Австрия предупреди, че може да затвори прохода Бренер

Австрия иска южната й съседка Италия да се приготви за покачване в броя на мигрантите, каза австрийската вътрешна министърка.

Обратно в новината

Коментари - Австрия предупреди, че може да затвори прохода Бренер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО на австрийците! Те никога няма да забравят османската обсада на Виена в миналото. Жестокостта на ислямските представители е документирана в много картини, скулптури, графики... във вековете, за сведение на настоящото поколение. Бременни майки с изтръгнат плод.... Това е незабравимо в австрийската историческа памет. Затова, те, австрийците преди 2 г. стопираха коментарите с вето за влизане на Турция в ЕС. Тази есен, след атентатите в Париж, пак те, супер адекватно приеха закон за забрана на четене на молитви в джамиите на език, различен от официалния- немския. Само ТЕзабраниха строеж и финансиране на джамии отвън. Пълна прозрачност за строителството на джамии, а не като у нас - никнат като гъби със средства от Турция, от СА, предизборни агитации на турски.... ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ по темата нашите политици, свидетели на Пазарджишкия радикален ислям и изпуснали подсъдимия Моса да излиза на всеки 3 седмици от страната до Австрия през лятото на 2014-та, за да контактува с радикална клетка на ИД там, за което отново Австрия ни уведомиха. Австрия не е преживяла турско робство от 500 г., а само зимна обсада на Виена. Но до ден днешен имат изключително жива чувствителност на тема турци и изповядващи ислям, съзнавайки разликата в културите си.

Всички държави, КОИТО ПОНАСЯТ ЗАГУБИ вследствие на РАЗВИХРЕНИТЕ СТРАСТИ на АГРЕСОРИТЕ-ТЕРОРИСТИ-бежанци ДА ПРЕДЯВЯТ ИСКОВЕ за финансовите си загуби към Германия и в частност към откачалката, поканила тези ВАМПИРИ у тях!!!! Защо всички си траят и от какво се страхуват ДА НАЗОВАТ ИСТИНСКОТО ЗЛО С ИСТИНСКОТО ИМЕеее???? ОРБАН е единственият СМЕЛ И ОТГОВОРЕН ДЪРЖАВНИК, ОРБАН да ОГЛАВИ ЕС , НАЙДОСТОЙНИЯ за поста ГЕНЕРАЛЕН ВОДАЧ, който ще вкара скакалците в миша дупка!!!

мозъчното позициониране на Редактор Виктор Стефанов. Казва се увеличаване на брой мигранти, а покачване е нивото на река дунав. Кой ви назначава неграмотни младоци?

Ако в прохода Бренер се въведе граничен контрол, италианската асоциация на превозвачите Контраспорто заяви, че камионите ще чакат там по един час и това ще доведе до икономически загуби Елате на българо- гръцката граница.Тук може не по един час , а по един месец да си чакате.Така , че свиквайте.

ИСЛЯМА ПРЕВЗЕ ЕВРОПА !!! СЛЕД 40-50 ГОДИНИ ТЕЗИ "БЕЖАНЦИ " КАТО РОДЯТ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ПО 4-5 ДЕЦА / А ТЕ СЕ РОЯТ КАТО МИШКИТЕ - И ЗАТОВА СА ПРАТЕНИ / ,ХРИСТИЯНСТВОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ !!! В РИМ ,ПАРИЖ ,ЛОНДОН ,И ВСИЧКИ СТОЛИЦИ НА ЕС. ЩЕ ИМА ДЖАМИИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ЛУВЪРА ,АЙФЕЛОВАТА КУЛА ... .!!! ВИЖТЕ В БЪЛГАРИЯ- 105 ДЖАМИИ ЗА 10-12 ГОДИНИ ИЗНИКНАХА В РОДОПИТЕ-ОТКАДЕ ТЕЗИ ПАРИ ??? БОГ ДА ПАЗИ ХРИСТИЯНИТЕ !!!!!!!

