"Ислямска държава" съобщи, че лидерът ѝ е бил убит и вече е определен негов приемник

Говорителят на групировката Абу Омар ал Мухаджир обяви, че Хасан ал Хашеми ал Курейши е загинал в бой „с враговете на Бог”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЩОТО ГИ ОЧАКВА КАДИРА И ГОТВАЧА ! НЕМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ ! НА МУШКАТА СА ! СКОРО !

Хънтър Байдън ли? Или Кристия Фрийланд?

Аудио съобщение и всичко се приема за чиста монета... Колко трябва да си тъп за да вярваш на подобни тъпни? Оня Багдади имаше 2 видеа и 3 снимки. Осама имаше няколко видеа за които даже се ползваха различни актьори. Обаче има дебили дето вярват на всичко.

Сто процента са негови приятели в битките срещу враговете на Бог и срещу “нацистите”

Путин гу надмина по идиотизъм тези от ИД.

Ислямска държава има по-добри шансове от неонацистка Украйна.

Баба ти е неонацист.

Азов, Правий сектор, Айдар са си футболни агитки. Просто са въоражени и обучени от НАТО. Никви нацисти не са, просто са фенове на Хитлер и нацистката идеология. Перфектните военни са, само дето редовно нарушават Женевската конвенция, ма баба им няма проблем с това. Той и Американският конгрес им отказа финансиране 2018 та, ма после му се обадиха от ЦРУ и размисли.

от снимката не е ли парламентарната група на “Израждане”?

Могат да вкарат от 4 000 километра ракета в задника на камила. А във връзка с новината.Не е хубаво да се злорадства за смърта на друг чавек.Но всички знаем какви ги вършеше ИД в Сирия,Ирак и атентатите по света и главно в Европа.Та… добра работа са свършили американците

Нямаш си на представа какво могат съюзниците да вкарат в твоя гъз, а и не само те.

Ти гледай в твоя да не влезе нещо.

И той ли от ковид?

Ммне.От американско оръжие

ЦРУ си отзовава кадрите...ще го пренаправят в Украина сигурно... Да взривява коли в Донецк...арабите са по специалисти в тая работа... Украинците гръмнаха 2,3 лятото и дотам...

ония абе ал..ал..ал курейши го гръмнали преди! след него избрали абу ал..ал..ал курейши за нов лидер, ама сега и него го гръмнали, та си избрали нов лидер- абу ал..ал..ал курейши! бе тия всички ли се казват абу .......курейши бе??

Ислямска държава има нов цар.

Бог не създава убийци,независимо от вярата.Ние,хората го правим!

приемника се казва Путин. путларах акбар.