Иран с 13 сценария за отмъщение на САЩ за убийството на Солеймани

Техеран отпусна 200 милиона евро за развитие на елитния отряд Кудс

Обратно в новината

Коментари - Иран с 13 сценария за отмъщение на САЩ за убийството на Солеймани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще им смажат наглата мутра

За съжаление вече Америка не е велика както бихме искали да бъде а алчноста за пари слава и влас я направиха терористична даржава която всява войни хаус глад явно змията когато умирала най много хапела

Отмъщението за нападението на американското посолство е несъразмерно и превишава пределите на неизбежната отбрана! Нанесени са единствено материални щети, за които Иран заплати с човешки живот!

подай жалба до Гешефф

200 милиона на вятъра- нищо работа, аматьори прахосници.. Ватниците ще им се смеят - само яхтата на Усманов струва 500.

Не към мястото Аман от пълни идиоти като теб

PEYTSCH

Първият сценарий го видяхме с премазаните дузини персиици...Вторият ?

Има хиперинфлация, народът им няма буквално какво да купува и с какво, те отпускат 200 милиона евро за дрънкане на оръжие.... Що ли ми напомнят за един късак от изток?!?

Желев ли говориш или за Доган?

Тринайсет сценария - напомня ми на тринайсетте стрели сграбчени от орела - всъщност тринайстте "първи" щати !

13 е много фатално число и вероятно 13 (сценария) > 52 (американски цели). Може да предложим на американците както и техните противници да им продаваме одеяла. Ние имаме опит чак от далечната 1964г. като им гарантираме, че нашите одеяла ще стоплят техните сърца.

"..иранският парламент единодушно прие законопроект, който приравнява Пентагонът и американската армия с терористични организации." Всички прогресивни сили, всички демократични общности, всички демократични държави, трябва да обявят САЩ за терорист и враг №1 на човечеството!!! Само си представите колко животът ще е по-спокоен и нормален , без тия самозабравили се, и самообявили се за световен съдия, американски боклуци! . "Ислямска държава", всички тия арабски терористи, са техен продукт. Бежанците, заливащи Европа - също. Само погледнете какъв военен бюджет имат САЩ. Защо? Кой ги заплашва? От времето на гражданската им война, колко войни са се водили на тяхна територия? Николко! В същото време, постоянно разпалват военни конфликти по цял свят.Далече от тях!

Тръмп си го премести в другия крачол.

Тръмп и Помпейо ще бъдат мишена до края на живота си

Те и без това са мишена, затова всички бивши американсик президенти и сътрудниците им разполагат с най-добрата охрана в света до края на живота си.

семейството му !! Как нито един досегашен президент не посмя да убива висш държавен служител на друга държава, а тоя рижавняк си мисли, че е спекулира на борсата и е прецакал няколко ляхмари ! Стъпва много на криво с Иран той! Няма да има покой до кра на дните си !

Десетки пъти са се опитвали да ликвидират само Фидел Кастро. Унищожиха Кадафи, Садам Хюсеин и още десетки държавни ръководители в Африка и Южна Америка. Като не сте в час, защо въобще врякате?!

''В отговор държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че Вашингтон "ще действа по закон".:)))))))поредния краварски виц с койо искат да се позабършат, защото още не искат да проумеят че техните закони са валидни САМО на тяхна територия а извън нея всеки има право да действа по собствените си закони.. Тези закони на исляма много ''ще харесат'' на балъците дето са отишли там за някой лев ако продължава тръмп да ги държи там..

Да, закона на джунглата

Брато пускайте центрофугите и правете бомбата, иначе оттърване от краварите няма.

От всички най печелят Китайците. Така че учете китайски :)

"Както е известно, лидерът на Кудс, генерал Касем Солеймани, беше унищожен в нощта на 3 януари в резултат на американска специална операция в района на международното летище на Багдад." --------------------- какво значи "унищожен". Той да не е някакъв кораб или база! Този човек беше просто убит! Без съд и присъда, против всякакви човешки норми и морал. Който е извършил това се нарича с една дума - "убиец"! А вие си пишете каквото искате!