Много правилно е написано "министърка". В немския всички професии си имат и женски род. У нас група малоумни се опитват да прокарват " антисексистката линия" за безполово определение. Как звучи:(мъж към жена)"Колега,страстно те желая!"

"В немския" Ние сме българи, а такива като тебе затриват история, книжовност, и всичко. Бай-чуждопоклонник.

Явно не си написал една молба, жалба или писмо. Иначе щеше да знаеш как е правилно.

Казваш колежке, котенце, както искаш. Това е разговорна форма, а не статия или официален документ. Там не би трябвало да се пише разговорно. Имаш проблем, че не разграничаваш нещата, но такъв е материала. Неграмотните ще стават все повече

Бай Балан, не им обръщай внимание. Абсолютно си прав. Женският род на някои професии не се приема просто защото е подвластен на т.нар. маскюлинизация, т.е. че в мъжки род професиите звучат по-престижно. Но в Официалния български речник женският род на повечето фигурира и са си абсолютно книжовни! Да не говорим, че понякога звучат нелепо. Или ако заемам висок и отговорен пост, трябва да търпя да ми говорят в мъжки род, айде бе! Но като цяло този спор е ненужен, защото вътрешният усет (когнитивността) позволява да се използват и двете форми, кой както иска.

Ами всъщност както в средните векове, но явно няма друг начин. Европейците залъгаха с богатствата си африканците и азиатците и сега берат плодовете на глупостта си. Като прибавим идиотския и надменен износ на демокрация виждаме една трагична картина на милиони измъчени хора пред границите на ЕС. Ами няма нищо хубаво в лъжите на богатите европейци. Те можеха да приемат българи и румънци, но ни държаха далече като прокажени, а сега милиони африканци и араби нахлуват.

Изобщо не ме учудва, че човек, който използва думата министърка е влюбен и в злоупотребата с буквата Ъ. Не зная къде я намери в името на въпросната "министърка" Johanna Mikl-Leitner. Сигурно не прави разлика и между кмет и кметица.

шенген е престъпление срещу човечеството. затворете го.

....Австрия предупреди, че може да затвори прохода Бренер... --- аз пък мисля да затворя и да закрия австрията... това е една изкуствена и сбъркана страна... само проблеми с нея... грешка на картата... ----

че цялата тази шизофрания,която се случва в Европа е режисирана и се знае кои са режисьорите.Но защо,защо "еврокомисарите",управляващите Европа безпрекословно се подчиняват за обезличаването ,унищожаването на християнската култура.Дори и папата,(който за мен не е никой,защото съм източно православен)дори и папата участва в цирка.

че или ги държат с нещо или са предатели.Защо в България е така от 26 години?Заради същото.Национални предатели предадоха род и родина.После едни други ги държат здраво с нещо, което ги компрометира.По този начин ставаме заложници - от една страна чрез нашите си политици, от друга чрез еврочиновниците.Имам племенник на 15 години и веднъж ме изуми с разсъжденията си, така че "ясно е"...спасявай се както можеш...

може да се каже министърка и също е правилно.Проверете.

Може да се каже на разговорен диалект, но не е правилно.

По-рано приписваха следните думи на някои пророци, че Европа първо ще отвори границите между държавите и после ще се затворят отделните страни и изолират. Сега го наблюдаваме, но от толератен иди'отизъм нямаме право да го кажем на глас. Да живее Шенген! Майка за всичкото интелект дошло от гз на географията и мащеха за собствените си граждани.

Няма такова нещо като министърка. Казва се министър. Научете малко български език.

На немски е ministerin-министърка, затова така са го превели.

Чифутите и американските терористи следват плана си за циганизация и колонизация на Европа.

Абе тия са като Господ. Всесилни! Всеки им се подчинява безропотно. Абе може ли да сте толкова без мозък?