Ищец преследва съдия с листовки и викове: Ще ти отрежа главата

Райна Мартинова е гледала 60 от 250-те искови молби, заведени от Момчил Добрев за обиди и клевети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този луд тероризира съда от години ! Нито един Софйиски съдебен състав не смее да гледа дело с негово участие ! А делата са СТОТИЦИ !!! Тази новина отговаря 100% на истината за лицето Моччил Добрев . Той не е чума , той е рак с метастази за Българскито правосъдие . Трябва час по-скоро да нъде затворен с усмирителна риза в ЛУДНИЦА !!!

Този е пълен психопат да го затворят в лудницата !

Nikos

"Райна Мартинова обаче прекратила делото му именно защото се търсят вреди от бившия шеф на СГС от дейността му като съдия, което е недопустимо и осъдила Момчил Добрев да плати 10 000 лева държавна такса." Ха стига бе, че той бившия шеф на СГС да не би да е с господен имунитет, миропомазан, че да не могат да му се търсят вреди, както се е изказала великата съдийка! Защо пък да е недопустимо?! Кой закон го забранява! И го осъдила да плати 10 000 лева държавна такса!!!!!!!!!! А бе има си и юридически камшик за такива магистрати, но не са му издържали наверно нервите на този мъж и е избудалял с действията си! Нищо, нали сега я охраняват и тя си спи спокойна!

0

Като питате защо съдилищата се бавят, гледайте какви кратунчовци има - завел 250 дела за клевета, досега са му разгледали 60 (представете си колко загубено време за съдебна зала) и имат да му разглеждат още "само" 190..

все някой трябва да сложи някакъв край на съдийското робство на самозабравилите се съдийки, които се мислят за недосегаеми, защото членуват в някакви скотоложки ложи. то бива гавра с хората, но съдът на територията надмина башибозука на робството.

Не пиши глупости само за да напишеш нещо ,ако не го познаваш този звяр лично.... Да има нещо общо с този психопат не пожелавам и на най-злия си враг.....

Г-жо Mockingbird, осъзнайте се, че падате на нивото на психопата. Утре и Вие ще започнете да изпращате заплахи, защото не съдийките са се самозабравили, а Вие. Имате много малко време да се осъзнаете!

Съдът трябва да може да осигури СПРАВЕДЛИВОСТ. Корумпираният и некомпетентен съд няма как да я осигури. А след като не може, повече от ясно е, че той се нуждае от основен ремонт. Ама как да си направят сепуко?

Е, гадни ли са данъчните проверки? Недосегаеми корумпирани боклуци.

Съдиите трябва да ги избираме на ИЗБОРИ и от Народното СЪбрание... НЕ ни трябва съдии, които като митничари са сали ПОДКУП на други съдии, за да станат ГЛАВНИ съдии. От съдиите почнаха ПРОБЛЕМИТЕ в БЪлгария през 1990 г.

Разбрах, че са осигурили охрана на въпросната съдийка, а може би и на други, пак от нашите данъци. След като за държавната такса само за едно дело, според съдиите в България, е 10 000 лв., не е редно ние да плащаме за охраната им. Очевидно СГС от държавни такси събират милиарди лева всяка година. Да си плащат сами за охрана от народната любов.

Не е нормално някой да е ищец по 250 дела, но още по-гадно и ненормално е да търсиш справедливост от български съд. Българските съдии са особена порода: арогантни, припряни, показващи пълно пренебрежение към човека, Закона и доказателствата. Те отсъждат предимно " по вътрешното си убеждение", а ние знаем какво обуславя вътрешното им убеждение, и тарифата за убеждаване я знаем....освен в случаите, когато са партийно мотивирани, тогава е безплатно, само срещу облаги.

тази мръсница до кога ще е на свобода

Този индивид е бивш съпруг на бившата съдийка от СГС, която осъди премазаната Гросова да плати на Ставийски 20 000 лева по едно дело. Едвам я изхвърлиха от СГС и сега е ЧСИ Моллова и продължава с подвизите си. Лорда Момчил Добрев си има трески за дялане, но всичко което е писал за бившата си съпруга Моллова е абсолютно прав

Приятно ми е че и съдийката се гърчи. Няма никакво наказание за съдии които съсипват човешки животи. Свършва заседанието и си отива в къщи, а нещастниците се гърчат. Даже НЕ може да бъдат критикувани публично или да се вземат някакви мери. Те са богове и недосегаеми. Е , разбира се само САЩ може да определи кой съдя е крив и кой прав, но това е друга тема - разбира се...

