17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да пишеш? Крадливи и лъжливи (Велико) Британци.

В Индия знаят за тази порода хора, как крадат диаманти.

Ирландците нямат нищо общо като произход и манталитет с Британците. Орландците произхождат от келтите,които са яли доста бой от древните Българи.Имали са временно царство в Перперикон,Родопите и българите са ги прогонили.Крадливи са,но юдейските масони поддържат Ирландците и да крадат,никой не им обръща внимание,защото юдейските масони не позволяват да им се създава лош имидж от медиите.Ирландците са неблагодарни селяндури по природа.

Кой пръв ще познай в каква поза и какъв инструмент ще му го извадят през ректума?

И вие си мислите с гъзъ... дееба и тъпата медия сте станали... Има ли един при вас с малко мозък, който да ми обясни как за две минути пръстен от устата трябва да се озове в дебелото черво? Метаболизма трябва да му е светкавичен... Ако има капка истина в цялата новина, най-вероятно тоя си е заврял пръстена в задника.

По времето на Перперикон не е имало много българи, които да набият келтите...

Келтите са били изгонени ит траките,а траките са били предци на днешните Българи.Не слушайте гръцките измислици,които са си присвоили Българската История.Гърците са дошли много по-късно на Балканите от Африка.Гърците произхождат от изгубеното племе на евреите,данайското племе.Така да забелязва някой,че каквито и мизерии да сътворят гърците,юдо-масоните наливат милиарди в Гърция и им се прави невиждана реклама на Запад постоянно.И ромите ,и Гърците произхождат от еврейските племена дошли от Африка.

Много къси черва - директно от стомаха в дебелото черво. Но така по-бързо ще излезе. Много помага смес от мед с рициново масло и голямо куку.

Да, глътнал го е с ректума.

българите идват някъде откъм Афганистан

Сега ще разбере по трудния начин как ги вадят тези неща в Турция. ;)

Ще извадят пръстена, няма проблеми. Все пак Турция е родината на ибрика.

Има едно поверие за откраднатите диаманти -те носели лош късмет на крадеца.... Ще разберем дали е така, след като турският съд определи годините и затвора където ще лежи!

Евролиберал, сър.