Искат забрана за работа от вкъщи, която навлиза в личното време

Промяната е спешна и трябва да се случи сега, призоваха от Европейската конфедерация на профсъюзите.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що за работа е това от къщи? Седнала с пижамата с гурлите на очите завита с юргана. Стига вече!

тази работа не е за тъпаци като теб. за да работи някой с хавлията е учил навремето езици и компютри . да и аз не съм учил ,но не завиждам като теб тъпако. радвам се на такива хора,които са постигнали това ниво.

Тогава всички на работа и Койййй оцелееее.

Докъде стигнахме, от Сан Франциско до Варшава. Вместо да се развиваме като общество, ние се връщаме в средновековието. Правата ни били много, пътували сме били много, яли и пили сме много, почивали сме много, консуматорско лошо общество сме станали. Това го твърдят най-оядените паразити, разбира се. За жалост и онези плодещи се плъхове от Изток, които сумарно са 2/3 от световното население, без човешки права ще ни досасипят. Кой богат западняк няма да предпочете служител индиец или китаец като може да се ебава с него, а на него да му се струва на фона на компартията или махараджата, че го галят. Източноевропейците вече не се котират, Близкия изток и Африка ще допълнят минималните нужди от евтина работна ръка. Само по-зле ще става, всички права ще ни отнемат. Само добре въоръжените населения с умираща средна класа ще имат възможност да окажат съпротива и ще имат възможност да спрат този порочен процес. Българите като прости селяндури ще се снишават докато видят накъде е наклонила везната. Ще мрете на кофите от глад и за гастарбайтери няма да ви искат.

Не разбрах какво предлагат!!!!!

Урсула ли ше идва на проверка или брадат унгарец?

Абе тия от ЕС ептен изтрещяха бе. И как точно ще гарантират, че не работя след "работно време"? Ще ми гасят лаптопа дистанционно ли? Много па загрижени за здравето били.

Доколкото разбирам, идеята е да Ви гарантират правото да си изключвате работните електронни устройства и да можете да не следите служебния си мейл извън работно време - и да преследват със санкции работодатели, които оказват натиск да не ползвате това си право въпреки законодателството.

Този е пословичен тъпигьоз.

И как по-точно ще го следят? Като навлизат в личното ви пространство за да ви следят така ли? Съжалявам ама освен всичко друго Как по-точно ви отчитат работното време от вкъщи? при положение че работата ти в домашни условия която е примерно 8 часа на деня може да си я разкъсаш колкото си искаш как по-точно ще го проверят това??

Лаптопа ще си го гасиш ти, но само в случай, че желаеш да упражниш правото си на това. Дистанционното гасене ще дойде тогава, когато ти стане задължение, иначе 4 месеца затвор.

домашни системи за контрол на достъпа и отчитане на работно време, с карти, видео наблюдение, пръстов опечатък и сензори. Всичко в името на Човека

проф комитета ще прави ли НОЩ-ни проверки по домовете?

Вече 2 месеца копам с кирката дома. Стигнах от 16 до 2-я етаж...

Ти си добре. Аз пък се качих от 2-рия на 16-ия

Начи! Тъкмо обработвам една заготвовка в кухнята и влиза жената и ми вика!!! Ти кога ще измийш чиниите бе, мухльо??

"Целта на директивата е да се очертаят минималните стандарти и условия, за да се гарантира, че работниците могат да упражняват ефективно правото да прекратят връзката с трудовите си ангажименти след работно време и да регулират използването на телефон, имейл и други цифрови инструменти. " То идеята е хубава, ама като чета това и ме навяват спомени от речи на БКП... Другаре, требе да управляваме водопадите, сами не могат да падат..

Това са речи на Шкумбата, не на БКП. Тези тъпотии ги пробутвай на хлапетата, които не знаят кой е Шкумбата, те може да ти повярват колко са били прости комунистите.

Такива гении бяха че успяха два пъти да фалират държавата.

Ми аз съм на повикване по всяко време...

Ми за толкова ти стига акъла. Какво пищиш?

К'во ревеш бе, права си реклама

мръсни чинии, готвене, чистене, смяна на чаршафи и прочее. Как ще ми влезете там като само аз си знам и върша това, не знам.

А накрая ще ги дразни ,че изобщо работим. Аз работя от вкъщи и си спестявам 2 часа от трафик до и от работа. Има дома-сротационен принцип и от вкъщи и в офис.Имам чувството,че се дразнят,че можем да се адаптираме във всякакви условия.

По-скоро е обратното- усещат как на фирмите ще им хареса ние да плащаме за офис, ток, отопление и да работим от вкъщи 24х7..

Можеш да работиш и по 30 часа на ден. Само че голяма част от програмистите от много отдавна си работят от вкъщи. Имам приятел който е графичен дизайнер и работи с фирми от цял свят. И цялата му работа си е в къщи и работи когато му е кеф. Няма си началник.