Изригнал вулкан затвори небето над Исландия

Вулкан изригна под най-големия ледник в Исландия. Въздушното пространство на Исландия временно е затворено, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Изригнал вулкан затвори небето над Исландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странното е как бг медиите мълчат за това което се случва в Испания в момента, за младите спящи на площада. Цензурата е всемогъща...но един ден

За съжаление така е , но ние не спим, следим и чуждите програми, знаем какво става по света. Да не си мислят комунистите че тук не може да се случи същото. Дано по скоро !

Одавна няма комунизъм! Има само псевдодемокрация, но това явление е по-страшно и от комунизма!

Aми да им го изпратим Бойко на исландците тогава!

Какво ти оакване-страната с най-висок стандарт в света!Срещу тях да тичаме след много кратко време-190 г.ще сме на нивото им!

Да го продадат на Кадафи. Сигурен съм че ще иска да купи вулкана с всичката му пепел. Като нищо ще направи бартер срещу нефта за 5 години.

Абе ДИР-а, какво е това заглавие на главната страница????? Няма нищо общо с заглавието и статията тука???

ficho666

Тия са се оакали там, помислили са си, че американския пенсионер е познал за идването на края на света!

Тия там не са се оакали. Тия там откакто са се заселили живеят до изригващи вулкани. По скоро ти направо ще се осереш ако усетиш 3 по рихтер.

ficho666

Да ти имам чувството за хумор....

Малка държава, ама... е*ава майката на цяла Европа !

ТОВА МОЖЕ ДА ПОРОДИ ДАЛЕЧ ПО ГОЛЕМИ И ПО ВАЖНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ,А НЯКОИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ЗА САМОЛЕТИТЕ ЧЕ НЯМАЛО ПРОБЛЕМ ЩЕЛИ ДА СИ ЛЕТЯТ. ПРОСТОТИЯ! СЕГА ДА ОБВИНЯТ ВУЛКАНА В ГЛОБАЛНОТО ТОПЕНЕ НА ЛЕДНИЦИТЕ ....

Като, например: Да залеят Сахара и тя да се превърне в китна райска градина, а африканците да ни снабдяват с домати, краставици и чушки.

Едно време Сахара наистина е била райска градина. След време пак ще стане, а плодородните земи ще се превърнат в пустини.

ТОВА ЩЕ СТАНЕ БРАТО! По лошото е ,че ние БГ я превръщаме в ПУСТИНЯ!

Да им имам и имената на тези исландци :)

:))) името на първия вулкан не мога да го запомня никога, даже ми е трудно да го произнеса :))) ако и другите им вулкани са с подобни имена, какво ли ще стане като почнат да изригват :)))

Ще им сложим номера за по-лесно, ама дано да не се налага!

Ейяфятлайокутл-това е поема-звучи като звънец в ухото на глух петел