17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и в България. Затишие пред буря...

брей само един

При население 82 003 882 души - доказани случаи 179 831 бр. - 0,22% заразени.

Ей, дрисня страхлива, ако може да си мълчиш, че заради такива прости овце като теб се налага мноого лесно авторитарен режим! В такива времена трябва да се борави с ИНФОРМАЦИЯ, а не с ЕМОЦИЯ! Доказано беше, че мерките бяха НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ, ама страха си остана реален, а това е начина за авторитаризъм, дрисльо!

Това ни чака септември, а тъпаците,които след всеки пост дрънкат няма вирус, вие сте страхливи, заразен и болен е различно и цялата простотия на Мангъра, да цокат минуси, и да не искате, вече сме в Европа, и да не искате скок на болните не може да се скрие и ще ни затворят от всякъде, тъпааци, тогава същите вие ще ревете з авот на недоверие както наскоро , ядни сте защо искате да се мешаме и вирус няма!

Мангърчо обаче е прав, не ти ли се изяснява картинката? Стой си в мазето 2 години, като излезеш пак ще те лепне тоя вирус, или който и да е номер поред. Светът е видял доста по-сериозни пандемии като чума, холера, тиф, венерически и пр.

Ще ви се 1-2 години. Аз сиктир

То сега е по студено от септември,ама явно ти си кух на градинска лейка,та не разбираш,че тоя вирус не се влияе от топлото! В Бразилия няма есен и зима,а заразата си се разпространява... Таа,тук просто този вирус си отива,това беше! До края на годината ще има и ваксина,и лекарства,тъй че заминавай в обора и там си блей с останалите овце!

АВТОРИТАРНО, а плямпаш. Що си мислиш, че можеш да убедиш някой с тъпанарското ти словоблудство, нахалник! Всеки решава за себе си и си НИКОЙ със своите ЕМОЦИИ!