17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По статистика, последните около 300 години Иран не е нападала никоя държава. Докато тя е била нападана. За сравнение, САЩ след ВСВ са подпалили над 70 войни и военни конфликти. Като са нападали държави включително и с организиране на преврати, което е извън статистиката. Та, като се обявява някой някого за терорист, добре е да се погледне статистиката. В случая Иран са съвършено прави. Може би е дошло времето, да се сложи край на пиратството. И цивилизования свят да изключи двете държави САЩ и Израел от цивилизования свят, да бъдат изхвърлени от всички международни организации и да бъдат поставени под карантина.

В Сирия нямаше кьорав иранец нали.. и в Йемен..

Най истинската новина, която 99 процента от света ще потвърди с две ръце и среден пръст

Целия свят плаща за да може празноглавите хамбургери да мързелуват и консумират ресурси за да акат мазни акота. Празния поглед на цяла една нация доказва глупостта на цялото човечество. Те и руснаците не са много по-далече от тях, но поне не са на всяка манджа меродия. Като цяло хамбургерите са крайно нагли и рано или късно ще си намерят мастера.

А китайците пък какви са 'културни и възпитани' - питай кои да е от съседите им..

Вземи си допълни малко мозъчната кухина, преди да пишеш.

Ей, мерете си приказките! Да не се случи на Иран това, което се случи с варненеца ?

Хахаха, ако не ти е известно, вече 44 години евреите все чакат нещо да се случи на Иран и все не се случва. Колкото и Израел да изнудваше САЩ преди няколко години да нападнат Иран. САЩ нямат вече пари за войни и нямат шансове в Иран. За това само си приказват.

правилно.

Подкрепям! Това е напълно обосновано твърдение.

Колко са смешни. И опасни - мило и драго дават за да направят атомна бомба и да я пуснат в земите на неверниците от Европа.

Стига си хулил Щатите бе, те са миролюбива страна...

Ааа, не така. Иран няма право да обявява Щатите за терористи. Само Щатите имат право да разсъждават и да налагат мнение. Все пак са една древна държава, почти на 400-500 години и имат най-умното население. Да не забравяме, че са изобретили Гръмоотвода! Ура за нашите Щатски приятели... (Ако може, от НПО-то да ми пратят хонорара на лични).

Малко руско мишле, олекна ли ти като си изля злобата върху САЩ? Да знаеш, че пупи страшний даже не е забелязъл за твоята изява. Трябва да се постараеш повече за твоя цар гном.

Злобата? Сащисаните са събрали злобата и алчността на целият свят, почти цялата наглост, две трети от омразата... Как някой може да ги използва, че те имат авторски права за тези неща.

Добре че беше Иран та поне някой да каже ИСТИНАТА и че царят е гол!

Където са минали американските евангелисти (алчни малоумници) трева не е никнала! Факт!

Сега можем да очакваме, че република удмуртия или удмуртистан също да обяви САЩ за терористична организация. Има такава страна. Вижте къде. И всички русофили на заплата в България радостно да за пригласят.

Реза Пахлави се опита да изведе Иран в 20 век ,като една огромна ,разнородна и съседна на държави с над 4 идеологии.Технологично Иран през 80 те години превъзхождаше дори Израел!Заради ограничаване на традиционната власт на моллите ,неграмотните чалми му се противопоставиха по шериата от 13 век.Е излезе им късмета!Ишаллах!

Браво на Иран! Само да допълня, че Америка освен терористична, са и фашистка организация!