От простотиите на управляващите половин България е луднала и търпи ли търпи!!!

що търпиш, бе? иди на психиатър, може и да ти помогне! днешната медицина прави чудеса! понякога де

мдаа, първо напишете лорд момчил добрев ли, там както се представяше тоз шамшал и тогава всеки да коментира...Сега го видях и аз що за стока е...този си е луд за връзване отвсякъде!

Ами исигурно има за какво, след като му иска държавна такса от 10000 лева за това че се е оплакал от някакъв съдия...Хайде сега вместо да ми сежалва тая съдийка да заведе дело срещу него и да се изясняват там а не да ми хленчи по медиите.

За такива си има психиатрия от където се излиза в съпровод с ангелите.

тоя че си е луд, луд си е! ама пък и държавна такса 10 000 лв. също си е лудост!

Таксата записи от иска, за да се ограничат фриволните дела. Тоя сигурно е претендирал за милиони.

Съд-ебната система в Ългария си е чиста проба Търговско дружество силно заинтересовано да прибира ържавни такси! Такъв си е принципът на действие заложен в съд-ебната система във вр. с НЕзависимостта . Качеството на услугите предлагани от това Търговско дружество (търговия с интереси и влияние без значение от това което пише в законите) е сведено до тотално спекулиране с власт и положение от самите сЪдии. Бързодействието на тази Съд-ебна система граничи с беззаконие. Спазването на законите от съдиите е дотолкова объркано и опорочено, че може да ги приравните или на некадърни, неграмотни или на такива които изповядват материални и нематериални зависимости. И всичкото това е направено за да се стопанисват материалните интересни на Таксите и Комисионните, които се дават без касови бележки под или над масата. За цялата тази порнография Българският гражданин трябва да плати и такси. Ако питате мен качеството на тази Услуга в Ържавата е такова, че трябва да бъде разформирована тази ненужна тромава и опорочена съд-ебна система

Според мен има такива ГеДенерати.Има два варианта или да го ликвидират или "до живот" в лудницата

Абе тоя не беше ли някакъв психопат самопровъзгласил се за лорд с 3-4 докторски степени и съдещ всичко живо в радиус от 5 километра? Ако е той що не е в усмирителна риза в подходящо заведение?

От такива явни заплахи никой с акъла си не би го направил.Мен ми се струва, че това е съшито от същите тия съдии и магистрати ,понеже явно ищеца им мъти водата и си търсят поводи да го отстранят от играта.Иначе не само ще плаща ,а може да го вкарат и в затвора!Доказателства и "записи"лесно ще се изобретят!

да му писне

Ама да ги разследва прокуратурата тези съдии, начело с тази съдийка. Самозабравили са се! На човека му е писнало от своеволията на съдийки.

СПОКО, след последните промени в Закона за съдебната власт, прокурорите освен с червени тоги ще ходят и с Каскети ..., като ги видят гражданите таман да се ... в гащите ..., за съдиите на знам ..., може да се завиват с шамии ... от срам ...

Какав е механизма за търсене на отговорност от съдия? Как гражданите биват защитени от корупция?

Този ще да е агент под прикритие на ха'мериканците разкриващ корумпетата в България.

Като сте долни КОРУМПИРАНИ чифути така ще ви гонят и бият, ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ВСЕКИ ТУПАНИК !

Давам една пенсия и призовавам други пенсии да съберем пари за моторна резачка на човека. Не повече от 2 000 лв., най-добрите са "Хускварна", но може и китайска.

Ами, страхувай се! Ще ви убиват по улиците скоро! Този може и да е луд, но има и нормални хора ,които също искат да ви убият.

Ищецо, действай смело!

такива идиоти,но това са изключения.Иначе на практика всички знаят какво се случва.Опит за превръщане на изключенията в правило!!!!!!!!!

много по-слабо но този ползва абсолютно същата методика, която ползват и сводницците на тази "съдийка". вижда се, че са много активни тук. нещо, сериозно ги страхува истинското правосъдие. има защо. с този, може и да се справят но с този и без този, присъдата е издадена и измъкване на този свят, няма да има. сключиха сделка със сатаната и си повярваха, че са в приказка. много могат да погледнат в злото но никой не е готов за момента, когато то погледне в него. сега, цветовете в приказката ще започнат да гният приживе...

