Испания отбелязва националния си празник на сепаратистки фон

Хиляди каталунци, които искат областта им да остане в Испания, отбелязаха с шествие в Барселона днешния национален празник на Испания.

Обратно в новината

Коментари - Испания отбелязва националния си празник на сепаратистки фон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се изтропам на тиквата ти катунска

Интересно, интересно, на националния си празник испанците празнуват пристигането на Христофор Колумб в новия свят! И какво общо има това с държавата им? Освен това до средата на 16-ти век като основен откривател на новия свят се счита Америко Веспучи, чиито данни и описания са се приемали за сигурни и научни, за разлика от писмата на Колумб. Чак след решението на съда в Мадрид средата на 16. век, взето под натиска на испанската корона и роднини на Колумб последния влиза официално в науката като най-значителен откривател на новия свят.

Хе-хе...На бас, че нито един от тия демонстранти не знае каталунски. Лошо представяне Рахой, лошо !

Тея пък какво му честват на Христофор Колумб, човекът който се загубил? Пропуснал целия континент и нацелил Хиспаньола ( Хаити/Да. Република) ...

А ве педали не виждате ли Фашисткия поздрав на снимката или сте си по-рождения Вмирисани Канализациони плъхове.

Модерен е от няколко дни в останалата част на Испания. Виж Ню Йорк Таймс от миналата неделя.

Що, показват какви са поддържниците на единството, зад протестиращите винаги вървят в черни дрехи носителите на хаоса и насилието. Така беше в Украйна.

да бе да , улиците бяха празни и всичко затворено-фиеста!, разбра се, че kарлито пучдемон не е Putin

Един от самолетите, участвували в парада на връщане се разби. Испанците участвуваха в нападението срещу Сърбия за да се узакони джихадисткото Косово. Господ им го връща с Каталуния

Те хилядите дето се сбили даже ги преброили. Оказали се 53. Половината запалянковци от Валенция и половината запалянковци от Мадрид на един площад в Барселона. Хиляди, ама май няма и за разплод.

Испания анексира Каталуня

Не я анексира ами я окупира. Тя си беше анексирана с католически брак. Всичко е въпрос на размер, разбира се. Испания е по-голяма от Каталуния. Ха да видим кога големият съсед на хохлите ще повтори упражнението.