Коментари - Иран твърди, че е постигнал споразумение за закупуването на изтребители Су-35 от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който мисли че Запада или Изтока че ни помагат, съответно да се изнесе на Запад или Изток. В България трябва да останем само родолюбци, които да създадем свободна,независима държава без мафиоти и олигарси.

И без мангали. Национализмът трябва да обхване всеки аспект от живота. Моделът с 3 и повече деца трябва да стане традеционен.

Нашите антики от фащ.Краварите,ще ни вкарат във Трета световна,кога най-малко имаме с какво да се защитаваме!Разваляйте договори и късайте всички отношения с тези д.ендърляци,те ни затриват с болести,вредна скъпа храна и фашистки закони и мерки.ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЕСЕС???

Много кравари много нещо. Имам чувство, че газя в кравешки лайна.

Ще си го гледат само на картинка поне 15 години!

В тази статия най важното е "МОДЕРНИ" !? Индия що не иска да е МОДЕРНА? Какво ще изквичите руски подлоги????

Започна се завръщане към миналото,нарича се реваншизъм, пак най модерни най добри руските оръжия, следва президентска република начело с новият стар президент,завой към Русия, НАТО и Евро съюза вън, а след това къде ще работите и какво и да кого,да не си мислите,колективният запад ще ви спонсорира,за 3/6 месеца,сте въшлясали,изтеглят инвестициите и глад и недоимък.

Много правилно :) Точно заради тия опасности, не трябваше да влизаме в ЕС. Сега не може да се отървем и затъваме все повече и повече. Ако се махнем, ще последва същото, като със СИВ. Изтърпях е суровия преход и тъкмо се стабилизирах е, хоп, натресоха ни в ЕС. Първите 2 години аху, иху, сега тиху. Лично аз виждам спасение единствено в насилствено завземане на властта в ЕС от онеправданите държави, сеед които е и България. Не напускане. Просто вземаме власт5а в Брюксел и това е! Ако трябва с кирки и лопати ще изриваме тия помияри!

Това малко звучи като .....едно време имаше едно дско списание "ВесьольIe картинки" :))))))

Говорете,каквото искате,за момента Сухой прави наи добрите изтребители.ф 22 къде е участвал в реални действия?А,сетих се,свали един китайски балон за 50 долара с ракета за 500хиляди.а ф 35 и това не е правил

Питай Вагнер в Сирия. Там за 20 минути изпариха 500 орка с 4 Ф-35. А евреите редовно бомбят под носа на анало-говнетните с-400 точо с ф-35. Ма иначе никъде не са участвали, не. Просто противника никога не успява да ги засече. Разбират за ф-35 чак като изядат ракетите и бомбите.

Ти беше ли там,очевидец ли си?това е вярно колкото е вярно,че в Ирак имаше химически оръжия

И ф 117 имаше претенции да е невидим,но сърбите свалиха един и удариха още един,но той успя да кацне

И аз обичам да чета научна фантастика

Израел наистина участва с ф 35 в Сирия,но единствената щета която нанася е ,че удря полосата за излитане и кацане на едно летище.това можеше и един дрон за5000 долара да го направи,а не самолет за 100 милиона

Да бе, голям успех. Ф-117 извършва над 38000 бойни полета по време на кампанията в Сърбия. И сърбите успяват да свалят 1. 1 на 38000... много е зле, без съмнение.

До чичо ти фрас,в Сърбия са участвали 10 ф117,за да направят 38000 полета трябва да са правили по 50 полета на деноношие на самолет.просто дрънкаш глупости .повече от два полета дневно няма как да направят.имам 3 години в авиацията

Нещо не ти се разбира поста.Не понимаеш болгарски?Да?

Проблемът да не го разбираш трябва да е в теб.постът ми е напълно издържан стилистично и граматично имам една правописна грешка-и вместо й,и едно пропуснато тире

Ивес ,когато правиш забележки,опитай да бъдеш перфектен."поста"в твоя пост е подлог и изисква пълен член,понял?

За тези,които ми слагате минуси-научете я най-после тая българска граматика.имаме три хубави неща-азбуката ,езика и природата,какви българи сме,ако не ги уважаваме и оценяваме!?

