Коментари - Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна | Днес.dir.bg

Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна

Това се случи след намекнатото от коалиционния партньор в правителството Unidas Podemos, че Испанската социалистическа работническа партия е възможно да изпрати и бойци, след като вече достави оръжие и боеприпаси

Обратно в новината

Коментари - Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

тези испански капути и ВСВ май изпратиха някакви "мучачос" в СССР. Естествено не се върна нито един...

бийте американските кратуни. Удриий Вова

Пратете та руснаците пак да дойдат и да оправят нещата

ПРЕД ГЕРОИТЕ НА “DIVISION AZUL” - ДЪЛБОК ПОКЛОН Отново на Изток, и пак към Москва! Юнашкото сърце все дърпа нататък. Колко дела има още за вършене…

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Първо в Полша, после навсякъде: В Полша пресмятат колко мъже-украинци има в страната Поради големите загуби на фронта, режимът на Зеленски обмисля възможността да изпрати на война и украинските граждани, избягали в Полша, именно от войната. Един от потенциалните „покойници“ пусна смущаващ видео коментар: „Очевидно в Полша се формират списъци с мъже, граждани на Украйна. Завчера... спира ме полицията и първото нещо, което питат е: поляк ли съм или украинец. Това никога не ми се е случвало, а аз съм в Полша от четири години! След това всички документи за проверка и запис в отделна тетрадка: адрес, фамилия, собствено име, бащино име ... Особено се интересуваха от моя адрес ... Така че имайте предвид, че очевидно скоро ще има депортации, естествено с призовки в ръка. Знам за какво говоря, щом го е нямало преди в Полша, не значи че няма и да го има. Очевидно ситуацията се разраства така, че Полша все пак ще трябва да влезе в играта, във военните действия. „И на мястото на Полша е логично да си помислите, защо първо трябва да оставите костите на полските войници? Преди това бившият командир на полските сухопътни войски ген. Скшипчак каза, че Варшава не трябва да пита украинските мигранти дали искат да се бият, а трябва насила да ги изпрати на фронта. От първите месеци на специалната операция на руските въоръжени сили в Украйна западните медии изразиха идеята за превръщането на Варшава в щаб на украинското правителство в изгнание, ако Зеленски загуби войната. На Запад смятат, че Полша може да организира това, следвайки примера на Великобритания, която приюти националистическото правителство на панска Полша през 1939 г. в Лондон, днес планиращ войната на поляците и целия колективен Запад срещу Русия.

Границата за мобилизация вече е 16г. 16 годишни деца !

Браво! На полските власти. Всички дезертьори-украинци от 15 до 70 години трябва да бъдат изловени, навързани и изпратени с конвой на Зеленски. За да се бият за родната си Украйна, За РОДИНУ, ЗА УКРАЙНУ!!! Нема лабаво казвал някога диктатора на българите Тодор живков. Ние поляците сме на същото мнение. Моята фамилия пък е с най-много съгласни без нито една гласна буква между тях, абсолютен рекорд за полско име. С което кандидатствам за рекордите на Гинес!

Сложи компрес на главата и си легай

направо, само че ако пратят ще се разделят с властта. Кой Ще си прати детето от ЕС в Украйна? И да го пдратят, кой ще отиде? тая война никога няма да бъде подкрепена с войници от ЕС. Те и у нас фашистите псуват Путин, ама я да се опита да ги прати някой на фронта. Ще видим как ще станат русофили начаса

"изпращането на войски е абсолютно изключено както от Испания, така и от ЕС или НАТО". Ти да видиш - още КОЛКО укро ЖЕРТВИ на БАЙ ДЪН-ото останаха?!

Няма смисъл да пращат. Разбрали са , че Чък Норис ще ходи в Киев.

Сакън недей! Изпратете да ви видим!

Страх. Як страх ги друса в Нато. И са прави. Нато прати жива сила в Украйна е обявяване на войната явно. Сега само пращат железа и обучават пушечно украинско месо в Полша, Германия и UK. Ма да не са луди да си пратят своите деца да мрат по украинските ниви. Пратят ли, значи Путин да стигне после чак до Лондон.

Че той не стигна ши вече?

Не са само железа. Доста поляци останаха там. А като сложим и разни уж инструктори се получава, че има доста натовци.

