"Искам при семейството си": Оставиха в ареста приятелите на застреляния от полицай младеж

След преследване с полицията едно от трите момчета в групата беше простреляно, а по-късно почина

Обратно в новината

Коментари - "Искам при семейството си": Оставиха в ареста приятелите на застреляния от полицай младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има астма, ама насилва, краде и бяга. Значи няма астма.

Искам на къщи! Тук ша ма бъркат..... Ами като искаш вкъщи ко х. я ми дириш по нощите из улиците бе, педалче....

Престъпниците мястото им в затвора Но това важи само за бедните хора но не и за богатите Няма значение дали си българин циганин турчин арменец каквато и националност да си щом си беден няма измъкване а богатите винаги се измъкват

Агресори и насилници, бандити!!!!! Кафа от либерастки изказвания! Пожелавам на авторката да ги пуснат и да ги срещне по късни доби!

Мангасара забрави кога граби и пребива девойки сега реве за мама…. Бой сеч и хой за келеша

Сух, сух, сух, сух.....

Това е бил малолетен престъпник !!! Стига сте писали ,че полицай бил застрелял младеж !!!

ли не са пречукали и тях при опит за бягство.

Това официалният abidas ли му е, или с него ходи да бие момичета по главите?

Уф, горките "момчета" - като биеха с метални тръби и обираха жертвите не искаха ли вкъщи при семействата ? Или така са събирали пари за "трамвай" до Ботунец ? Защо мисирките са по-загрижени за престъпниците и рецидивистите, вместо за жертвите ?

Не става въпрос за приятели на застрелян младеж. Става въпрос за членовете на бандата на застреляния престъпник рецидивист. Защото не знам дали вие разбрахте- ама списъка на престъпленията на тази банда се оказа ама доста дълъг. И дори за деня това не е било първото им престъпление.

Да не забравяме, че това са гангстери. Онзи ако не беше починал при ситуацията, след време като излезе ще организира пак брутална банда и може и да застрелят хора. Абе вие американски филми за гангстери не сте ли гледали? Хубаво е тези малолетните да постоят повече на топло, за да им държи после по-дълго време. Иначе - много скоро ще са пак на 'работа' по улиците посред нощ.

Гаднярчетата зарева като вдовица за хой само затвор и клатене без вазелин на множествени долни

Абе шуго журналистическа кои те пусна да пишеш въобще. Няколко контролни изстрела…… Току що обвини, осъди и затвори полицая. Даже и бонус му докара гавра с труп щото изстрелите няколко. Ако четящите не зная разликата предупредителен, контролен то драскача / в случая/ демек журналиста трябва да си направи труда да знае значението на думите. Абе……….жУРНЛИСТ

Ей куха журналистическа лейко, И да триеш коментари по умен не ставаш.

Хора , не вярвайте на куките . Няма логика , да са извършили грабеж в два часа и до пет часа да стоят на същото място .

Олигофрен ти май си платена държанка на тези изроди дето обират наред

Цигани, полицаи и бездомни псета, нощем и в група/глутница са мноооого опасни!

Гадни куки, гадни келеши-престъпници/ в случая лилави/, корумпирани съдии, прокурори и т,н,... И правосъдието ни като държавата, нищо не става от него..

Правилно. Ще има по-малко бити и грабени хора. Но знаем, че ще е за кратко.

НЕ коментирам келешите, а ДИР-а! Когато оценявате някои коментари и поставите + или - на места се получава обратния резултат!!! При това положение НЕ може да вярвате на плюсовете и минусите които виждате! А от ДИР-а да не се правят на ударени и да си корегират обратната връзка, т.е отчитането на плюсове и минуси. Освен това да НЕ трият коментари, това е ограничаване на свободата на словото, цензура, против която всички медии твърдят, че се борят.

Забелязвате ли, как ви занимават с поредния битов цирк и някакви хлапаци ще разчекнат за назидание, че са обрали две момичета, а тия де обраха държавата, откраднаха милиарди, съсипаха и нарязаха за скрап цели заводи, като оставиха стотици хиляди без работа и да живеят в мизерия, тия де стоят зад хиляди рекети и десетки убийства, тях никой вече не закача, те са недосегаеми, за тях закони няма, няма МВР, няма прокуратура и съд, докато прошляците ще си го отнесат с цялата тежест на закона... Забелязвате ли, как покриха шофьорът на скъпата спортна кола блъснал жена на пешеходна на бул. Витоша, как изведнъж медии, МВР, прокуратура нищо не казаха по случая и не обявиха резултатите от тестването на шофьора, докато обикновените граждани веднага раздухват и омаскаряват в медиите! Явно институциите работят само срещу прошляците и то с цялата си строгост, за политици и олигарси обаче институции няма, те са богопомазани...

Ти жалкото пропагандаторче говориш защо няма законност обаче настояваш задължително престъпниците ако не са извършили голямо престъпление да бъдат оставени на спокойствие. Та любопитно ми е ако утре на тебе дъщеря ти я нападнат също такива сладки невинни младежчета- пак ли ще говориш същите приказки? Ако утре подобни младежи не винни добрички разбият твоята къща пак ли ще говориш същото Ако утре тебе те нападнат и те ограбят пак ли ще твърдиш че полицията трябва да ги остави на мира??? Само да те питам жалко същество - ако сега ти изкарам най-големите крадци на България и там разпознаеш твоите любимци как ще ти хареса?

патрулка по един АК С ПБС-1 И ГП-25 Костёр 40мм И МАГАН ПО ИЗРОДИТЕ

Да почнат от теб, викам...

Престанете да наричате крадците-рецидивисти момчета. Не е важно дали са момчета или момичета. Те са престъпници и от такива страдат трудовите хора.

Не страхуйся брачед в пандиза млади булки ша бъдете и ще бъдете обслужени от старти кучета

че не са ги засъреляли и тези.

Дела с намесен полицай не бива да се разглеждат от милицията. Защото днес е позволено да стреля против мангала, а утре ще е по всички не академици.

Ако са фалшиви академици като Денков екстра

В ареста,така трябва!Като е имал астма ,не му е пречела да краде и бие,айде стига!

Аааа,сега искаш при семейството си,а боклук? Защо не стоя при него,а си тръгнал по нощите да правиш зулуми?

Мангали !

Какви момчета, бе, редакторите? Утвърдени рецидивисти от онези със сините венци, измет и боклуци!

да ми ги оставят в една стая, за да не ми бягат, ще ги коля като агнета.

Долна измет - за подобни изчадия трябва да има евтаназия!

Ибани и бой за тея мангали !!

"Остовиха в ареста приятелите на застреляния от полицай младеж" ПРЕВЕЖДАМ ОТ ЕВРОГЕЙСКИ ЕЗИК "Оставиха в ареста съучастниците на застреляния от полицай крадец"

"Оставиха в ареста опасните рецидивисти, които извършиха грабеж"

Оставиха в ареста на полицията свидетели по дело против полицай. Хайде, хаитлията да е и да ви се връща. И няма начин да не ви се върне ако не на вас, то на вашите деца. Когато някой с оръжие има и власт няма начин тази власт да не завземе всичко.

а ти долен травестит мангалски клиент да нямаш деца !!!А това не с а деца това са изроди и жалко че не са очистени на място!

В Европа на престъпниците им викат престъпници. И в Европа такива не ги пускат да ви онеят след като се хванати на няколко пъти. Пък в омразните на всички руски подлоги Съединени щати - при трето престъпление влизаш за 20 години в затвора.