СУХОЙ лежат на доброто изделие Су-27 , всички са негови деривати - Су-30,33,34,35. Производството е мижаво , а поръчки от чужбина - йок. Иран били обявили......велика сделка. Руското жилязу - само за беднюхите. А,и да напомня.......и Запада няма да продава много на други,оттук-насетне. Ще си произвежда основно за СЕБЕ СИ , особенно европейците....събудиха се най-после и в следващите десетина години бая ще си напомпат армиите. Само виж Полша колко оръжие накупи , а вие се подмокряте от продажбата на малко таралясници...на Иран. Може би бартер за дронове ще направите , по-добре отколкото за палмово масло както навремето със Малайзия бухахахахаха

Ф4,ф15,ф18 са добри самолети,вместо да доразвият някоя от тези разработки,те опитаха да направят ф 35 многофункционален.бил съм фитнесинструктор,от опит знам ,че многофункционалните уреди не стават за нищо,

Според мен не е далече денят, когато F-35 и Су-35 ще си го мерят в пряк двубой. Оставете коментарите за след това.

руските боклуци няман място във българските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракува през 2014 година.Индия замени част от тези изтребители с френски Rafale. компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

Интересното е, че военен министър на Индия е Раджнат Сингх. Та, на норма ли лъжеш или си трол по рождение?

Ще купуват.. няма лошо, ние да бяхме взели Грипен - вече щяхме да ги ползуваме а не хартиени. Полша преди дни поръча китайски самолети! - но за нас няма да е про демократично да направим тази стъпка..... но да то и в Грузия закона за чуждите агенти е не-демократичен но в САЩ и Австралия е демократичен също и в България "Възраждане" последва Путиновия пример и внесе проект на Закон за регистрация на чуждестранните агенти." Логично е да си мислим че сме набутани при положение че при нас за всичко има двоен стандарт, дори за храните по магазините. Дочувам че и в Германия има такъв закон но от къде да сме сигурни, медиите дори не си правят труда да проучат.... абе темата е болна.

айде няма нужда пак Путин да е пръв. Първи са го направили САЩ първата половина на миналия век, и работи и до днес. това НИ трябва, т.к. вече официално маса закони минават задължително 'обществено обсъждане' - познайте с кои и какви НПО-та за общество.

За такси ли щеше да ги ползваш, без въоръжение?

Полша е поръчала американски изтребители 5-то поколение F-35 които Русия едва ли някога ще произведе.А Китай се опитва,но го докарва до китайско менте на самолет 5-о поколение. И останалата част от мрънкането ти е подобно долнопробно менте написано в самоунизителен русоробски стил. ,,ний” да вий.Не сте Ние

Американските ни ибрикчии колкото и да се присмиват на руските Су- та и Миг- ве......ако се разреден конфликта ще форкат Ракети и то хиперзвукови ....и тогава каубоите ше си заврът някъде другаде Ф-ки и самолетоносачи с които плащат третия свят страни

Росфилм ще нарисува едно 40 самолетпносача с хиперсзвукови бомбардиворачи на тях и ще видят шибаните кравари. Какъв цвят ги искате? И 40те ли в един цвет да ги нарисуваме?

айде да не обясняваме за нарисуваните неща, щото нашите Ф-ове ще са от Марвел. Ще има специално издание, с твърди корици.

Че ние самолети няма да видим. До края на света.

са в пройзводствени изпитания.

Няма да ги видите щото Всичко добро за България е смърт за вас русоробите!

Тука е пълно с американски ибрикчии които са влюбени в каубойските задници...като сте такива умници и анализатори гейовете от Хамерика що не дадат всичко на Лайняна ф- ки барабар с пилотите .....щото Путин ще ги светне с три ракети и ще ги върне в каменната ера!!!

На Су 35 им липсва само стелт технологията, за да ги водят пето поколение. Добър избор на Иран. Нашите хвърчила от седемдесетте години на миналия век скоро няма да ги видим

и от кога крали марко разбира от авиация

Правят го още от 1988. Ще е по-добър от новия ирански F-5. Абе откъде ви намират толкова прости не знам? Иранците получават Су-35 като единственото, което може да замени Москалия срещу дроновете, снарядите и ракетите които получава от Иран. А те най-много да ги препродадат после. Смешник.

тва мис е струва бла бла бла траш статия от какъв зор ще им продават самолети на израел да си карат там с ефките , не са от значимите държави , още по малко пък приятелски , тва е нещо като абре дай няколко самолета да си тествам как се свалят ... смях брате смях . можеше и да не ги пазим евреите като се замисля през втората световна ей ги деградиралите мутароси от македония какво пишат днес хехе

Чудя се кое ли ще бъде първо - Магистрала Хемус или Русия да направи чисто нови самолети Су-35, които да изпрати на Иран.

