Иран с 13 сценария за отмъщение на САЩ за убийството на Солеймани

Техеран отпусна 200 милиона евро за развитие на елитния отряд Кудс

Обратно в новината

Коментари - Иран с 13 сценария за отмъщение на САЩ за убийството на Солеймани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз направих бомбата и няман ядове с краварите...

куче което лае не хапе....д аизмислят още 120 варианта...

БРЦК

"САЩ ще действат по закон" - Ахахахахааха. Някой вярва ли на това? Ама честно?

Правилно!!! А краварскито куче хапе от безсилие... В Сирия на му се отвори парашута, северен поток 2 ще тръгне, Ирак и Либия усетиха какво е дървото, Ким им показа среден пръст, Турция има С400, руснака си взе Крим... Още да изброявам ли?

Иран може да има 113 сценария за отмъщение, но щатите пък имат само един - тотално унищожение на ислямистите в Иран и ислямистката инфраструктура.

Абе, дали ще е "по закон", според Помпейо, него да го думнат, на иракското летище, с иранска ракета, от дрон.

200млн. срещу 750млрд.!?!?

ако си оправдават шамарите дето си бият с ответни действия преди това на противника това никога няма да спре. Може по-зле да стане. А в случая американците имат повече да губят.

Това означава поне няколко милиона отчаяни джихадисти по света и у нас.

Годината започва страховито за братушките. Путинчето още си трае. Но ние знаем, че той е гениален мислител.

БРЦК

Ето ви няколко факти: 1. Касем Сулеймани беше най-големия противник на ИДИЛ и Ал Кайда. Той привлече Путин, негова е заслугата за изритването на ИДИЛ от Сирия, бил е в Ирак да организира края на ИДИЛ в Ирак. Работил е заедно с Иракското правителство, затова и заедно с него са загинали ИРАКски официални лица и военни. 2. ИДИЛ е обявила награда за главата на генерала и е правила опити да го убие. САЩ реално свършиха мръсната работа на ИДИЛ. 3. Сулеймани не е извършил нито един атентат. Бригадите Ал Кудс които командва също. Да се твърди ,че е терорист е смешно и малоумно , освен че е лъжа. 4. Убийството на Касем Сулеймани не е законно! Който твърди обратното е глупак или лъжец. 5. Иранците не са араби! 6. Иранците са шиити. Почти всички терористи са сунити. Шиити и сунити се мразят и никога не биха работили заедно. Сунити са Турция и Саудитска Арабия(Най големите демократи според САЩ).

Законът на джунглата.

За всеки басмач има решение за изпращане при девиците, нали така?

ще разтеглят локуми да мине време знаят че практически няма какво да направяти най много ако успеят да гръмнат некой който няма да има нищо общо със случая

А шундин ефенди си трае страхливо, като избиват съюзниците му и подчинените му вагнеровци.

Така, така, ама не знам какъв ти е кефа, че Европа ще потъне в хаос и кръв. Ако си нормален, де.

Това е един от вариантите, само трудно на иракско летище. По-скоро в САЩ. Могат да думнат и американски кораб намиращ се наблизо до Иран. Както и дронове и изтребители. Едва ли ще свалят кули близнаци. Това е работа на сунити от приятелите им СА. Ще дебнат за възможности.

След свалянето на руския самолет и убийството на руския пилот, какви бяха последиците за сащ.

Дано иранците излязат по-умни от хамърите. И когато ги ударят, да бъде здраво!

Израел прави такива убийства всеки ден. Иран може и много да говорят но нищо не могат да нарпавят на щатите освен да им спретнат някой друг терористичен атентат, в общи линии да се наредят на опашката. А че американците създадоха ислямска дърава, за да оправдаят военното си присъствие го знае всеки. Пълномащабна война няма да има, защото Иран е важен за Китай. Най-много да се пообстрелват малко. За сега де. Опастност от световна война има. Оформя се противостояща на американците и техните протежета ос. Като прибавим към това затоплянето и засушаването, май нищо добро не ни чака.