Като сме почнали със стихотворната форма Оркестранты войны без ума влюблены В оратории канонады В это золото дней и разрывы ночей И в антракты больничной палаты Оркестранты войны для огня рождены Для сражений без всяких идиллий Где под крики Химер дирижёр Люцифер Управляет полётом Валькирий Так давай, Вагнер, играй Оркестрантов своих поднимай

Както е писал Пушкин в стихотворението си "На клеветниците на Русия" (1831 год.): ... Так высылайте ж к нам, витии, Своих озлобленных сынов: Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов... За незнаещите или нежелаещите да четат на руски превеждам: Какво пък, пращайте, витии, вий злобните си синовете насам – за тях могили във полята на Русия ще се намерят, до другите нечужди тям.

То измама измама, ама доста натовски инструктури загинаха баз на укринска територия, та баш си участване във войната

който умре в Украйна всички грехове му са опростени.

Отивай да се биеш за укрите .....в отвъдното шъ тъ чакат 75 девственици .

- Войници мои, искате ли да умрете за славата на Украйна? - Амиии, да. - А ще искате ли да получите парцел в Донбас? - Не. - Хубаво, и без това не ви се полага. Подайте си оставките и се качвайте на влака. - Урааа!

Защото с това темпо, войната ще продължи още максимум 3 години. За толкова време руснаците ще избият всичките 700 000 души които са в момента в украинската армия. А имайки предвид избитите до момента 150 000, други Украйна няма от къде да вземе.

Излиза че Югославия, Либия, Ирак, Афганистан, Сирия и т.н. са все стани нападнили НАТО. Какви лицемери сър!

Абе кво стана с Глиги

Искренно се надявам че тори маргаритките из хохландия.

Испания е най-прясно официално фашистката държава в Европа и ЕС. Ген. Франко беше на власт там до смъртта си през 1975 г. Наистина, кой друг пръв трябва да изпрати войски за подкрепа на фашистка Украйна, ако не испанците! Но може би първи все пак трябва да са колониалните сили от първа линия: Нововелика Полша, Балтийска пудел-ландия, Румъния и България.

Това е реален сценарии в крайна сметка ще стане така. Украйна няма мъже... на ден губят по цял батальон, а украинската полиция едвам успява да хване насилствено от улицата по някой тинейджър... Изпращат техника (като леопард 2), която не може да бъде експлоатирана от украински войници...

Както нацистите търсеха и залавяха евреите за да ги изкъпят в банята.

Нещо коалицията дава на задна за сало усраина

От наша страна ще изпратим само русороби

Укйонавлецу в България да места за кокаиновия бос

Ти си пръв ...да не си забравиш вибратора

Ами вярно е, ще изпатят една рота джендъри и проститутки да повдигнат духа на окраинците.

Господи! Какви посерковци са испанците! Че какво пречи да изпратят армията си в Украйна, да помогне на украинската армия? Иначе похвално е, че Испанската социалистическа работническа партия предлага изпращането на испанци да се бият в Украйна. Това е наистина една прогресивна европейска лява партия, която заема принципно становище по войната в Украйна. Браво на испанските социалисти!

Истински модерни цоциалисти! Грижата за доходите на хората на труда в Испания им е основна дейност! С такива цоциалисти, капиталисти не ти требват!

На този с белото или на народа ???

Пак "незаконната война"! Коя война е законна? Има ли списък на войните до сега кои са били законни и кои не? Като кажеш много пъти една глупост, тя престава ли да бъде глупост?

Опипване на почвата за изпращане на военни части залязващият Укрорайх. Укропия няма шанс и всички го знаем, най-вече НАТО.

Chefo77

Е как така - Зеле каза, че обръщат посоката...

Въвличането на България започва с доставка на боеприпаси, гориво и военно имущество, продължава с решение за ремонт на бойна техника, а съвсем наскоро и изпращане на инструктори за обучаване на украински военнослужащи на съюзническа територия. С това, съгласно чл. 4 от Петата Хагска конвенция от 1907 г., ние ставаме участник във войната заедно със страната, в която се извършва обучението. Същото важи и за Испания!

И, ще завърши с посрещане на братушките на Дунава и пак ще има Белене

Оставете България на мира.

Няма да изпрати, а трябва, защото единна неделима и демократична украйна е един от нас и се нуждае от това. Днес войните на светлината, достойни потомци на древните шумери се срабават заради всички нас опазвайки сетлината на евроатлантическите ценности от посегателствата на силите на мрака.