F 35 дето не летят никъде вече.

България и българите трябва да си търсене, да се правиме на ударени и да чакаме да видим на къде духа вятърът

След провала на НАТО в Срайна поръчките фъркат към Рф.. Байрактари ,Химарси ,стуингъри ,Леопарди .скоро и самолети .Всичко се изпарява в кочината Изсрайна ...Всичко .Място засравнение няма между Ефка и Сухой..Едното е куцо магаре ,другото е изтребител.Мултиролл

Оставете България на мира.

давам само един пример - дотук над 890 произведени Ф-35 , част от тях доставени на СЪЮЗНИ ДЪРЖАВИ , КОИТО СА ПОРЪЧАЛИ ОЩЕ НАД 800 БРОЯ за в близките 5-10 години Отделно щатските ВВС,ВМФ и Морска пехота - още ок. 2000 броя запланувани А М777,Хаймарс,Джавелин добре се представят в Украйна , особенно в комбинация със муниции със GPS Насочване........питай Рогозин или ония руски орки от Новогодишната нощ. Туй не ти е да пицаш сватбарски........за една година руската армия е на 30-40 км от старта си на границата. Да ви чакаме ли в Европа през този век ? Може би внуците на алкашите...ама като гастарбайтери. :)))

За година и половина Идонезия, Алжир, Египед и Турция отхвърлиха сделки за купуване на точно ей тия Су35 щайги. Индия отказа да ги купува преди 2 години. Китайците купуват еденични бройки само да копират двигателите. Изобщо, освен тази непотвърдена сделка с Иран, незнам някой да купува руски самолети напоследък. Локхийд Мартин не могат да насмогнат да произвеждат Хаймарс, толкова много поръчки има. Ф35 - 88 бройки бяха поръчани от Канада преди месец. Японците и германците финализират големи поръчки в момента също.

Русия подписа с Алжир договор за продажба на 14 изтребителя Су-57 на сума почти 2 млрд долара. - 2611.2020г. Индия купува от Русия 33 изтребителя МиГ-29 и Су-30 за 2,4 млрд. долара - 02.07.2020г.

Мучащ...и Индонезия и Египет отхвърлиха подписани сделки заради американските заплахи и изнудвания... А иначе Иран е на далавера...това е най-добрия самолет в света...модернизирана версия на Су27... Надежден, непретенциозен, лесен за поддръжка, маневрен и със супер боини способностти... Ф-16 е в гъбите...трилионния летящ ковчег ф 35 въобще не го и споменаваме

Японците и германците Хе..то оставаше и колониите да не купуват... Като им загробиха тяхните...Хенкел Юнкерс, Месершмит...японските Мицубиши...

Сделката с Алжир за купуване на Су57 беше в пакет с купуване на Су35. Алжирците миналата година обявиха че не искат Су35 и отмениха поръчката за тях. Поръчката за Су57 се преразглежда, предвид че няма да има серийно производство в следващите 6-7 години. https://defence-blog.com/egypt-algeria-indonesia-reject-su-35-fighter-jet-deals-with-russia/ Индийците отмениха купуването на Миг29 миналата година https://idrw.org/iaf-drops-plans-to-acquire-21-mig-29s-from-russia/

Я кажи кога и къде ф 35 е участвал в реални бойни действия?винаги пращат ф16,че е евтин и ако го ударят няма да е голяма загуба.м/у другото,като летателни х-ки ф16 превъзхожда ф 35

До губиш : информацията ти е стара, от януари 2022 г. Дори Стандарт ноември 2022 писаха, че Алжир е купил СУ 30МКА ( тежък бомбардировач), а сделката за СУ 57, не само е потвърдена, но и разширена - от 7 на 12 млрд.

Китайците крадяха и копира всичко и видяхме до каква технологична нация стигнаха. Иран прави същото. Спомням си, когато преди години шефа купи хем скъпа камера за PC и я поставих на монитора във фирмата. Тогава компа имаше про версия на Аваст, за която шефа броеше по 1300 евро на година. Та като пуснах китайската камера и Аваста така изрева, че скочих от стола. Показа, че има опит за кражба на данни и откъде идва тя. Та, ето така китайците опипваха компютрите и където имаше чувствителна информация просто си я теглиха и получаваха на готово, а после изследваха, копираха, произвеждаха и така станаха нация техническа.

Знаеш ли Япония как стана техническа нация?

Те не крадяха, а купуваха новите патенти.