SU-152

А много моля,имам забележки по точка 3,4 и 6...... Наш Цецо нали каза,че атентатора е алжирец....После, понеже нашите идиоти, не знаят че алжирците са сунити, им сдърпаха ушите, смениха версията.

нямало достатъчно персонал. Да обуздават пациентите.

SU-152

Довчера Бг-службите и бг-медиите въобще не знаеха кой е Сюлеймани, а сега написаха,че бил виновен за Сарафово и мног атентати по света.

Ако не си разбрал, шефовете на "аМерика" са планирали ТСВ, отдавна. За замитане следите на "усвоените" 20трилиона дълг и на златния резерв. Подобно както банковите обирджии палят колите, за да прикрият следи и улики.

Ама кога Америка е деиствала по закон не помня такъв момент за нея културните ценности са парите

бъди, гьотверен. Като реши, че има да казва нещо, ще го чуете. Както го чухте в Сирия.

Умността в момента, наистина ще е във въздържане, щото ударът може да означава ТСВ. Смятам, че хората по света и у нас, колкото и да са прости, могат да го оценят.

Пустите русофили станаха иранци!

Пише се гьотферен, некадърник. Апропо, виждам, че ти е влезло в цепката. :) Това е хубаво.

SU-152

Според американските медии, Иран е бил арабска страна. Такава кретения не съм виждал, честно. Според самите американски служби 94% от атентатите по света се правят от салафити/уахабити,на11.9, 15 от 19-те атентатора са саудитци, а администрацията на САЩ твърди, че Иран го е направил.

А ти си оставаш все същият - глупав и беден. :)

Станаха басмачи, както обичат да казват.

Там напред бяха избутани турците. Но последици все пак имаше - Ердоган прецака превратчето на ЦРУ, а Путин ги нарита от Сирия. И сега ще има последици, но ще видим какви. Дано не се сетят как Боце се хвалеше с близкото сътрудничество между САЩ и България.

Докога Сащ ще се разпореждат в целият свят?Те са най-голямата терористична държава!Дано 11.09.този път не е по-мащабен!!!

русофобите - първи евреи. Снахачи.

Ама на дали. Ако тръгнат да се ежат ще има доста изпържено месо. Справка, изпържената военна колона на Садам.

А, "демократите" играят хорце със саби, с баш касапина, ислямист.

БРЦК

Според мен Тръмп не е нареждал и не е знаел за убийството. Скроиха му активно мероприятие и го оставиха или да поеме вината, или да си подаде оставката. Да не забравяме, че идват и избори, има и импийчмънт. Ако не съм прав, значи в Тръмп и всички замесени са пълни идиоти и работят активно против интересите на САЩ и целия свят.

Въздържание за момента може би. Но гамените поначало разбират само от едно - бой. Същото важи и за службите на САЩ.

Колко много са се затъжили за американците нашите другари и мисля че много скоро ще обръснат брадите на някои хора.

ТСВ? Не знам за какво говориш. Атентатите от 11 септември? Ако да, въпреки нотките на ирония, които долавям, не бих се учудил. Няма да са първите. Всички знаем как германците нападнаха Полша и как тия атентати станаха причина за инвазия в Ирак и Авганистан. Що се отнася до дългът на щатите, не съм убеден че е реален. Федералният им резерв е частен, и въпросният дълг се използва за да се държат под контрол федалните харчове и най-вече за упражняване на политически контрол.

Най-много Иран да се разпадне. Ще има Свободен Ирански Азърбайджан, Ирански Кюрдистан и т.н.

Соросоидта, като прочетете "анал" и се отнасяте.

Аз много обичам САЩ.

А викате на другите, че са луди, а!?

Всички нормални хора са притеснени от ТСВ, не за Америка.

Сигур ще утрепят некой голем.Наште да си пазят гостите от там,че и тук е фрашкано с тюбетейки.

Абе и едните, и другите сте...

Няма страшно, тюбитейките се радват. те са сунити. Нито един сунит няма да страда за червеноглавите тъпанари шиитите от Иран. Напротив, ще се радват.

Така е, но отговърт не бива да е гаменски. Русия, Китай, Индия... усилено се превъоръжават.