Морски, Хизбула на летището в Бургас след съд и издадена присъда ли взривиха автобуса? За един прЕАтел питам.

БРЦК

Няма как алжирец, сунит, да работи за Хизбула. Хизбула отрекоха да са замесени. Кой терорист отрича да поеме отговорност? Нали това е едно от основните неща - терористите искат да се знае кой е извършил терористичния акт! Виж обаче , ако е извършен от Мосад или ЦРУ - тогава май се е друго и някой трябва да жъде натопен, нали така?

Отрекоха, защото бяха убити израелци и ще им се стъжни много.

не съм убеден, че е Хизбула

Такива като тебе трябва да бъдат третирани като чумави свини, останалото си го знаеш.. оглеждай се свиньо.

Кулите-близнаци с над 3000 човека. Онези самолети са ги карали пилоти- саудитци, нещо да си чул за санкциите към тази страна ?

Ами такива серийни убийци се унищожават - той присъдата сам си я е подписал - нали е генерал - знае какви са последствията да избива хиляди - и него да го свитнат - я ракета, я нож отзад .. да не мислиш че не го е очаквал ?

Да,избива хиляди,ама джихадисти..

докога разни полухуманоидни примитиви ще ми хабят въздуха, водата, ресурсите и ще ми образуват нерви, пускайте им малко атом и да се възнасят при девиците

Кого имаш предвид? Превилегированите малцинства в САЩ и ЕС ли?

О те имат Атом!!!

Сигур ще утрепят некой голем.Наште да си пазят гостите от там,че и тук е фрашкано с тюбетейки.

Няма страшно, тюбитейките се радват. те са сунити. Нито един сунит няма да страда за червеноглавите тъпанари шиитите от Иран. Напротив, ще се радват.

Аз много обичам САЩ.

що не им теглиш един к.... тогава!

Докога Сащ ще се разпореждат в целият свят?Те са най-голямата терористична държава!Дано 11.09.този път не е по-мащабен!!!

Най-много Иран да се разпадне. Ще има Свободен Ирански Азърбайджан, Ирански Кюрдистан и т.н.

Турция не дава свободен Кюрдистан нито в Иран, нито в Сирия, нито в Ирак, да не говорим за Турция.

Пустите русофили станаха иранци!

Станаха басмачи, както обичат да казват.

русофобите - първи евреи. Снахачи.

А, "демократите" играят хорце със саби, с баш касапина, ислямист.

Какво стана сега, Ердоган пак ли не е от вашите?

Ама кога Америка е деиствала по закон не помня такъв момент за нея културните ценности са парите

Израел прави такива убийства всеки ден. Иран може и много да говорят но нищо не могат да нарпавят на щатите освен да им спретнат някой друг терористичен атентат, в общи линии да се наредят на опашката. А че американците създадоха ислямска дърава, за да оправдаят военното си присъствие го знае всеки. Пълномащабна война няма да има, защото Иран е важен за Китай. Най-много да се пообстрелват малко. За сега де. Опастност от световна война има. Оформя се противостояща на американците и техните протежета ос. Като прибавим към това затоплянето и засушаването, май нищо добро не ни чака.

Ако не си разбрал, шефовете на "аМерика" са планирали ТСВ, отдавна. За замитане следите на "усвоените" 20трилиона дълг и на златния резерв. Подобно както банковите обирджии палят колите, за да прикрият следи и улики.

Колко много са се затъжили за американците нашите другари и мисля че много скоро ще обръснат брадите на някои хора.