Не си съвсем прав.на френски има един израз,touristes japonais,това са туристи окичени с фотоапарати и камери.какво правят с тях,крадат идеи и технологии

Браво на ABC. И до ден днешен японците носят фотоапарати в чужбина :)

отдел Агитация и Пропаганда.

Путин каза, че войната не е засегнала силно Руската федерация, като същевременно се вайка, че няма поръчки за нови самолети Ирина Балачук — сряда, 11 януари 2023 г., 14:47 ч. Владимир Путин. Снимка kremlin.ru Руският президент Владимир Путин каза, че санкциите, причинени от атаката на Русия срещу Украйна, изглежда не са имали голям ефект върху Русия, като същевременно се вайкаше, че няма поръчки за нови самолети. Източник: руски медии позовавайки се на изявлението на Путин на първото заседание на кабинета на министрите тази година Пряката реч на Путин: „Нищо от това, което врагът ни предсказа, не се случи. И това беше направено, разбира се, преди всичко благодарение на гражданите на Русия, тяхното единство, цялото ни единство. Но не на последно място, това е резултат от работата на правителството. Михайло Володимирович (Мишустин – бел. ред.) успя да събере такъв ефективен модерен екип от заинтересовани хора, да изгради технологично добре тази дейност. И това, разбира се, носи съответните резултати.“ Подробности: В същото време руският диктатор разкритикува работата по възлагане на поръчки за самолети в предприятията. Според него „все още няма поръчки във фабриките, всичко се бави“. Пряката реч на Путин: „Няма договори в предприятията! Директорите ми казаха. Е, какво говорите глупаци? Кога ще има договори? За това говоря. Всичко трябва да стане до месец. Тримесечие, година, за какво говорим? Ние, които не разбираме условията, в които живеем? Моля ви да завършите тази работа в рамките на един месец. Не се опитвайте да дадете най-доброто от себе си, но го направете в рамките на един месец."

И ти ли си на надник за тролене?

При всички положения 24 самолета ,за 1,5 млд евра,на лице са по изгодна сделка от 7 недъгави Ефки ,за 3 млд лева ,без мотори и оръжие ...На чертеж ..и без перспектива....

Оставете България на мира.

Говорителят на руския президент Владимир Путин заяви, че не може да разбере проучване, което показва, че руснаците трудно си позволят покупката на нови обувки. Дмитрий Песков коментира доклад на държавната статистическа агенция Росстат. Една трета от анкетираните домакинства са заявили, че не могат да си позволят два чифта обувки на човек годишно. Данните също така разкриват, че 80% от руските семейства са затруднени с покриването на ежемесечните си разходи за живот. Изследването всъщност показва леко подобрение в някои области на семейните финанси. Но неговите станали публично достояние резултати и раздразнението на Песков, привлякоха вниманието. Помолен да коментира констатациите, говорителят на Путин въздъхна дълбоко, преди да каже, че Кремъл "се бори", за да разбере данните. "Защо обувки? Защо една трета? Откъде са тези числа?", попита Песков и добави, че ще бъде "благодарен" за обяснение от Росстат. Проучване е проведено през септември 2018 г., което обхваща около 60 000 домакинства в Руската федерация. Сред констатациите си проучването разкрива, че близо половината от всички домакинства не могат да отидат на седмичен годишен отпуск, дори да останат с приятели или семейство. Около 10% от анкетираните не могат да си позволят да ядат месо или риба три пъти седмично, а 12,6% от домовете или споделят обща тоалетна, или имат външна тоалетна.

след Новичок, очаквайте още новини, маде ин НАТО :) ПС заради санкциите не могат да си купуват повече френска мода, шампанско и някои видове сирена.

Те хубаво ще ги купят, а кой (и с какво) ще ги произведе се пита...

Защо си мъчиш главата с неща от които си нямаш представа? Слушай еврогейската пропаганда и бъди щастлив!!!

ПУРВО САШ ТРЯБВА ДА ПРАТИ САМОЛЕТИ ЗА ИЗСРАЙНА И ПОСЛЕ ДРУГИТЕ ПОДЛОГИ..БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПРАТИ ,ШОТО НЯМА..Сащ трябва да произведе .

Оставете България на мира.

Турция успешно изпробва собствен истребител БЕЗ пилот. Това е и причината да се откажат от покупката на F-16.

България чака Ефката и си стои без са самолети .Така ще е още дълги години..Даже мисли да купи още 8...И пак да чака ..

Ама първите две вече са производствени изпитания! Направа да падладейш!

Пък България си чака Ефката...

