US посланикът: Ще работя Тръмп да дойде в България

Американските компании инвестиращи в България показват добър модел на поведение. Каним и български компании да инвестират в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - US посланикът: Ще работя Тръмп да дойде в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА НЯМА И ПОМЕН ДА ОСТАНЕ ОТ ФАЛИРАЛАТА КОРПОРАЦИЯ САЩ,ДОКАТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!!!

ПОСОКА-ДА СИ ТРЪГНЕШ ПО-БЪРЗО!!! АМА НАХАЛЕН БЕ!? ДОВЛЕЧЕ СЕ ТУКА,ЗА ДА СЕ"БОРЕЛ С РУСКОТО ВЛИЯНИЕ"ВИДИШ ЛИ?! НЕ СИ ЛИ МНОГО САМОНАДЕЯН, ДА НЕ КАЖА ГЛУПАВ ,ГОСПОДИНЧО?! ТИ СИ ПРОСТО ПОРЕДНИЯТ...

Ние не искаме Тръмп да дойде , ние искаме г-н Ердоган да е при нас

За кво ми е тоя дъртунгел . Доведи ми Иванка....

Sm3hurk0

Приятелите са си приятели, визите са с пари.... след интервю :)))) А да Ви ..... зад океанските ass !

много циркове и клоуни минаха по нашите земи

Sm3hurk0

Ако дойде Тръмп в България - добре... Като си затръгва, ако Ви вземе със себе си - ще е още по-добре. Моля ти се Тръмп, прибери си вересиите !

България ще се оправи,само ако ако Кьоравата Темида един ден прогледне и избеси част от продажните политици,а другата част изсели на о.Белене.Разбира се,"в името на народа",за да не бъдем упрекнати в нарушаване правата на човека.А до тогава да помечтаем, псувайки ги.

Този е олицетворение на американската наглост. Явно в България има още много за крадене. Е, техният натовец Радев ще им го даде в знак на приятелство- остава само да гледаме как българският народникой не го брои и за слива.

Сега се радвам на войничките от Ново село! И искам да дойде и Тато Тръмп! Сигурно ще доведе и Меланито? Тоо ,друго - кво?!....

НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ТАКИВА ВИП ГОСТИ! ДРУГОТО Е ОК.

С вашите ТЕЦ-ове май ние инвестираме... пардон си харчим парите за вас. А и безплатни бази ползвате. Кога ще плащате?

По-добре да си стои у дома и да оправя Америка. Достатъчно хаос създава и отдалече

Долавяме ревност ..заради Меланито сигурно?

Що бе , искаш български гражданин ли да го правиш ?Така ли пък сега решихте да се отървете от него?

"Хайде сега смешки. Тя цяла Америка е разделена, сал един посланик у БГ-то - монолитен" Дипломатите от кариерата са извън политиката, както военните и полицията, те са изключение от правилото, така е!

Според някой източници Американската търговска камара в България е хвърлила око на водните ресурси на България...

Уж ни учат как се разпознават фалшиви новини, а той нашия си напълнил тиквоча с 'истина' от брадви,секири,пикове, близове и т.н. руски информационен бълвоч.

Абе Рубин, ти в ред ли си? България да била инвестирала в САЩ?! Че ние сме ви инвестирали поне 500 хиляди мозъка, млади, талантливи, красиви и работливи българи. По-голяма инвестиция от това вие виждали ли сте?! Като започнем от Джон Атанасов и оскаровия лауреат за компютърни фокуси във филмите ви. Преди това за писатели и др... Вие най-богатите, какво инвестирахте в България, какво сте ни дали? Навлязохгте с един файтон измамници в ТЕЦ Мариците, вие козяците-шпиони на ционистите, които се бъркате във вътрешните работи на страната и няколкото батальона ваша войска настанила се като у дома си, безплатно и на хаирлия! Не ви щем инвестициите, нито визите! Платете ни за всеки български мозък, инвестиран в САЩ! Поне 50 милиарда долара!

Тихо, тихо че глупост до глупост братче..."оскаровия лауреат за компютърни фокуси във филмите ви" е шеф на фирма в София, не е имигрант в САЩ, тикво путинска!

Този на снимката нищо не казва за плана РАН-ЪТ още по него ли се движим май да като се гледа състоянието на България ! Но няма да ни заличат защото ние сме стара нация и не се даваме лесно и ние сме като хлебарките, а сигурно и има гарбедоби в нас по стари от историята им !

За, какво са Ви визи за САЩ? Доларите от дърветата, отдавна ги събрахме.

Не искаме кравата,пък и тя няма да дойде. Говедата първо да махнат визите,,пък тогава да ми говорят за евроатлантическа солидарност и бъра дъра! Българските продажни политици трябваше да поканят Владимир Путин на 3 март,той си е наш и най заслужава! Руснаците са си наши хора,така мислят 80% от, ,простолюдието"така мисля аз,пък вие ми слагайте минуси!

Много точно браво перхидроления Тръмп да си седи в кравефермата

а перхидроления Сидероглу, можем ли да го пратим в Масква, или поне в сараите доганови..да си се чувства у дома си ?

