Искри още в първата неформална сбирка на депутати - Ненков и Капон с остри реплики

По-рано днес политическите партии излъчиха представители, за да се разберат как ще протече откриването на парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненкоо, мамин златеен! Ангели сте вие безгрешни, всичките от Герб.

Мария Тампон, не се сещам в коя партия не е била

Хляб и зрелища. Само дето хлябът поскъпна, пък зрелищата са от евтинките.

Шкафчолюбците на последния ред!

Tоя научи ли се да чете без да срича?

Леле какво нищожество била тая Капон.

Хвани единия удари другия..

Тъпо. ГЕРБ, такива плоски бръщолевки може и да са вървяли 11 години, ама вече не минават. Никой не ви следи флатулентните напъни. Оставате си в историята като бележка под редовете, ако имате късмет.

Глупаци с диагноза.

Капон.... каква е тази?! Докато в България в управленските и законодателните органи има НЕбългари, България ке си остане на дъното!

Мария Капон не е от "Има такъв народ", а от "Мутри вън"

Е абсолютен връзката.Баща му е конституционен съдия,а майка му е шеф на КЗК.Ьавътшил е УНСС ,но не може да чете.Вечният депутат(. От 2009)

Ненко, свиквай да си дежурен по шкафче и при бай Ставри!

Уф... тия още не влезнали в пленарна зала и вече командват. Спокойно ще ви видим и вас. Ама да не се наложи след 3 месеца да ви извозва полицията в бели автобуси.... Тази Капон не мога да се сетя откъде изпълзя и тя. Аман от бивши политици... нали нов морал щеше да има.... със старите курви пак ли ще замазвате очите....

От това по-жълт сайт май няма. Мария Капон от партията на Слави ли е? Тези от дир май нещо са пили или нарочно цапат името на партията на Слави?

Много"ДЕМОКРАТИЧНО"предложение от Капон.Жалко за досегашния и имидж

На тоя пич първата му и единствена работа в живота е депутат...

Партията има нема такъв народ ще приключат още преди да са започнали . Тази нагла госпожа не си дава сметка за броя на хората стоящи зад ГЕРБ . Учиндолския селяк ще си изяде насила 20 -30 албума .

ГЕРБ на трябва да бъде отписван. Това може с стане ако се появи политически субект в център -дясно, който хората да предпочетат, а също така и да има партия с широка народна подкрепа, каквато в момента няма. Има всички условия Бойко пак да вземе властта. Партиите на протеста са с малко избиратели и с доста различи помежду си.

Капон е поредната голяма уста ..При цветанка се държа като надзирателка която ще наказва..И как така изведнъж се появи като депутат,?!??! КОго представлява? В тази ,,мутри вън само вождове ли са??!?

Мутри сте всички ! Ако мислите,че ще ви слушаме вашите постулати....знаете колко бързо се минават 4 години ....

Той затова не се цани за депутат ще се крие в Банкя :))

Имаше един Капут преди време. Сега идва втори.

Съпругата му беше на шладка позиция в държавната Булгартрансгаз.

Тъпак тази не е от партията на Слави. Дир те манипулира!

Ненков е син на съдията Румен Ненков!Затова е на почит при комуниста Винету.

Зад стола - много ербапи. Навън обаче не си подават носа, че се насират от страх да не ги припознаят!

Хубаво е, че изборите смъкнаха маските и видяхме отново познатите уродливи лица. След 3 месеца ще са други!!!

Тая дебела овца и мутра Купон какво иска?!

Да перефразирам една руска поговорка. Искахме по - добро, а се получи както винаги.. Дай му на българина/българката депутатско место и и гледай сейра!

Яз съм проЗ ГЕРБЕР ма у тоя случай категорично подържам г-жа Мария Капуть. Логично е старците със слухови проблеми да седнат по-напреж да могат да чуват по-добре кво се говори на трибуната а младите по назад. Тоя младеж от ГЕРБ е крайно невъзпитан оти сака да седне опреж Мика Зайкова. Как възрастна дама на 80 и кусур години ша вижда кво става на тибуната от крайният ред? Или да чува оратора ? Ми чи тя ку риче да се изкажи по някои животрептящ въпрос докат иди до трибуната пет пъти ки са припъни и три пъти ки са напика.

Тъпак е бащата

"Това е само началото, свиквайте, ще видите какво ви чака!"

Свиквайти свиквайти

Фани единия, та удари другия. Второ-трето поколение пролетаризирани селендури, без шанс за очовечване.

В нормалните страни депутатите се разполагат радиално. Това е глупаво заяждане от човек, който се надява така да докаже че е "пич" (понеже съм възпитан ме изпозлвам женски род).

Тая дебела овца и мутра Купон какво иска?!

иска да са кълчи в МЕГАДАНС

и най-лошуту бабето докат стигни до трибуната ки забраи за ко е тръгнала

Ква е тая Капон? "Мария Капон е български политик от Единна народна партия, ...народен представител в 40-о Народно събрание. " Член на Демократическата партия от 1992 г. Народен представител в 40-ото Народно събрание от листата на коалиция „ОДС“. От ноември 2005 г. – независим народен представител. .." Та от коя партия е тая кокошка последно?

покрай сухото и мокрото..... всички !!!!

Газдо, възкръсна за да си платиш кармата ли?

Логично- Учиндолския с инвалидната каляска е редно да е на първия ред Простите герберасти искат да го сбутат у кишето Не е редно така Свиквайти Свикваити

Прочети за нея преди да пишеш. Българка е 100% и повече от теб.

Извратеняк

Другарят Георги Димитров ни учеше:" Ако не успееш веднъж, опитай втори, трети път и накрая ще успееш." Така и другарката Капон. На всички избори изпълзяваше от дупката си, навираше се в разни партийки и накрая влезе в Парламента. На следващите избори очаквайте Александър Томов - Лупи и Яне Янев отново . Ех, че веселба ще падне в парламента със старите другари !

Аууу мед ми капе на сърцето като слушам как ревът неистово ГЕРБерастите. Всеки ден тормоз, мачкане ако може бой с тояги и конфискация на имущество ... 12г дерибействаха над народа си, пълниха си сметките со пръсване ... сега ще се научат да лапт дебелия !!!

Пак ги наизбрахте същите буклуци ... да ви и у демокрацията!

Беше в една мижава партия "Десните" преди години. Сега я гледам с Мая Общата и другата червена вещица от Движение 21. Не знам що за бардак ще правят, ама е отврат за гледане и слушане...

Тя баба ви Мика кат тръгни от последния ред у кюшету да открива заседанието на Парламента и докат стигни с 300 зора до трибунта и ки забраи зако е там бре