А бе трябва, но мат спомени какво се случило с една небесно синя дивизия педи около осемдесет години. Небесно сини са и поради някои особености на руският език и евроатлантическите ценности.

А пък и те едни войници......Немците са им викали -войниците с китарите.

Не вярвай на един слух, докато официално не го отрекат.

То така се почва и така се казва ааа истината е само една войната на НАТО СРЕЩУ РУСИЯ ГОТВЕТЕ СЕ ВСИЧКИ НАТОВЦИ ДЕМОКРАТИЧНО ВИ ЛЪЖАТ СКОРО ВСИЧКИТЕ ЩЕ СТЕ НА ФРОНТА

Тези от Подемос са си чисти комуняги.Почитатели на Путин и Мадуро от Венецуела. И пари им пращат от чужбина , за да сипят лъжи след лъжи. Най -вредните управници за Испания в момента.Педро социалиста е прост ,че се крепи с тях, но така се задържа на власт.

Честта за пращане на войски в Покрайнината ще бъде за българи, румънци, поляци, балтийци.

Ако има балами от военните да ходят, ако се случи, да ходят, прав им път към смъртта. Трябва да си ултра тъп, за да си военен и безропотно да ходиш на фронта, за да те гръмнат, бляк.

За всеки случай предупреждавам българските военни: не теглете кредити и в никакъв случай не правете ипотеки, ако нямате гарантирана работа на друго поприще! Да не получите съобщение "освобождаваме ви от работа, ако имате проблеми, онзи там събира доброволци, плаща добре, на Русия и свършиха боеприпасите, нищо не рискувате".

Те войска няма да изпращат. Всички изпратени ще са уволнени предишният ден по взаимно съгласие и на следващия ден ше са чуждестранни доброволци в армията на зе. А парите за заплатите им с командировъчните ще се прехвърлят като помощ на зе. Все пак, къде е ротата на Янев?

само зелени вежливи човечета да избиваме руски орки.. Ние сме опълченци които искат свобода за Волжка България.

Отивай бе мишко

мен какво ме е бе тва?

Коментари - Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна | Днес.dir.bg

Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна

Това се случи след намекнатото от коалиционния партньор в правителството Unidas Podemos, че Испанската социалистическа работническа партия е възможно да изпрати и бойци, след като вече достави оръжие и боеприпаси

Обратно в новината

Коментари - Испанското правителство опроверга твърденията, че ще изпрати войски в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

тези испански капути и ВСВ май изпратиха някакви "мучачос" в СССР. Естествено не се върна нито един...

бийте американските кратуни. Удриий Вова

Пратете та руснаците пак да дойдат и да оправят нещата

ПРЕД ГЕРОИТЕ НА “DIVISION AZUL” - ДЪЛБОК ПОКЛОН Отново на Изток, и пак към Москва! Юнашкото сърце все дърпа нататък. Колко дела има още за вършене…

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Първо в Полша, после навсякъде: В Полша пресмятат колко мъже-украинци има в страната Поради големите загуби на фронта, режимът на Зеленски обмисля възможността да изпрати на война и украинските граждани, избягали в Полша, именно от войната. Един от потенциалните „покойници“ пусна смущаващ видео коментар: „Очевидно в Полша се формират списъци с мъже, граждани на Украйна. Завчера... спира ме полицията и първото нещо, което питат е: поляк ли съм или украинец. Това никога не ми се е случвало, а аз съм в Полша от четири години! След това всички документи за проверка и запис в отделна тетрадка: адрес, фамилия, собствено име, бащино име ... Особено се интересуваха от моя адрес ... Така че имайте предвид, че очевидно скоро ще има депортации, естествено с призовки в ръка. Знам за какво говоря, щом го е нямало преди в Полша, не значи че няма и да го има. Очевидно ситуацията се разраства така, че Полша все пак ще трябва да влезе в играта, във военните действия. „И на мястото на Полша е логично да си помислите, защо първо трябва да оставите костите на полските войници? Преди това бившият командир на полските сухопътни войски ген. Скшипчак каза, че Варшава не трябва да пита украинските мигранти дали искат да се бият, а трябва насила да ги изпрати на фронта. От първите месеци на специалната операция на руските въоръжени сили в Украйна западните медии изразиха идеята за превръщането на Варшава в щаб на украинското правителство в изгнание, ако Зеленски загуби войната. На Запад смятат, че Полша може да организира това, следвайки примера на Великобритания, която приюти националистическото правителство на панска Полша през 1939 г. в Лондон, днес планиращ войната на поляците и целия колективен Запад срещу Русия.

