17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deus Vult

е тея се нас*раха вече.... явно буквално

Който има какво да яде ползва тоалетна хартия който няма какво да яде само коментира глупости.

Наследниците на затворниците показаха гена си :)

Толкава си неук ние сме толкова свободни и обгрижвани тук никога няма да те оставят на пътя или да гладуваш виш първо своето канче преди да обсъждаш другото живееш сред мафиоти корупция и не дай боже останеш без работа никой няма да ти даде помощи така че мисли преди да пишеш макар че за бг е нормално дай да оправим другите после ще погледнем нас.

И тука ще стане така (отново) на есен, като тоя път ще е много по-тежко положението. Тъй че, запасете се овреме (със всичко необходимо) за да не страдате в последствие!

За да открадне Бойко едни пачки, австралийците изкупиха супермаркетите. Ужас.

Дираааааааа като сте тъпи и не знаете как е, не се занимавайте да транскрибирате английски думи.

На тези, кат им си дигне градуса на напрежение се успокояват с пазарувани на тоалетна хартия. Аз се успокоявам с пазаруване на бира.

Тиа па - колку трева имат , ней кат Сахара ! Ма мой и онуй животну коала ли беши да гу научат да ги лижи - саму дан гу убъркат с кен гуру !

Толкова си неук вземи се запиши на училище да се научиш на пишеш и тогава влизай в интернет и коментирай.

Аз си купих 250 рула от Лидъл на промоция. Смятам, че ще стигнат за години

Аборигенска работа! Ма много дрис...и тези австралийци. Колко по -евтинджос ще им е да си купят турски бидета кеф хигиенизация, кеф клизма, масаж на к..ра или простатата

Значи там поне се бършат. Браво и все така напред. Скоро ще им трябват и каналджии с фекалки - чудесен бизнес за някои наши съграждани, пък и ще хапнат полезно кенгурско и после - хартията...

тия и германците се оказаха най-големите посерковци на света. може би защото имат един корен... ???? :-)))

нещо май се пообърка между ирландци и германци. До не толкова отдавна Австралия беше перла в Короната на Английската кралица а лика и беше върху монетите и книжните купюри. Явно и ти си резултат от актуализациите в образователната система

Много сте прости оправете си простотията в България и не коментирайте като си нямате на представа тук хората поне са културни и винаги ще ви помогнат дават на всички помощи на вас умници какво ви дадоха за кризата оставиха ви да се оправяте сами иначе да пишете глупости сте първи Утре може да нямате какво да ядете и никои няма да ви помогне тук да за едно глупаво видео оправихте цяла Австралия глупаци и сто години да тичате няма да стигнете Австралия.

С една дума-боклуци..

Така е - Ако бяха имали Социализъм , щяха да знаят , че нарязваш " The Sydney Morning Herald " , на размер 20х20 см . , връзваш го с тел , и си спестяваш " битката " за тоалетна хартия !!!

Явно си расъл на село.

И какво лшо има в това да си расъл на село.

ЛУДИЯМАКС

Пешко, описаното от тебе приятелю няма нищо общо със селото. Там на село в къшлата се ползват два вида хигиенни матириали царевичната шума от обелените "гълъби" (от нея се правят и други неща стъргалки, кесии за бяня, рогозки ....) и какаляшките (изронените от зърната масури; те след употреба се събират в един кош и се ползват за разпалка на оджака и фурната. Пък ти искаш да се покажеш че си "ОТ ГРАДА СЪМ"

Тоалетната хартия трябва да се ЗАБРАНИ , защото е бяла , а това си е РАСИСТКО от гледна точка на всеки Задник !!!

Каква ирония само

Новини като тази ме карат винаги да се питам " Колко всъщност развити са " развитите държави"". И в Германия в края на март го имаше същият проблем и беше Тема N 1.....

развитието е в посока Хасан, Мохамед, Айше, Абдула...стой и гледай!

Все едно не бяхме същите дебили

по немската ТВ-млад мъж...висок ,строен, приятен с прекрасна усмивка...Питат го защо е толкова щастлив...А той вдига високо голям пакет тоалетна хартия... Направо съм изумента...побъркаха се за тази хартия....Те не се ли мият?

Нали в.нова зеландия няма ковид. Да отидат да дрискат там!

Австралия Население - 26 млн. души; Заразени - 7 500 души; Починали - 104 души. И истерия за тоалетна хартия... СЗО-то истеряса света... ... Покрай КОВИД-а се роди виц: Австралийците купуват тоалетна хартия; Французите - презервативи. :)

Хубаво че в БГ можем да ползваме и нарязан вестник. Бай Тошо доста мурафети ни е оставил. Трябва да сме му благодарни.

Щото преди бай Тошо сме ползвали трипластова ароматизирана тоалетна хартия...

Ползвали са листа от бъз. Или от къпина - късали са си листа от къпинака в задния двор и са влизали в кенефа - дупка между две тухли и дъсчено ограждение! Хахахах а!

То добре че беше Бай ти Тошо, щото още щеше да си на село, да гониш и скопяваш бездомните кучета, а заран да се бършиш с листа ат бъзака, и царевични какаляшки. Вестници кога си виждал на ваше село -пари струват, нито се ядат нито се гоят

"Уулуъртс груп" (Woolworths Group Ltd) и Колс груп (Coles Group Ltd), които заедно представляват около две трети от продажбите на хранителни и домакински стоки в Австралия !! Ето това ме порази повече от апетита им за тоалетна хартия! Че у нас не било толкова монополизирано ...