Ама първите две вече са производствени изпитания! Направа да падладейш!

Военните наблюдатели са меко казано потресени от факта, че има около 100% разлика в руското въоръжение показвано по панаирите и това, което ползва руската армия в Украйна. Това обяснява и на 100% отлива от поръчки за руския военно-промишлен комплекс, за което Путин реагира "За идиот ли ме мислите. Разговарях с директорите и те ми казаха, че няма поръчки." по адрес на министъра на икономиката.

Не пиши глупости! На полигона в Украйна безплатно се утилизира старото ненужно вече, за да се освободят хангарите за новите изделия.

мхм. добре

неземно тъп....просто русороб значи , нарочно си утилизирвали старата техника руснаците в Украйна......ама барабар със танкистите и пилотите във тях. Колко трябва да си тъп за да го обявиш този замисъл,че и да обясняваш напоително на "неразбиращите" по-тъп от алкаша е само русороба :)))

Каква стана тя!? Самолетите приготвени за Египет заминават в Иран с благото съдействие на САЩ :-). В Израел им се плаче :–).

И Алжир са предплатили 36 самолета с 2 полка С-400. Искат малко по различни двигатели с които да оборудвани техните СУ-35, тестовите машини и за тях са готови, но не са завършени пълните им държавни изпитания в Русия за сега. С-400 ще получат до края на годината.

ОЧАКВА СЕ РУСКИТЕ ПИЛОТИ ДА ПОЧНАТ ДА ВКАРВАТ СУ35 Е , В ИРАНСКИТЕ ПОДЗЕМНИ ЛЕТИЩА ДРУГАТА СЕДМИЦА . ...... https://dzen.ru/a/Y_pFujkLRTmFkyn3

ще, ще...

не чета

България трябва да купи Миг 35 ,ефтин и лесен за поддръжка ..ще служат вярно 30 год .Ф16 е боклук у мираж за Вс на България..Скъп за обслужване ,неефективен .Също и ,че никой няма да даде Ефки на България..Къде са парите??

Миг29 - ресурс на двигателиТЕ между ремонтите - 800 часа F-16 - ресурс на двигателЯ между ремонтите - 4000 часа

А я напиши цената на двигателите? Ф-16 х10 :-).

то има ли нови двигатели за МиГ-29?

С лека ръка Путин унищожи градената с векове легенда за могъщата и непобедима руска държава. Падна свидна жертва на собствената си хибридна пропаганда.

Хумор, Сатира и Забава.

Факт 1: Днес Русия няма възможност да оборудва тези самолети с електроника. Иран също не може. Факт 2: В генералния шаб на ЦАХАЛ има планове за унищожаване на всяко летище в Иран в няколко варианта. Има подготвени бойни средства за това, има и натренирани летци. Въпрос на необходимост е да извадят съответната папка и да я връчат на командващия бойната авиация.

Аман от експерти! Четете и не тролете! Самолетите са отдавна оборудвани! Те бяха част от сделка с Египет, но американците спряха сделката. Арабите загубиха 50% от вече платената сума и персите намазаха бърза поръчка която е окомплектована 100% със всичката съпровождаща я техника и боеприпаси.

Да им пожелаем със здраве да си ги ползват.

Излез от мазето, момче. Един самолет се прави дълго време. Излизат по няколко на година. Затова първо се сключва сделката, плаща се според договора и чак тогава започват някъде в Иркутск да изпълняват поръчката. По-сложно е от това да сковеш бъчва, включително и за руснаците.

.... особено за руснаците..... на които цялата авиация се правече в Украинска ССР. Дори и балистичните им ракети.

Едно е безспорно, идея си нямате за какво говорите, камо ли какво имат и могат Руснаците.

Каквото имат вече показаха. Последно показаха БТР 60 с два двигателя ГАЗ по 90 коня всеки. Постъпил на въоръжение през 1959 г. Мобилизация също показаха.

Така се прави: Швейцарската армия е започнала да утилизира 60 изправни британски зенитно-ракетни системи Rapier, които теоретично могат да бъдат доставени в Украйна, според NZZ am Sonntag. Кай-Гунар Сиверт, представител на Федералната служба за отбранителни доставки на Швейцария, каза на изданието, че първата партида ракетни системи вече е разглобена на съставни части, последвана от още три партиди. „Всички системи ще бъдат демонтирани и изхвърлени“, увери Сиверт.

