Химнът на България звуча фалшиво в Италия

Химнът на България бе изсвирен фалшиво при посрещането на премиера ни Бойко Борисов в Италия.

Обратно в новината

Коментари - Химнът на България звуча фалшиво в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами той и Тиквун изглежда доста фалшиво, така, че всичко си е било лика-прилика.

Малко сконфузващо, провокиращо и негостоприемно, но направи чест на ББ, че запази самообладание в неловката ситуация. Ами и ние може да направим същото, но простотията на италианците е твърде недостижима, за да подражаваме като маймуни. Просто музикантите може да са страдали заради драматичното отпадане от квалификацията за световното.. А бе драмата се понесе като трагедия на другия ден и върху нас.

италианците снощи преживяха най-големия ужас ,след елиминацията им за световното в русия .за тях е апокалипса ,изобщо целия свят сега им крив макарон .тиквата е трябвало да им бърше сълзите , а вие тук за химна ни се чудите ...като дойдат у нас ,ще им го върнем тъпкано !

А как ли са готвили пица, спагети и лазаня днес? И какво ли са слагали вътре? Драма ал италиана!

При този фалшив премиер, фалшив футболист, фалшив тенесист, естествено, че ще свирят фалшив химн.

Бойко пристигна с важна стъпка много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: Илийка, стягай се, трябва да ги бием!. Това е нелепо все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви Ганьо и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери, иронизират спортната форма на Борисов тенис треньори. Бекер бил предварително подучен, че за да направи кефа на премиера на България, трябва да му даде един-два сета. На Бекер обаче му направи неприятно впечатление, че Бойко много се връзва и играе насериозно срещу него, като си вярва, че побеждава... Затова реши да не му пуска повече аванта, а го подкара, както си знае. Резултатът беше обърнат за минути... Тогава Борисов с целия си акъл започна да се кара на Илия Кушев пред стотици зрители на корта. Когато загубиха и този гейм, Бойко хвърли демонстративно ракетата и напусна корта, без дори да стисне ръката на Борис Бекер и Маги Малеева, нито дори на партньора си Илия Кушев... Борис Бекер усети, че става нещо нередно, и когато Борисов си тръгна, а той се здрависваше с Илия Кушев, го попита на английски: Този вашият премиер в ред ли е? Мисля, че има психически отклонения. Да не си мислеше наистина, че може да победи световен тенис шампион?

Това е, всички ни се подиграват. Путин ни краде историята и казва, че ни бил брат, а нищо хубаво не сме видели от руснаците. Сега и жабарите го удариха на някаква тяхна чалга (смесица между химн и тиролски извивки). Да вземем и ние на Меркел да ударим един кючек, че да сме квит :).

Фейк политикът посрещнат с фалшив химн...Няма новина.

Италианците ни дадоха да разберем (напук на манията за величие на някои Ганьовци и претенциите за древен и уникален произход на българите), че за западняците сме една голяма кръгла нула, едно нищо. И за запада сме страна без никакво значение. Сложиха ни там където ни е мястото.

Да знаете това е само хибридна атака от страна на злия гений на Европа - Путин. Напоил е оркестъра с хибридна водка, мискинина му с мискинин!

тук признавам, че и аз съм бил заблуден от путинската пропаганда. за това трябваше да се сетя още преди да се сетя кое е на първо место. в същност, ако някой може да ми посочи европейски медии, по които се предава путинска пропаганда много моля да ми каже! все пак трябва да знам откъде ме облъчват с дезинформация.

в ес всичко върви по ноти. търсете онзи, дето е дал нотите! хахаха...

То целия ЕС е мулти фалшименто !

Ама ужас! Това не е българският химн! Нищо общо с него! Някаква боза, някакъв блудкав траурен марш!Това е скандал, дипломатически скандал!Трябва да уволнят целия този чалгарски оркестър от улична сбиршина на "музиканти"!Бойкооооо, къде спиш бе, бойко?!

Приемайте редовно предписаните медикаменти за да не ви поканим за принудителен престой в диспансера.

Феновете на Борисов се възмутиха във Фейсбук. Това си е ад! Фенове може да имат музиканти, спортисти и т.н., но министър председател е просто тъпо, защото останалите ще се водят рая.

vasil

"Шуми Марица"също не е Бог знае какво.Дядо Вазов е пооправил текста доколкото е могъл.Но каквато-такава - осветена е на Шипка от нашите опълченци.

На това му се казва;'Еее...,гаси,БЪЗИКА!?"Ама ТОЙ се пъчи ли,пъчи!?Жалка история,Няма достойнство ни чест!?

На Борисов не е нужен Химн , той обича шума на Парите ! Пак си развява пръд и харчи Народни пари , такова разхищение на пари Българската Държава не е виждала ! Оставка на Правителството , не виждате ли че Европа не иска крадливата Мутра !