ТСВ? Не знам за какво говориш. Атентатите от 11 септември? Ако да, въпреки нотките на ирония, които долавям, не бих се учудил. Няма да са първите. Всички знаем как германците нападнаха Полша и как тия атентати станаха причина за инвазия в Ирак и Авганистан. Що се отнася до дългът на щатите, не съм убеден че е реален. Федералният им резерв е частен, и въпросният дълг се използва за да се държат под контрол федалните харчове и най-вече за упражняване на политически контрол.

Всички нормални хора са притеснени от ТСВ, не за Америка.

Да, подпалваш война и дългът ти се изтрива! И как точно става, ще обясниш ли? Защото все повтаряте, че САЩ постоянно бил със война, а дългът му е най-голям, като сума? Да не говорим, че в Европа има сигурно над 10 държави, чиито дълг (като % от БВП) е доста по-голям от този на САЩ.

Дано иранците излязат по-умни от хамърите. И когато ги ударят, да бъде здраво!

Умността в момента, наистина ще е във въздържане, щото ударът може да означава ТСВ. Смятам, че хората по света и у нас, колкото и да са прости, могат да го оценят.

Въздържание за момента може би. Но гамените поначало разбират само от едно - бой. Същото важи и за службите на САЩ.

Така е, но отговърт не бива да е гаменски. Русия, Китай, Индия... усилено се превъоръжават.

Ама на дали. Ако тръгнат да се ежат ще има доста изпържено месо. Справка, изпържената военна колона на Садам.

След свалянето на руския самолет и убийството на руския пилот, какви бяха последиците за сащ.

Там напред бяха избутани турците. Но последици все пак имаше - Ердоган прецака превратчето на ЦРУ, а Путин ги нарита от Сирия. И сега ще има последици, но ще видим какви. Дано не се сетят как Боце се хвалеше с близкото сътрудничество между САЩ и България.

ще разтеглят локуми да мине време знаят че практически няма какво да направяти най много ако успеят да гръмнат некой който няма да има нищо общо със случая

БРЦК

Ето ви няколко факти: 1. Касем Сулеймани беше най-големия противник на ИДИЛ и Ал Кайда. Той привлече Путин, негова е заслугата за изритването на ИДИЛ от Сирия, бил е в Ирак да организира края на ИДИЛ в Ирак. Работил е заедно с Иракското правителство, затова и заедно с него са загинали ИРАКски официални лица и военни. 2. ИДИЛ е обявила награда за главата на генерала и е правила опити да го убие. САЩ реално свършиха мръсната работа на ИДИЛ. 3. Сулеймани не е извършил нито един атентат. Бригадите Ал Кудс които командва също. Да се твърди ,че е терорист е смешно и малоумно , освен че е лъжа. 4. Убийството на Касем Сулеймани не е законно! Който твърди обратното е глупак или лъжец. 5. Иранците не са араби! 6. Иранците са шиити. Почти всички терористи са сунити. Шиити и сунити се мразят и никога не биха работили заедно. Сунити са Турция и Саудитска Арабия(Най големите демократи според САЩ).

SU-152

А много моля,имам забележки по точка 3,4 и 6...... Наш Цецо нали каза,че атентатора е алжирец....После, понеже нашите идиоти, не знаят че алжирците са сунити, им сдърпаха ушите, смениха версията.

SU-152

Довчера Бг-службите и бг-медиите въобще не знаеха кой е Сюлеймани, а сега написаха,че бил виновен за Сарафово и мног атентати по света.

SU-152

Според американските медии, Иран е бил арабска страна. Такава кретения не съм виждал, честно. Според самите американски служби 94% от атентатите по света се правят от салафити/уахабити,на11.9, 15 от 19-те атентатора са саудитци, а администрацията на САЩ твърди, че Иран го е направил.

БРЦК

Според мен Тръмп не е нареждал и не е знаел за убийството. Скроиха му активно мероприятие и го оставиха или да поеме вината, или да си подаде оставката. Да не забравяме, че идват и избори, има и импийчмънт. Ако не съм прав, значи в Тръмп и всички замесени са пълни идиоти и работят активно против интересите на САЩ и целия свят.

