за седмица. А може би ще ни подсетиш с какво сега се лекува КОВИД-19? Не за друго, а за да станеш и ти автор на нещо смешно и тъпо...

Да не мислите че ги ''лекуват'' последните месеци с много скъпи и незнайни лекарства??? Експериментират върху болните защото не се вземат навременни мерки и неглижират другите им заболявания които допринасят за влошаване като цяло на организма.

Напълно нормално е вирусът да го има по света още от декември,след като в Китай го е имало още в началото на ноември. Китайските туристи са пътували по целия свят и са сеели заразата навсякъде,а от там останалите туристи пък са се заразявали и са занасяли заразата и те в техните си държави и те така... Почти целия свят се е заразил,изкарал е заразата и сега след още малко време ще премине тоя вирус.

кви са тия приказки, бай Дончо каза, че Китай е виновен. И точка. Сега какво, европейци се били заразили още през ноември-декември 2019, и то без да ходят в Китай. Какво става, бре. Как сега ще иска от китайците да плащат щетите на Хамериката, а.

И с какво това оневинява китайците? Това доказва, че заразата е укривана от доста по-дълго време. Между другото, такива декемврийски случаи има и в България, при това много. Много е вероятно едва сега тази зараза да отшумява в България. Това е логично обяснение за малкият брой заразени у нас. Този вирус започнаха да го търсят едва от края на януари и началото на февруари. Спомнете си лутането в България дали имаме грип тип А или тип Б, или двата заедно... дългите ваканции и т.н. Дали ще се намерят смели хора да направят анализ на "необичайните" грипни заболявания още от началото на декември? Аз например изкарах "грип" със същите симптоми още през първата половина на декември. Семейството ми също. Беше някакъв кошмар и още не можем да се съвземем...

дори наукоподобното обяснение не ти се отдава. Но продължавай, дерзай. Може пък да успееш да убедиш, себе си.

сигурно си много разочарован неграмотник или отчаян маскалски трол? Кой въобще се опитва да ти дава "наукоподобно" обяснение бе, злобар? Дано не ти дава Господ да преживееш това, дето аз и семейството ми преживяхме! Аз просто споделям част от моя живот и не искам от теб или жалките ти подобия съгласие или нещо подобно. Брой си там копейките ли, юаните ли... ти си знаеш най-добре. Аман от ...(censored!)

Ако човек не вярва на това дето му е пред очите значи е уникално тъп.

възможно е. Само, че не и при италианката, защото дори и в момента случаите на ковид в Африка са предимно от приходящи.

Ами и при италианката е възможно, просто тя греши като си мисли, че се е заразила в Африка. А от друга страна не пречи и друг турист да я е заразил,приходящ както казваш.

Малко по малко ще се прокрадне истината..., но това няма да ни върне правата, които имахме преди началото на 2020 г.

Добр'утро Минке!

A в Израел, още преди над 2000 г. един брадат го разпънали на кръст, щото бил хванал короната...

Ааа не Рамзес 2 е първия починал от тук ей сега ще му направят PCR на мумията...