Нали не си мислите това е станало случайно? Единствено се чудя дали е прецедент? Но при толкова слаба държава, каквато сме ние, какво друго отношение да очакваме?

Никак даже не е случайно! Такава музикална нация като италианската и такъв оркестър от висок ранг да свирят фалшиво - хайде моля!Това не република ЧАД или Джибути! Много мръсен жабарски номер! за съжаление фалшиво свирене на химна ни съм гледал по телевизията не един път по разни други спортни и политически форуми. Ами това значи колко мижава държавица сме и никой не ни бъзаря и за 2 с'тинки!

че то цялата държава ни е фалшива

Фалшиви генерали , фалшиви огради , фалшиви Калинки, фалшиви храни ... Май ПРАВИЛНО Италианците са ни изсвирили фалшив химн...

Дали италианците като музикална нация не са съчинили нов химн "Тикволандия"? Няма случайни неща.

При посрещането на българския премиер италианският представителен гвардейски оркестър изсвири химна на Република България. Защо?

Ех, какво кофти посрещане за най-добрия премиер в историята на Третата българска държава. ББ не заслужаваше такъв гаф. Най-добрите италиански оркестри трябваше да го посрещнат.

да знае правилното изпълнение на Химна.....това не е Винету:))

Чували са българския химн оркестрантите веднъж по ТВ Планета...

Демонстрация на отношение към Банкянския пехливанин.

сега ще отиде до Брюксел , да се нацелува с оня международен финансов бандит и там ще му пуснат каквато си избере версия на химна.

Какъвто/КАКЪФТО/ премиер-посерателя,такъФ и химна!!!!!

Какъвто народът, такъв и премиерът, и президентът, и... всичко.

Е,то всичко е съобразно авторитета на центърнападателя....той ли закопа и Италия,а?????

Толкова много ни обичат италианците и ЕС, че дори химна ни не могат да изпълнят!

имаше и "Мархаба аскер"......огън и мокра слама:)))

И пак е добре, че не са се водили по указанията на Сири, иначе щяха да изсвирят Деспасито - сигурно доста по-вярно.

На менте държава-менте минпред, менте химн! Само тиквите, гуменките и магарета та са автентични!

Българи??? Пфу! Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство, нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета. Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода, или би се освободил. Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.

знам дядо колко кадънки е опрашил:))

Епилирани?

Те пак кат не са изсвирили соомалйския химн добре . Другия път кат дойде официална италианска делегация им пускайте радка пиратка и да мируват.....

Той нашиот от духова музика не разбира,на него му се слуша само мъни музика.Да дрънчат мангите,до последния му дъх.АМИН.

Ако бяха хванали италиански цигански оркестър, без ноти щяха да го изсвирят по добре. Жабарските карабинери трябва вчера да са били на погребение, че го изкараха като реквием.

FuckTheEU

На такъв премиер и такъв химн му е много.

Страна, в която "шеврат", а не споделят, заслужава такъв химн!

Това е подигравка и тиквата стои мирно???!!!

А можеше да ги набие.

Така звучи химна на симитлийските пеерази--мутри!:))))))))

Не съм учуден, става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени... По големи диваци от нас българите няма, по фолклора и обичаите ни си личи.

И си избира Тиква -Мутра за премиер и то три пъти.

Шуми Марица!

По добре Един завет Един завет оставиха нам дедите. Велик завет, написан с кървав меч. Деца на роден край, пазете си земите от враг и гнет от близо и далеч. Свещен завет.

химн за нещо като министър-председател. Логично от всяка гледна точка.

Прокажени държави и гнили народи като нашите, не заслужават химн.

Нормално е при такава подигравка ,Нашия Бай х... да си хване пътя и да се прибере.Явно толкова си му е багажеца.

фалшива държава фалшив химн фалшив суверенитет фалшива история фалшива култура фалшива азбука фалшив език ... и всичко това заради европата!! вън европата от балканите!

И ФАЛШИВ МИН.ПРЕД!!!!

Какъвто ни е премиера така и са изсвирили химна...Както се вижда заради нехо и с химна ни се подиграват вече ама ние оФцете го траем да си развява тъпотията..

си направаха абсолютен ташак с нас, така както ние си направихме с тях при откриването на паметниченцето на Гарибалди в София преди години!

Е, на това му се вика уважение! И химна на госта не са научили да свирят. Значи толкова уважават госта ББ! За сметка на това като чуят име на български оперен певец или волейболист италианците се усмихват с 32 зъба и всичко правят по ... ноти! Та думата ми е за уважението . Е все пак ББ не е Държавният ни глава.

на фалшива държава фалшив химн !!!