А ,нема нужда.Дръжте си го!

Само този орангутан ни трябва, за да бъде циркът пълен!

Не, благодаря.

Брат'чед, остави го твоя шеф - я дойде, я не дойде. Ти внимавай да не се преумориш че празници идват - ядене, пиене.

че инвестирахте милиони си е вярно! Ама я кажи в какво точно ги инвестирахте! Все още има трезвомислещи българи, които виждат резултатите от "инвестициите" ви!

Благодаря, заведете си го в Далас! Не искаме да ни цапате улиците!

Докато го докара дотук дядо ти Тръмп може и вече да са го изхвърлили от белия дом. За месец двама от назначените от него ги изритват за шпионаж в полза на Русия.

Работи да паднат визите и стига с тази двуличност- ако сме приятели- махай визите.

Тоя лъжец да каже комко фабрики и заводи са построили с техните американски инвестиции в БГ. Да плюят по Русия и да карат да им плащаме последиците от войните по света

Само имаш ли идея колко им струват войните? Щото, ако ми обясниш, как ние им ги плащаме ще съм ти много признателен. Предполагам, че ползваш политматематика, при която всичко е възможно, но все пак.

Как ние плащаме?- кой прибра толкова бежанци и не се знае още колко ще трябва. Ще кажеш, че ЕС е виновен за това- да , под давление на американците Германия ги покани. Но на всеки е ясно, че бежанците са резултат от американските налудничави войни. Такива като Буш и Блаир отдавна трябваше да бъдат осъдени и изпратени в затвора, но животът ще им го върне и тях.

Доведи го бе батка , ама да не се задържа много и да не забрави на обратния курс да си вземе железата от базите ни.Па може и някой лев да остави за наем.

високо технологични американски фирми ще инвестират в циганските гета а пък български мандраджии ще учат американците да произвеждат българско сирене с промишлени мазнини и чернобилско сухо мляко.

Не се напрягай много , бай рубинщайн :)))) Пък и ако инвестициите са в стил Марица1-3 ..... Не , благодаря ! Ако държиш да свършиш нещо полезно , започни с връщането на кинтите , дето ни дължите за военните бази . За повече от десет години с лихвите ! Разплащането да е в евро ! Със здраве :))))

След посещението си в България, Президента Тръмп, може да построи сто- етажен "Trump Tower" Sky Deck в гр. Трън за роднините си от града.

Щял да работи! И кво? И аз така от доста време "работя" да убедя една мацка да легне с мене, ама засега си оставам само с работата. Успеваемост никаква. :)))

И като ще идва искам да кандидаства за БГ виза по общия ред...

От посещението на Бил Клинтън при Петър Стоянов до сега американски президент не ни е гостувал нито веднъж!

Май посланик Рубин взима дипломатично и плавно завоя, правейки метани на Тръмп. Щото май бе от лагера на Хилъри-то ;) (Другото за американската помощ за България е бла-бла или дрън-дрън по нашенски).

Посланик Рубин е дипломат от карирерата, т.е. не е от политически лагери!

Хайде сега смешки. Тя цяла Америка е разделена, сал един посланик у БГ-то - монолитен ;)

Айде няма нужда,достатъчно ни окрадохте,терористи такива.А и ти няма да имаш възможност да "работиш",Тръмп 100% ще те уволни.

ваше превъзходителство, благодаря, ама няма нужда. впрегнете усилията си в нещо смислено.

И за какво ни е тук? Да му изискаме виза!

Чичо Тръмп има значително по-важни задачи. Я дайте да направим друго - да идем ние при него? Имам предвид, без визи.

Не ви щем , не ни интересувате. Омитайте се от Европа , която разнебитихте през последните години.

При управлението на Корни и с Президент Радев и Тръмп и Путин ще посетят България. Не мога да кажа същото при управление на БХ - хахахахаххаха

и за чии дедов тръмп тржбва да диоде в българия ... и да диоде никаква промяна няма да се направи ... същото като от времето на показухите ... тряба да се гледа филма крнавал пак ...

Хммм. Ами Хамерика за България, която вие спонсорирате, не е ли против Тръмп в същност. Това ще е най-неловката вечеря в Американското Посолство EVER - Радан Кънев, Христо Иванов и Иво Прокопиев + Съпруги, кимат одобрително на десните възгледи на Тръмпи.

Не, Америка за България е благотворителна, а не политическа организация!

ТОЗИ ГОСПОДИН ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ БОРИ С ПУТИНИЗМА ,ЯВНО Е РАЗБРАЛ ЧЕ ТОВА Е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА,И СЕГА ЩЕ КАНИ ПРИЯТЕЛЯ НА ПУТИН -ТРЪМП- КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ,НИКОЙ НЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА

ка си личи кои е курве на сорос

Тръмп ще дойде в България е само да закрие България. За другото няма да дойде.

Да си вземее виза за България от българското посолство в ташакларъ Off Am....... и да идва! И да помни, че разни отворковци ядат много бой в България!