Границата за мобилизация вече е 16г. 16 годишни деца !

Браво! На полските власти. Всички дезертьори-украинци от 15 до 70 години трябва да бъдат изловени, навързани и изпратени с конвой на Зеленски. За да се бият за родната си Украйна, За РОДИНУ, ЗА УКРАЙНУ!!! Нема лабаво казвал някога диктатора на българите Тодор живков. Ние поляците сме на същото мнение. Моята фамилия пък е с най-много съгласни без нито една гласна буква между тях, абсолютен рекорд за полско име. С което кандидатствам за рекордите на Гинес!

Сложи компрес на главата и си легай

направо, само че ако пратят ще се разделят с властта. Кой Ще си прати детето от ЕС в Украйна? И да го пдратят, кой ще отиде? тая война никога няма да бъде подкрепена с войници от ЕС. Те и у нас фашистите псуват Путин, ама я да се опита да ги прати някой на фронта. Ще видим как ще станат русофили начаса

"изпращането на войски е абсолютно изключено както от Испания, така и от ЕС или НАТО". Ти да видиш - още КОЛКО укро ЖЕРТВИ на БАЙ ДЪН-ото останаха?!

Няма смисъл да пращат. Разбрали са , че Чък Норис ще ходи в Киев.

Сакън недей! Изпратете да ви видим!

Страх. Як страх ги друса в Нато. И са прави. Нато прати жива сила в Украйна е обявяване на войната явно. Сега само пращат железа и обучават пушечно украинско месо в Полша, Германия и UK. Ма да не са луди да си пратят своите деца да мрат по украинските ниви. Пратят ли, значи Путин да стигне после чак до Лондон.

Че той не стигна ши вече?

Не са само железа. Доста поляци останаха там. А като сложим и разни уж инструктори се получава, че има доста натовци.

Като сме почнали със стихотворната форма Оркестранты войны без ума влюблены В оратории канонады В это золото дней и разрывы ночей И в антракты больничной палаты Оркестранты войны для огня рождены Для сражений без всяких идиллий Где под крики Химер дирижёр Люцифер Управляет полётом Валькирий Так давай, Вагнер, играй Оркестрантов своих поднимай

Както е писал Пушкин в стихотворението си "На клеветниците на Русия" (1831 год.): ... Так высылайте ж к нам, витии, Своих озлобленных сынов: Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов... За незнаещите или нежелаещите да четат на руски превеждам: Какво пък, пращайте, витии, вий злобните си синовете насам – за тях могили във полята на Русия ще се намерят, до другите нечужди тям.

То измама измама, ама доста натовски инструктури загинаха баз на укринска територия, та баш си участване във войната

който умре в Украйна всички грехове му са опростени.

Отивай да се биеш за укрите .....в отвъдното шъ тъ чакат 75 девственици .

- Войници мои, искате ли да умрете за славата на Украйна? - Амиии, да. - А ще искате ли да получите парцел в Донбас? - Не. - Хубаво, и без това не ви се полага. Подайте си оставките и се качвайте на влака. - Урааа!

Защото с това темпо, войната ще продължи още максимум 3 години. За толкова време руснаците ще избият всичките 700 000 души които са в момента в украинската армия. А имайки предвид избитите до момента 150 000, други Украйна няма от къде да вземе.

Излиза че Югославия, Либия, Ирак, Афганистан, Сирия и т.н. са все стани нападнили НАТО. Какви лицемери сър!

Абе кво стана с Глиги

Искренно се надявам че тори маргаритките из хохландия.

Испания е най-прясно официално фашистката държава в Европа и ЕС. Ген. Франко беше на власт там до смъртта си през 1975 г. Наистина, кой друг пръв трябва да изпрати войски за подкрепа на фашистка Украйна, ако не испанците! Но може би първи все пак трябва да са колониалните сили от първа линия: Нововелика Полша, Балтийска пудел-ландия, Румъния и България.