Така е в големите държави, няколко големи фирми си разпределят пазарите. Тия големи фирми имат подразделение с по-скъпи цени, например Фортинос в Онтарио, и по-евтина верига Но фрилс. Разнообразието е сведено до минимум, доколкото си спомням имаше само три вида кашкавал. Но това беше преди 15 години, може да са вдигнали бройката хахаха.

Ето до това води истерията. До липса на елементарно рационално мислене! Човека се превръща в първосигнално животно!

Западнали наркомани, на тия им спрети дрогата и кинефната артия ший най малкия им проблем.

Спокойно тука сте пуснати хартия не ви трябва страхливите с маски 12000 на стадиона мешайте се ЯКО!!

Тия не четат ли вестници ?

Изглежда четат.

Е тогава къде е проблема?

Страна създедена от европейци неудачници и престъпници - 25 милиона души, 7 000 положителни и само 107 смъртни случая. Ганьоландия - страна с 13 века история, империя на три морета - 6 милиона примата, почти 5000 положителни, > 200 смъртни случая. Що, бе, Ганьо?

А в матушката ти как е?

Тъпичък си, но умело компенсираш в простотия.

Ну скажи. кажи.

Днес срещнах едно помиярче - същото като теб - досадно, нахално и бълхясало. Просто го подминах. Прибрах се и си сипах едно уиски. Същото ще направя и сега, а теб оставям да се въргаляш в мръсотията.

Усещам нервни нотки. Глад?

Страна създадена от Великобритания. Първоначално населена с такива за които пишеш. Точно в тази държава, опита и знанията как се прави държава са хилядолетни.

1. е значително по-рядко населена 2. до сега там бе топло.

Ганчовци, аз ще ви отговоря - защото сте безотговорни.

При първата вълна от паническо купуване ) март) си взех между другото и 12 кг брашно. Преди седмица се осъзнах, че вече купувам втори чувал, и не съм ял фабрично правен хляб от месец... Има и добри страни. Sourdough

Никога не си вземат хляба от последната фурна. Винаги си вземат вчерашен хляб.

А хибрид и манометри взе ли си? Внимавай да не стане запалка с това печене на хляб! ;-)

а през това време банкянската мутра трупа златни кюлчета и милиони евра в чекмеджето...

И изби 120 000 американеца и 21 милиона китаеца. Останалите му престъпления дори не ги броим.

Китайците купуваха същи но за ДРУГА цел освен задната... Хората с нея отваряха врати след което употребеното парче грижливо поставяха в найлонов плик и после на боклука. А кравари и аборигени (все от британско потекло) видяли че подковават коня и те вдигнали крак.

пълни идиоти

Тече глобален психосоциален експеримент, както наскоро ми каза мой колега от Австралия! Обучават ковидовцете на послушание чрез създаване на суперраздута заплаха за здравето.

Тече ти.. кафяво от гащите. Течен шоколад...

Е, щом ти го е казал колега от Австралия, значи е така.

ще те изхвърлим от Ръба на Земята.

как е възможно да има толкова тъп народ...Упорства в простотията си....и това си е...Абсолютно малоумие...

Австралисйкият гъз - най оцапаният гЪз!

Като не я купиш сега тоал.гартия за 100 лв, след 3 месеца ще я купиш за 150. 50 % за 3 месеца ( евентуално) - 200 % на годишна база, ако се случи. Ако не се случи, просто си изхарчил 50 лв повече, които стоейки в банката на 0.1 % лихва... нищо не си изгубил, ако нямаш идея какво друго би купил :)

Те тоя вирус разпознават ли го спрямо грипа? Грип си има и ще има винаги,коронавируси също има,дали разпознават точно тоя Ковид или всичко се туря под един знаменател навсякъде? Защото в последно време дори СЗО тръби,че няма болни от туберколоза,грип,други коронавируси,нещо не е ,както трябва...

да ръсите простотии...

Много серът, затова...

толкова ли нямат слънчогледови пити, та нямат с какво да си бършат посраните задници?!

Това е комично и за други държави. Чувал съм за Германия. Какво пък има у тази тоалетна хартия? ;)

Тиквaта e изкупил хартията щото е пак насрaн с нови 2 броя записа :)

Да си мият гъза.

В Австралия е зима. Вируса се завърна.

Като при нас е лято, да не би да си е 'тръгнал'? 'Щото като слушам не е.

похарчихме парите за сране, та не останаха за ядене

Ще се осерат. Яко ще се осерат.

Още март месец си купих за 3 години напред. Който не е купувал, да му мисли. Брашно и боб също взех за 2 години напред.

спомняш ли с бабата с десет стека боб. питаха я дали ще го яде или 'ще излита' да напомним - вируса убива, не насира. включете останалата тоалетна хартия в завещанието при тея цени, и в това положение може да се очаква само 'повишение на акциите'. пардон - на акащите

Тия ГМО дупари искат бая тоалетна хартия. По 1 ролка на 1 ходене до тоалетна.

Кво стана с ония ухиления със стека олио от първите дни? Изпи ли го вече?

В Русия кръщаваха олио Новичок! ;)

Хм, тези все едно у нас по време на соца са живели...

И тук ще е така.

Да ама не. Тука хората нямат пари ден за ден храна да си купят, не за 1 година напред тоал . хартия

Ама имат 100 хилки да хвърлят от балконите. хахаха

То беше вече така. Просто още не са изсрали достатъчно