Силен трус разлюля Иран, има ранени

Едно дете на 2 години загина, а най-малко 20 души бяха ранени от трус с магнитуд 6,2 по Рихтер в иранската провинция Хормозган. Тежко са пострадали около 400 къщи в 5 села в района.

Обратно в новината

Коментари - Силен трус разлюля Иран, има ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде конспиратори - давайте за хаарпа, опа и за кемтрейлса. Между другото може да погледнете данните за разлома там, честотата на земетресенията, магнитуда им.... След това си отговорете на въпроса от кога съществува хаарп - откога въпросния разлом и откога има земетресения там....... Извинявам се, забравих другата конспирация, а именно данните за земетресенията с аманипулирани та такива балъци като мен да вярват, че не е хаарп. Между другото още чакам края на света, онези от нубиру, анунаките, сивите, рептилите и т.н. Абе при толкова конспирации ирискове що не вземете да запалите някоя древна ракета и се преселите на марс примерно. А тука да останем нормалните хора.......

Защо си решил, че си нормален. Това може да каже психиатър след като те прегледа.

Бързо се пръкнаха конспираторите :) Аман от този ХААРП дето земетресения прави, измерва йонизацията, прави снимки на извънземни кораби край Юпитер (дето всяка година ги открива там и все трябвало да дойдат до Септември същата година). Много универсален този ХААРП бре. Да не забравяме и опциите да чете мислите на хората по цялата планета. Има повече функции от продукт от WS Телешоп бре :)

ХААРП действа.И това си е вид война!

И правилно, плюс НОДРАА

И в България действа нон-стоп! Друса главите и ражда конспиративни теории!