ХЕХЕ , САМОЛЕТИТЕ СУ35 Е. ( ЕКСПОРТ) ДАЖЕ СА ГОТОВИ И СА НА СКЛАД В РУСИЯ ОТ 1 ГОДИНА ..... И ИРАНСКИТЕ ПОДЗЕМНИ ЛЕТИЩА КОИТО ДА ГИ ПРИЕМАТ СЪЩО .... А ПИЛОТИТЕ МИНАХА ВЕЧЕ ОБУЧЕНИЕ .... РУСИЯ ПОСТРОИ ЗА ЕГИПЕТ 24 СУ35 , ОБАЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НАТИСНАХА ЕГИПЕТ - НЯМА АМЕРИКАНСКА ПОМОЩ ЗА ИКОНОМИКАТА , АКО КУПЯТ САМОЛЕТИТЕ ...... И СЕГА ИРАНЦИТЕ ГИ КУПУВАТ С КЕФ, ДАЖЕ С НАМАЛЕНИЕ ..... НАТАНЯХУ ПОЛУДЯ И ДРИСКА :))

Често ли имаш такива натрапчиви мисли?

Израел ще бъде особено щастлив от сделката.

Искаме да купим ама нямаме желание...

Според българската уикипедия има произведени 18 броя Су-35, а според руската има 124. Също така има и произведени 890 броя F-35, които според руските тролове много падали! Значи най-добрия самолет е LAZ-7 той не пада.

Ама друг път..

Украинците свалиха 2-3 броя от тия. С нашите Ф-16 изобщо няма да могат да се сравняват. Пълни боклуци. Нашите Ф-16 са с електроника от Ф-35.

Ами нали рублофила Муньо затова искаше яловите Грипени. Да не би случайно да вземем нещо дето ще накърни Могучая.

На всичкото отгоре Грипените щяха да дойдат и без въоръжение. За всеки случай.

Израел попиля руските кошници на цялата арабска коалиция с F16 и Мираж. Още им държи влага на резаците.

Гледам русоробите се възпламеняване за догфайт и т.н. В съвременната война няма такова животно. Всичко е комуникация, логистика и Стелт. Докато излети руската кошница и ще бъде опукана. Русоробите се отличават с вопиюща неграмотност. Четете бе момчета. Друг е въпроса че и руски едва ли знаете. Смееееех!

че да ти отговарям

московията вече и оръжията купува на бартер

НА блядовете им дай догфайт и да си бият шамари

Сигурно е така. Само че нен какво ме интересува. Да беше за "нашите" F16 добре. Ама не е.

требва да се прехласваш как московията и иранците го втъкват на краварите бе. иначе ква безаналогова пропаганда е тва?

Московията ще им отпусне и два бомбардировача Ту-134

Заредил съм пуканките да гледам догфайт между Су-35 управляван от иранец срещу F-35 управляван от евреин.

Тря чакаме да се махнат облаците, той в мъгла и буря не лети:)

Кво, дали може с тия малки крилца и едно двигателче да се мери с ИСТИНСКИ ПРЕХВАЩАЧ? Ма мани децата да верват в приказки, тя елементарната логика вече тря с фенер да я търсиш.

Тогава пускат Ил-20

хахахахаха ентусиасти........на Ф-35 не му е това работата , кухи кратуни.Макар че спокойно може да го освитка отдалеч. Догфайт е отживелица,баламурници.Стойте си още във времената на ВСВ - както вече от една година виждаме , алкашите не са мръднали оттогава. Да бяхте го замесили срещу Ф-15 и Ф-22 , разбирам.........а като се замисля и срещу израелски Ф-16 не е сигурна работата. Те , израелците , вече 60 години каталясаха да отстрелват сАвеЦките бангии на арабеските. И лека-полека всички се кротнаха - Египет,Йордания,Ирак,Сирия.....само един Иран остана щото е далеч :)))

като не схващаш сарказма в написаното.... тъп си

Нито дог файт е остаряла концепция, щото като си без ракети ти остава само оръдието и никой няма да те остави да си се прибереш в базата, отделно няма стелт технология която да те скрие от мултифазиран радар на ниски честоти, и инфраред. Тая джаджа дето седи отпред над радара на СУто е точно това. И на трето място, миналата седмица Русия направи рекорд за поразяване на самолет на укрите с ракета въздух-въздух на 300 км. Така, че леко с анимациите на капитан америка. Реалностите са много по-рачлични от бомбардиране на козари и овчари.

Викаш миналата седмица, а? Пък миналия месец Турция успешно тества истребител без пилот. Добре дошъл в 21ви век.