17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РуZZката паплач и тука яко се разсмърдя, само депортиране вас ще оприва във вашата любима Кочина, без право на връщане, да видите колко е хубаво и здравословно за се живее там ...

Не ти харесва да се разчуват лъжите на Усрайна как руснаците уж извършвали военни престъпления, а?

Там сичкуй фейк!! Историята им почва ут 1991ва. Чаай ся, пристигна ефтината гъз от ФАЩ и сичку си доди на мястуту. Аз ко ви казах,сричката протурско американската прупаганда ши лъсни на лято. Се мангали са сложени от американското посолство да на управляват Циганина Костуф, Цара, Бойку бюрЮсуф и ся Киру и Асан. От 9 мильона българи, станайми 5мильона мангали. Мангал поцолството при Бай Тошу беши кат телефонна будка, ся е кат НДК. Случайност, чи сми пуследния по сичку?

Уволнете и Зеленски за фейковете за Змийския остров. Двойни стандарти нещо.

petrovito

В тоя смисъл, трябва да подменят всички управници там, като започнат със Зеленски

Тази новина почти няма коментари. Жалко!

zna4i iznasileni jeni moje, taka li? shtoto za tiah ima dokazatelstva. a tezi jeni ne sa li decata na niakogo???

Бебета твърдеше ,че са изнасилвани. Чудно как.

Ег..ти тъпата нацшя.... ако въобще съществува.

Какво ни интересува болшевишкият тумор между Унгария , Русия и Полша? Територия населявана от наивни мутряги считащи , че с далавери се успява и война се печели с хъс и мускули. Да си бяха прочистили от гнусните наркомани на власт или поне да бяха осъзнали, че има ли и един евреин във властта им просперитет няма да видят А тия сбърканяци хем са нацията, хем козируват навсякъде на еврюи.

детенце, що не се огледаш в огледалото, преди да пишеш за Украйна - пък после погледни и около теб, погледай българска телевизия, български политици, дипломатически отношения, връзки със съседите ....... и дано руснаците не ни вдигнат мерника, че тогава нерде ние, нерде Украйна....

Денисова и дъщеря й "ИЗМИСЛИЛИ ИСТОРИИТЕ за ИЗНАСИЛЕНИ от РУСКИ ВОЙНИЦИ ДЕЦА. Тъй като Денисова не можа да представи доказателства за твърденията си, беше преценено, че тя вреди." "ИЗНАСИЛЕНИ" ДЕЦА; "ПРЕБИТА" и "ОКЪРВАВЕНА" БРЕМЕННА МОДЕЛКА. ЗЕЛЕНИЯ Клоун ли е СЦЕНАРИСТЪТ?!

Майко мила. На тези им се руши къщата, основите поддават и всеки момент всичко ще рухне, те лепят плочки в банята и сменят дограма. Това няма да помогне. Украйна вече я няма.

"В края на май 61-годишната Денисова беше освободена от поста, който заемаше в продължение на четири години, след като бе обвинена, че тя и дъщеря й са си измислили историите за изнасилени от руски войници деца. Тъй като Денисова не можа да представи доказателства за твърденията си, беше преценено, че тя вреди на репутацията на Украйна, припомня БТА." :))

А в Русия кога ще уволнява някой за лъжа? Ааа забравих в Русия лъжата е национален спорт. Теадиция.......

Лъжата е национален спорт на български и европейски политици,но световен шампион са САЩ!

Това ли успя да измислиш от безсилна злоба, докато пред цял свят лъсна как Украйна е лъгала за уж зверствата от руснаци? Хайде отиди в Русия и докажи лъжа, и ще уволняват.

Почнаха да лъсват лъжците!

ЦИТАТ: Денисова беше освободена от поста, който заемаше в продължение на четири години, след като бе обвинена, че тя и дъщеря й са си измислили историите за изнасилени от руски войници деца. Тъй като Денисова не можа да представи доказателства за твърденията си, беше преценено, че тя вреди на репутацията на Украйна. МЕСЕЦ ПО-КЪСНО амер.медия (USAToday) премахна от сайта си 23 статии за войната в Украйна, защото журналистката си е съчинявали източници и си е измисляла интервюта с хора. Тя е уволнена от вестника. Проверката показала, че тя е измислила всички истории в тях за руски престъпления в Украйна. Също като Денисова. ИЗВОД: Западната пропаганда лъже яко. На въпрос дали има доказателства за секс.престъпления срещу деца и мъже - заместничката на Денисова каза, че "НЯМА ТАКИВА". Обаче 2-3 седмици след това в ООН амер.посланичка - чернокожата Линда Томас-Грийнфийлд, повтори същите лъжи на сесия на организацията - за изнасилвания не само на жени, но и на мъже в Украйна. А в Киев спретнаха дело срещу някакъв неизвестен руски войник, който не е в плен, а се издирва, защото изнасилил украинка в село до столицата. Демек, замазаха лъжите с един недоказан случай. Изнасилената жена остана ... анонимна.

снощи по Канал 1 в късното предаване за политика една "умна и красива" журналистка повтори лъжата за Змийския остров. Каза че укрите не се предали на руснаците а ги пратили ... "на ...й". Всеки обаче знае, че истината е друга - те се предадоха и дори руснаците показаха как се предават и коментират своята мнима смърт и награждаване с ордени.