грозна постъпка? Но трябва и съдийстите да си склатят мозъците! Имат се за богове!!!

Куче което лае не хапе...

БРАВО .

Брей, то не било лесно да си съдия в БГ, не било само лапане и издаване на присъди по поръчение. Брех живи да ги ожалиш...

тоя е някакъв откачалник, но повече такива трябва да има, всички съдии са жени, да почнат направо деца да слагат за съдии

Категорично съм на страната на съдийката.

Има такива идиоти като тоя Добрев. Аз лично познавам един такъв идиот - Иван Цветков, които е отмъкнал не знам колко си имоти на невинни хора с фалшиви нотариални актове с помощта на нотариус 260 Маргарита Иванчева-Тодорова и чрез искови молби, дела за освобождаване на имоти, които били негова собственост и т.н. Тоя човек беше вманиачен да води дела, да защитава правата си , накърнявайки тези на останалите. Изобщо рядък екземпляр, гръм да го тресне дано.

Ми то едно време имаше решения на този проблем. Викаха им лудници. Каква е ситуацията в сектора днес не зная.

то едно време, боклуци като тебе бяха на власт, ама сега вече има решение, викат им гробища

Za tam si.

Знам, че радостта от прочетеното е всеобща. Защото простият народ има нужда от отдушник. И като не може да направи нищо на мутрата, бизнесмена, кмета или министъра, псува и заплашва съдиите. Простият народ затова е прост. И затова България е на този хал. Приятен уикентд.

Аз съм убеден, че теб, съдейки по написаното, те превъзхождам и като образование, и като интелект, статус и имуществен ценз! И съм отвратен от състоянието на правосъдието и от ужасяващата липса на СПРАВЕДЛИВОСТ в страната. За мен такива като теб са отпадъка на обществото - полуграмотни грандомани, вулгарни до цинизъм и брутални до безхаберие. А грешката на този човечец е, че е крещял. Аз не бих крещял...

Точно ти си противният, защото плещиш наизуст! Познавам този луд човек Добрев! Знаеш ли как се подписва - Лорд, и искрено вярва, че е лорд! Той е ненормален и агресивен. Желая ти да си имаш работа с него, да те видим!!!

Криста Той даже е камила, нали? А сестра му е курва? Ти и нея я познаваш! От магистралата, нали? Знаеме, знаеме!

Поручик, аз пък съм сигурен, че ти не ме превъзхождаш по нито един от изброените от теб. показатели. Както вероятно и по никой показател въобще. Такива като теб имат навика да се подмазват, когато видят такива като ме. И зад гърба им да пускат доноси до прокуратури, медии и големи началници. Защото едно нещо в България сега е абсолютно безнаказано - доносничеството и клеветничеството. И тоя нещастник, така наречения "Лорд", идеално го използва.

А умните съдии - Пл......., Ва....., Чо.... и др. по 4 и повече години насрочват насрочват съдебни заседания и пишат решения, как да не ги псуваш от сърце и с най-добри чувства ..., а иначе слушаме правосъдния министър и каскета колко бързо било правораздаването ... бързо, ама нанайси ...

Няма ли кой да му услужи с един трион на човека ?

Тоя си е вкарал автогол като я е заплашил че ще й отреже главата, след като я убие ще го съдят за умисъл. Трябвало е да я заплаши, че ще я убие по непредпазливост и ще я излежи условно.

И всичко това доказва че няма спасение за рдовия гражданин - МАФИЯ . Без бой няма да си отидат

Помните ли случая с онзи гъбар дето на улицата застреля банкерката и се предаде в полицията. И съдийките ги чакат подобни емоции.

Ако е той , съдебно-психиатричната експертиза ще бъде една нечовешка задача за психиатрите.

Никакво рязане на глави. С колата, с гумичките на хасфалта. После непредпазливост и 2 години условно.

Съдията може да прекрати делото по недопустимост на иска и без да задължава ищеца да плати държавна такса. Нормално е да не прецакаш човек с 10 хил лева.... А ако го направиш, значи е имало друг мотив. Такива случаи има достатъчно - отказ от правосъдие и издевателства над ищци.

И мен така ме направиха на луд. Накараха ме да платя един имот всичко наред... после ме накараха да купя още малко всичко точно и накрая съда каза това обаче не е твоето :) Хаххахах е не ти ли иде да ги разстреляш ! Некадърници ! Затова и сме на едно от последните места...... в България НЯМА правосъдие....