Иранските сили за сигурност застреляха демонстрант, празнувал отпадането на националния отбор от Мондиала

Много иранци не подкрепяха националния отбор на страната си на Мондиала с аргумента, че той представлява Ислямската република

Обратно в новината

Коментари - Иранските сили за сигурност застреляха демонстрант, празнувал отпадането на националния отбор от Мондиала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този свят много неща не са наред.

Те тука членове на БКП искат да пишат че комунизма бил престъпление, та след това сигурно и ще се стрелят един друг като комунисти, та какво остава за Иран.

Сериозни ултраси... И това без алкохол!

А в Турската провинция Булгаристан, Мунчо Радев и шайката му комунисти "застреляха" хиляди пенсионери... По скоро ги обрекоха на гладомор .

Доста красив иранец. Чак с нетипични светли коси и сини очи. Притеснителна ми е снимката - в социалните мрежи се вижда как друг разкрепостен мъж го е хванал от вътрешната страна на бедрото, под бялата разкопчана риза се виждат татуси на гърдите ... Жалко за младия живот.

Доскоро никой не отронваше и дума за Иран. В момента, в който Иран изпрати дронове на Русия започнаха бунтове, цветни революции и всичко, което ни е добре известно. Че се държат несправедливо с жените е ясно, но това не е отсега, ама бунтове нямаше. Ех, Кравар, Кравар, какво ли не правиш в името на "свободата".

И в Дубай се държат лошо с жените и ги смятат за стока но това не пречи на 'Демократичната Общност' да поддържа приятелите си от персийския залив заради петрола :)

Какъв капут, трябва да си, за да се радваш на загубата на страната си...

на ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОТЕСТИ в Париж или Нов Йорк немаше да е новина даже!

Ако и в България вземат да застрелват по таз причина,населението ще намалее с две трети.

И добре са направили! Изменниците трябва да бъдат разстреляни! А отборът, ако висне на крана, си е чисто негова работа! Заслужават! Ще ми падат те, от некви бълхясали кравари, айде де!!!

Да е жив и здрав Аятолаха, поне той да държи печено! Видело се е света е тръгнал на перастия, разсипия и кестерме, поне ние да сме перпендек! Ашколсун на Баш-Чалмалията, кур за еврогеевете и либерастите!

Явно е ирански педерунгел. Педерунгелите не са хомо-сапиенс. В природата педерунгелите не оцеляват, защото не могат да се размножават.

Дире, да ри кажа, през уя ми е,чие ЦРУ, каква интрижка е заформило в Иран, Афганистан, Мадагаскар и прочее!!!! Кажете нещо за бюджета, Премиера, газта, оръжията за фашистите.... Това са темите, които ни интересувт! През уя ни е за некви измекяри утрепани в другия край на Света!

Абе и на тоя не му е "чист косъма" - нищо иранско не виждам в сурата му. Даже и общата му вежда не си е на местото! Начи е чиста фашистка разведка - американска. Може да е "резан", ама 90% от американците са резани, и 100% от евреите - също! Един по-малко! Голяма работа!

ами че то чалмалиите са най-големите педераси,обаче не си го признават. При тях жената е само за разплод,за кеф се еве мъж. Не случайно имаше лаф,че още не е доказано,че мъж може да забременее,ама при арабите опитите продължават

По сведение на BBC, колкото и да недолюбвам ислямистки държави, толкова и ми е трудно да вярвам на BBC, CNN и тем подобни.

Вярвай на Раша Тъдей.Руснаците хич не лъжат.Пък кой ли го еве ти на кого вярваш.

bravo

Ха ха.Бил съм дълго в Иран.По улиците е пълно с млади мъже ходят хванати като гаджета за кутретата.Разбрах,че докато съберат пари за жена/жените се плащат на бащата/живеят по двойки като семейство.Една седмица единият е жената,следващата,другият.Педерастията е нормално явление Иначе,ако прегърнеш жена на улицата е престъпление.Мъжете се целуват при среща по 3 пъти.Жена,ако целунеш,в пандиза.

Като убият- арабин, негър или ЧЕРНА котка, СПАСЯВАТ Бъгария !!! Черните котки са ЗНАКА на негрите...

Убийство заради футболна среща е проява на мракобесие. И то при условие че ислямската власт не отдава голямо значение на спорта футбол.

Велчев!

Например в Банкя !

Я върви в Бразилия !

Коментарите под статията показват, ме Дир е свърталище на изроди-еничари.

До това води примитивната азиатщина и фанатизмът! Какво ли щеше да се случи, ако при нас някой беше изкритикувал първия и последния мач на нашите през прословутата 94.-та година? Не ми се мисли. Най-малкото под наблюдение и досие. Хуляавото в цялата работа е, че вече не ни пука.

Е нали са готови да си дадат живота за свободата? Пък като го дадат се почва един рев.

Менахем Бегин прави изказване в израелския Кнесет, пред което Хитлер и компания ряпа да ядат - толкова е крайно!

американската агресия навсякъде по света! Вземи и прочети, как тези ислямисти са били подкрепяни от сащ и основно великобритания, за да свалят правителството преди Реза пахлави. И защо, защото е поискало част от печалбата на бритиш петролиъм, тогава са се казвали разлипно, и естествено следва революция

Какви са тея Иран и да се радват че държавата им пада на футбол.

Не е истина просто. Враждебните сили и за играта на отбора им по футбол са виновни, нищо че е пред камерите и цял свят гледа. Ей това е най-абсурдното при всеки диктат - винаги някой друг е виновен. Накъдето и да се огледа човек, то има ли диктатор, има и хора, които вечно са му виновни за всичко. Има, разбира се, и много силен и несломим враг, с който диктатора ежедневно храбро се бори и смело жертва кръвта на народа си.

Ти си палячо. Никой никъде не пише че някой е виновен за загубата по футбол. Пише че някой е застрелян защото се е радвал. Дали е вярно е друг въпрос. Те много неща се изписаха но не всичко е вярно. А това с демокрацията която уж ще дойде в Иран си спомни какво стана с Ирак, Либия и Сирия след опитите за демократизирали от САЩ. спомни си как разцъфна ислямска държава. Чак когато Русия се намеси в Сирия на страната на Асад бяха избити ислямистите. В момента само в зоните контролирани от САЩ има ИДИЛ и САЩ оправдават своето присъствие там

Предателя където и да е и какъвто и да е заслужва само едно-куршум. Браво на иранските власти.