Иран разработил ядрени балистични ракети: ще се стигне ли до битка в Северен Израел

Техеран води война от сенките, нанасяйки удари по страни от Близкия изток и скривайки кой е отговорен за нападенията, пише "Ню Йорк таймс"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде сме ние ? Че Иран си търси боя и ще го изяде е ясно, но това означава ядрен Армагедон, защото по Иран ще бъде нанесен изпреварващ удар от Израел а после ще стане една ,майко мила не ми се мисли ! От сега ядрени подводни и надводни сили на САЩ са разположени в района на Близкия Изток ,но държат на прицел и Северна Корея.А този конфликт сигурно ще се намесят НАТО ,Русия и Китай.Задават се много тежки времена за цялото човечество и цялата ВСВ война ще е детска игра на фона на това което ще става.

Иран кога воювал с израел че сега ще воюва вижте историятя иран само воюва с мюслита анадън

А защо да не прави ракети и да не развива ядрена енергетика? Само защото Израел иска всички около него да са в хаос и в каменния век, за да ги контролира, краде и да прави каквото си иска. Ако се търси безопасност на региона, нужен е пълен мониторинг и контрол не само оръжия и ядрени програми на Иран, а най-вече на Израел, както и други по-крупни страни в района. С какво право Израел трябва да има ядрени оръжия и ракети, а другите да нямат. Останалото си е чист колониализъм в действие и опит за заграбване на иранските ресурси. Ама като ги накарат преди това доброволно да се разоражът.

Радостна и обнадеждаваща новина! Дано това налее малко разум в наглите еврейски кратуни и протежетата им (не е грешка) отвъд океана! Дано поне намали провокациите срещу мирното население в региона и редуцира емигрантския натиск върху баба европа. Защото вече е очевидно, че тези разбират само от сила (за пример - Северна Корея)!

Този на снимката господин ли ви е военният стратег! Хайде да си говорим сериозно.

tonk11

Няма такава шега ей! Значи Америка излязла от спорзумението, наложила санкции на Иран, заплашва всички старани със санкции ако работят с Иран ама другите страни подкрепяли споразумението, нищо не правят да предпазят Иран от санкциите, ама видиш ли Иран не го сазвал. Е....х ти вица.

Намирисва на поредната американска провокацийка. То в Ирак имаше и много химическо оръжие преди 15 години, пък после излезе, че няма. Службите в САЩ не си напъват много мозъците, защото знаят, че лъжите минават пред политиците на Запад. как няма да минават, като всички тези политици са хванати за топките от службите. Тях пък изглежда ги държат евреите. И така.

Биз били американТците затуй си увеличават контингента във Близкият Изток за да помогнат на Израел и на Сауди със трепането на иранските фанатици като или когато се започне мурабето. Да им пожелаем успех на израелците и на американците и да не забравят да бухнат няколко ракети и в дупката на аятолаха !

тая бутафорна ракета може да умори не само северен,а и цял израел! от смях!

Е защо е тогава тази врява?! Аааа, сетих се - обвиняват Иран в предизвикване на смях! Това е смъртоносно оръжие против убийците на деца!

Американците са яко за бой! Като световен полицай, яко абдикираха от задълженията си!!! Светът беше най-мирен, когато САЩ раздаваха шамари нагоре-надолу! Хубави или лоши - другите алтернативи са отвратителни! Аятоласи, жълтури или ватници - не мерси, бите!

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах аакбар

Стършел

Не точно, някои вече учим ... китайски!

Но като,че ли си запрятат вече ръкавите и ще плющят шамари по аятолахските вратове

tonk11

А кой и защо ги направи световен полицай?

СССР с износа на революция през 70-те и подкрепата за всички радикални ислямисти в Близкия и Среден Изток

Що Иран да няма, а САЩ да има??

Посочи едно полезно нещо, което са създали аятоласите! За другите да не говорим.

SU-152

Дядо Вазов пак ще се чете и ще се чете в оригинал, За Патриарха на Българското Слово , Шапки Долу !

Който сее ветрове ще жъне бури.

Не вярвам Иран да имат такива ракети. Защото ако са имали, Израел да ги е премахнал.

а защо Иран се мрази с Израел?

Искат петрола на Иран, но от 1975г, когато махнаха шах Реза Пахлави, британска марионетка, вече няма петрол. Иран го добива и оставя за себе си.

Абе хора добре ли сте с мозъците ? Не ви ли стигнаха войни? Не се ли наситихте на кръв и зло?

не

Ква ракета бе, носа и вързан с тел?

За да не и падне шапката

стига заплашва бе. айде 3-4 хиляди атомни бомби да думнат в атмосферата, за да почнеме на чисто.

"Страната ни е малка, 1-2 ракети и край. Ама ще вземем 30 млн. иранци със себе си" ...."...ама надали"

Кой беше казал , че войната е еврейската жътва. Кой има изгода от война. Кой ? Както винаги някой печели и това не са НАРОДИТЕ

Това мяза на макет от кръжока по ракетомоделизъм, точно като фейк-макета на стелт-изтребителят им.

Това на снимката е ракета тип въздух-земя "Касед".