Това е реален сценарии в крайна сметка ще стане така. Украйна няма мъже... на ден губят по цял батальон, а украинската полиция едвам успява да хване насилствено от улицата по някой тинейджър... Изпращат техника (като леопард 2), която не може да бъде експлоатирана от украински войници...

Както нацистите търсеха и залавяха евреите за да ги изкъпят в банята.

Нещо коалицията дава на задна за сало усраина

От наша страна ще изпратим само русороби

Укйонавлецу в България да места за кокаиновия бос

Ти си пръв ...да не си забравиш вибратора

Ами вярно е, ще изпатят една рота джендъри и проститутки да повдигнат духа на окраинците.

Господи! Какви посерковци са испанците! Че какво пречи да изпратят армията си в Украйна, да помогне на украинската армия? Иначе похвално е, че Испанската социалистическа работническа партия предлага изпращането на испанци да се бият в Украйна. Това е наистина една прогресивна европейска лява партия, която заема принципно становище по войната в Украйна. Браво на испанските социалисти!

Истински модерни цоциалисти! Грижата за доходите на хората на труда в Испания им е основна дейност! С такива цоциалисти, капиталисти не ти требват!

На този с белото или на народа ???

Пак "незаконната война"! Коя война е законна? Има ли списък на войните до сега кои са били законни и кои не? Като кажеш много пъти една глупост, тя престава ли да бъде глупост?

Опипване на почвата за изпращане на военни части залязващият Укрорайх. Укропия няма шанс и всички го знаем, най-вече НАТО.

Chefo77

Е как така - Зеле каза, че обръщат посоката...

Въвличането на България започва с доставка на боеприпаси, гориво и военно имущество, продължава с решение за ремонт на бойна техника, а съвсем наскоро и изпращане на инструктори за обучаване на украински военнослужащи на съюзническа територия. С това, съгласно чл. 4 от Петата Хагска конвенция от 1907 г., ние ставаме участник във войната заедно със страната, в която се извършва обучението. Същото важи и за Испания!

И, ще завърши с посрещане на братушките на Дунава и пак ще има Белене

Оставете България на мира.

Няма да изпрати, а трябва, защото единна неделима и демократична украйна е един от нас и се нуждае от това. Днес войните на светлината, достойни потомци на древните шумери се срабават заради всички нас опазвайки сетлината на евроатлантическите ценности от посегателствата на силите на мрака.

А бе трябва, но мат спомени какво се случило с една небесно синя дивизия педи около осемдесет години. Небесно сини са и поради някои особености на руският език и евроатлантическите ценности.

А пък и те едни войници......Немците са им викали -войниците с китарите.

Не вярвай на един слух, докато официално не го отрекат.

То така се почва и така се казва ааа истината е само една войната на НАТО СРЕЩУ РУСИЯ ГОТВЕТЕ СЕ ВСИЧКИ НАТОВЦИ ДЕМОКРАТИЧНО ВИ ЛЪЖАТ СКОРО ВСИЧКИТЕ ЩЕ СТЕ НА ФРОНТА

Тези от Подемос са си чисти комуняги.Почитатели на Путин и Мадуро от Венецуела. И пари им пращат от чужбина , за да сипят лъжи след лъжи. Най -вредните управници за Испания в момента.Педро социалиста е прост ,че се крепи с тях, но така се задържа на власт.

Честта за пращане на войски в Покрайнината ще бъде за българи, румънци, поляци, балтийци.

Ако има балами от военните да ходят, ако се случи, да ходят, прав им път към смъртта. Трябва да си ултра тъп, за да си военен и безропотно да ходиш на фронта, за да те гръмнат, бляк.

За всеки случай предупреждавам българските военни: не теглете кредити и в никакъв случай не правете ипотеки, ако нямате гарантирана работа на друго поприще! Да не получите съобщение "освобождаваме ви от работа, ако имате проблеми, онзи там събира доброволци, плаща добре, на Русия и свършиха боеприпасите, нищо не рискувате".

Те войска няма да изпращат. Всички изпратени ще са уволнени предишният ден по взаимно съгласие и на следващия ден ше са чуждестранни доброволци в армията на зе. А парите за заплатите им с командировъчните ще се прехвърлят като помощ на зе. Все пак, къде е ротата на Янев?

само зелени вежливи човечета да избиваме руски орки.. Ние сме опълченци които искат свобода за Волжка България.

Отивай бе мишко

мен какво ме е бе тва?