"5. Иранците не са араби!" Може би най жалкият начин по който повечето българи се опитват да се покажат на образовани и знаещи. Като например това че знаят къде е Джибути или столицата на Шри Ланка. Все едно това е важно и голям признак за знания и интелигентност. Ще ви кажа нещо и го запомнете добре. Иранците са АРАБИ по всички практически показатели. Хич не е важно какви са били преди 2 хиляди години (все едно днеска да говорим че Египет е велика нация щот преди 5 хиляди години са построили пирамидите...света не работи така!). Иранците са мюсюлмани като всички араби. Имат същият фанатизъм и подход в живота - тичали са с корани, вместо с оръжия - срещу иракските войници по време на войната. Имат същият подход към Запада като арабите...горят американски знамена, но под чаршафите носят Гучи и Айфонове. Способни са на едни и същи глупости и имат сходни подходи във военните дела, религията и културата както и по отношение на външната си политика и начина по който се опитват да я прокарат. Иран са АРААБИ. Държат се като такива. Какви са били преди 2,000г, няма никакво значение днеска! Питай гърците!!!

БРЦК

Генетика и народ знаеш ли какво значи? Голям зор да покажеш колко си глупав и прост!

Нещо бъркаш още в т.1 - ИРАКСКИ официални лица не са били убити. Убити са някаки командири на милиции, спонсориранби от ИРАН, които НЕ СА официални лица. т.2. - Няма такава обявена награда от ИДИЛ т.3. - Той лично не е, правят го тези, на които помага с пари, оръжие и обучение. т.6. - Иракчаните са шиити (повечето), но управлението го държат сунитите. Затова и не искаха Саддам.

БРЦК

Нищо не бъркам. Може да си провериш сам. Защо според теб Иракчаните са ядосани и ще гонят американците от Ирак? Вече даже си го гласуваха в парламента. Защо Ирак се оплака от САЩ в ООН?

ако си оправдават шамарите дето си бият с ответни действия преди това на противника това никога няма да спре. Може по-зле да стане. А в случая американците имат повече да губят.

200млн. срещу 750млрд.!?!?

Те тези милиарди са за тоалетни по 25 000 доларес. Като калкулираш и разликата в броя и дълбочината на мозъчните гънки, нещата са съпоставими. Пример - войната на Израел срещу Ливан през 2006 г. Така че не се притеснявай.

Абе, дали ще е "по закон", според Помпейо, него да го думнат, на иракското летище, с иранска ракета, от дрон.

Това е един от вариантите, само трудно на иракско летище. По-скоро в САЩ. Могат да думнат и американски кораб намиращ се наблизо до Иран. Както и дронове и изтребители. Едва ли ще свалят кули близнаци. Това е работа на сунити от приятелите им СА. Ще дебнат за възможности.

Иран може да има 113 сценария за отмъщение, но щатите пък имат само един - тотално унищожение на ислямистите в Иран и ислямистката инфраструктура.

Това означава поне няколко милиона отчаяни джихадисти по света и у нас.

За всеки басмач има решение за изпращане при девиците, нали така?

Така, така, ама не знам какъв ти е кефа, че Европа ще потъне в хаос и кръв. Ако си нормален, де.

БРЦК

"САЩ ще действат по закон" - Ахахахахааха. Някой вярва ли на това? Ама честно?

Законът на джунглата.

куче което лае не хапе....д аизмислят още 120 варианта...

Правилно!!! А краварскито куче хапе от безсилие... В Сирия на му се отвори парашута, северен поток 2 ще тръгне, Ирак и Либия усетиха какво е дървото, Ким им показа среден пръст, Турция има С400, руснака си взе Крим... Още да изброявам ли?

А ти си оставаш все същият - глупав и беден. :)

Аз направих бомбата и няман ядове с краварите...