Коментари - Настъпи часът на истината за Берлускони | dnes.dir.bg
назад

Настъпи часът на истината за Берлускони

Италианският премиер Силвио Берлускони предложи на опонентите си в парламента да сключат пакт с него, така че кабинетът му да изкара мандата си.

Обратно в новината

Коментари - Настъпи часът на истината за Берлускони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нама какво да го мислим - нещо което не става с пари става за много пари а той ги има

така и не разбираме какво е направил за икономиката на Италия, но породи усещането за неомафиотизиране на политическия живот. Не че работят заедно с мафията-НЕ това. Просто властта се държи като мафия, затворена клика която си прави каквото иска. Която външно изглежда прилична а отдолу гние. От друга страна самият Берлускони наистина е троянския кон на Русия и Путин в Европа. Има нещо много близко м-у него и ББ- нещо в общото им чувство за безнаказаност и безпогрешност. И в парадното им поведение. Нещо кухо и в двамата.

Грешиш,приятелю,дълбоко грешиш! Берлускони е троянски кон,но на Европа в Русия...

Тук не става въпрос за можене,а за психопатия ! Тези,дето го могат,може да го могат и повече без кретенизъм,обаче

Госпожа, не се интересуваме от мемоарите Ви. Кокото и пикантни да са подробностите.

Струва ми се че коментират твоята диагноза!

Отдавна е време този палачо да cи ходи !

Бе то хубаво, ама на негово място ще дойде още по-лош. Кого предпочитате вие лично, например? Фини или оня идиот, боса на Северната лига? И двамата, макар и да не им личи на пръв поглед, са сто пъти по-лоши и опасни от Берлускони.

Силвио, много душмани на Италия искат на твое място да изберат някое мекошаво хомо мекотело, че да му дърпат конците, както си искат.Един мъж ако не може една жена да оправи, как държава ще ръководи.Виж ние докъде стигнахме от гьотверени управляващи.Успех ти желая, на тебе и Италия.

Часът на истината идва,а с него и развръзката.

Силвио, като те изритат ела в България. Нали имаш много близък приятел и той премиер и той скоро ще бъде изритан. Ти поне си по-мъж и по-леко ще го понесеш, ама за нашия не съм сигурен дали няма да плаче със глас. Хубаво е да си наблизо - да го утешаваш.

Макар и да посвърши някои левашки зулуми в страната си, Силвио Берлускони е много по-безобиден и по-човек от нашия коварен, подъл и лицемерен страхливец Бъфи. Всяко сравнение между тях двамата е много неуместно и е прекален, ама много прекален комплимент за Бъфи.

Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да си ми жив и здрав! От завист ще се пукнат не само италианци, но и съюзени европейци! Което хванеш ,Силвио, все за завист докарваш! Как можеш до тая възраст да си политик и любовник незаменим? Радвам се, че наш връсник е толкова мощен! Бъди жив и здрав!

Който може, си го може!....Който не може - завижда и клюкарства.

Който го може (парите на данъкоплатците да прехвърля към мафията и да празнува за това) си го може, който не го може е крайно време да се събуди и да изрита формите на прасе по меките части

СИЛВИО, ПОНЖЕ ТУК СЕ ПИШЕ САМО НА КИРИЛИЦА ТИ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ. ТЪНКАТА РАБОТО Е НЕ ЗА ВСЕКИ И ТЯ НЕ ЗАВИСИ ОТ БОГАТСТВОТО. ИМА МНОГО ГОСПОДА ОТ ВЪРХОВЕТЕ, КОИТО СА Я ВЪРШИЛИ, НО УМНО. ПОНЕЖЕ ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ,ТЕ ЧАКА НЕ САМО ПОРЕДЕН РАЗВОД, А И ЧАО ПЪРВИ МИНИСТРЕ!

що не им изпее популярната българска песен, абсолютен хит от златния фонд на българската култура "Дърт козел млада върба лющеше"....