Инцидент и обиди пред Могилата на непобедените в Прилеп (видео)

Активисти на македонската партия Левица пратиха премиера Зоран Заев да празнува Деня на народното въстание в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0 на 4. Германците им показаха колко са прости и че мястото им е на бунището-могила.

Малцината им “антифашисти” са или сърбомани или отхвърлени от българската армия като Апостол кой беше…общото е, че всички са родени в слаби български семейства…

Ако се чудите какво възстание честват, да ви кажа, че това е възстание, колкото Клеопатра е македонка. Става въпрос за организиран от югославските комунисти метеж, подобен на обирането на мандри в България. Даже единия убива полицай в гръб, понеже са се познавали. Убиеца е семеен приятел на полицая и преди да го убие са си говорили. Сами си правете изводите.

Тия нЕмат интегриране!

На ЕС не и трябват идиоти. Никога няма да ги напусне титовщината. Тъмночервена при това.

Јас имам проблем со бришењето на зборот бугарски од спомен плочите, бидејќи моето семејство, нашите семејства се бореле против тој окупатор. Јас имам проблем бидејќи никој од Бугарија досега не се извинил за злоделата што ги направиле во Македонија, по примерот на Германија и нивните канцелари Брант и Меркел, туку се обидуваат да ги избришат од историјата. Е па тоа не може да се случи! Не смееме да дозволиме тоа да се случи! Заради нашите предци, заради нашите поколенија.

Гледам на български пишеш. Да не би фашистките окупатори да са те научили през втората световна? Срам си за предците ти, дето смело са се наричали българи, а държавата си - България.

Когато се извините за българите избити по време на Кървавия Божик през 1944г., тогава ще говорим...

Идиоти, ние не сме ги окупирали, а освободили от сръбските и коминтерновски окупатори и второ, в България не е имало фашизъм, това е комунистическа и руско сръбска лъжа и трето, щом са толкова чувствителни към фашизъм да скъсат дипломатическите ди отношения с Италия, където се е зародил фашизма и с Гетмания и изобщо да не кандидатствуват за ЕС, защото там страните са фашистки. Да вървят на пичка ди майчина в русия, на рекста Дон, от където са се пръкнали Майце-Донци

Определящите се като "македонци" знаят много добре, че са българи, но тъй като са били превърнати в сръбски еничари мразят своя род, защото са го предали... Удивителното е, че в сравнение със сърбоманските келеши сред българите-мохамедани еничарите са значително по-малко !?

Да си българин е гордост. Макари и сега да сме зле, ние сме в ЕС и НАТО и държави като Сърбия си мечтаят да ни стигнат стандарта(по думина сръбската премиерша). България е държава на 1300 години. А до 1943 ни е управлявал цар, а не хърватския стругар Тито. Дали сме на света славяснката писменост и книжнина. А макетата? Те са рожба на любовния триъгълник - Тито-Сталин-Гого Димитров (тарабата).

Евтини провокации! Насаждането на омраза кьм Бьлгария заради измисления никога несьществувал у нас фашизъм, е дьржавна политика там и Зайко участва в това, така че не му отива да се прави на жертва! Театрална постановка, нищо повече!

Много зле са работите в техните глави на тези инати промити.... Барабар и Дойче (З)еле им приглася(щом ги отразява)... Падение..

Слон да им го начука на тъпите макета. Ще гледат ЕС през крив макарон. Тапаци...

То па един съюуз...ум да ти зайде. По-добре да ги пуснем че да потънат по бързо

Леваците знаят ли че фашизъм е имало само в Италия. Знаят ли че в ЕС са всички по тяхната простащина „фашистски“ страни. Къде са тръгнали сред „фашистите“ да живеят ?

В РСМ има различни групи които съществуват с сръбски(руски) пари. Тяхната задача е да влошават отношенията с БГ, да пречат на ЕС интеграция на РСМ. Бяха и срещу НАТО но там се провалиха.

ся щото са писали братята макета фашизъм, та са присетих за ЦИЛКОВСКИ. Едно време у школото ни учеха че Цилковски е велик руски учен дето е изобретил всичко за ракетите и фашистите на фон Браун само са преписвали от него. Обаче всъщност се оказа че Цилковски се е проявил и като философ. Според него в дадено населено място трябва да се отберат няколко мъжки екземпляра с правилни черти и само те да заплождат жените в даденият град. После на ниво Губерния пак няколко мъжки екземпляра и така най-отгоре в Москва най-висшите няколко екземпляра и по цял ден само да заплождат. Останалите дет са некачествени и притежават лоши расови белези само работят и не се размножават. Фактически елитни ибачи оплождат целия руски генофонд и така го подобряват и облагородяват. Тва направо си лъха на идеята за арийска нация на Хитлер и на фашизъм. Само че руснаците тия писания на Цилковски хич не ги смущават и викат че е вилик руски учен А относно тва че бил баща на многостепенните ракети което пак е руско твърдение, всъщност се оказа че Цилковски въобще не е разработвал многостепенна ракета. Многостепенна ракета прави първи краварят Годар. Цилковски предлага следното- едновременно се изстрелват 1000 ракети със един мъж и една жена. Ракетите летят докато не изгорят половината гориво. После 500 от ракетите прехвърлят остатъка гориво в другите 500. Тия продължават да летят докат пак не изгорят половината гориво. Отново 250 ракети прехвърлят в други 250 гиривото и така докато накрая остане да лети само една ракета с един мъж и една жена. Кво става с другите хора- Цилковски не казва ама тая идея хич не ми мяза на многостепенна ракета че е открил както го набедиха братята руснаци Та тва е великият учен дето ни учеха в школото едно време, па той се оказа леко с фашизоидни идеи

Написал си куп глупости, доказващи че не си внимавл в час по история и си неграмотен. Ето какво пишат руснаците за многостепенните ракети: 1-ви ескизи на многостепенни ракети - 1556 г. на военния техник Конрад Хаас 1-ва публикувана в книга рисунка (чертеж) на тристепенна ракета - 1650 г. в книгата Artis Magnae Artilleriae pars prima на Казимир Семенович, публикувана в Амстердам 1-ви патентова идеята за използването на многостепенни ракети - 1914 г. американският инженер Роберт Годар 1-во официално споменаване от Циолоковски на многостепенни ракети - през 1929 г. в книгата Космически ракетни влакове, в която той нарича многостепенните ракети съставни ракети или агрегати... Руснаците това пишат. И никъде и никога не са казвали, че Циолоковски е открил многостепенните ракети. Ама ти си плюй - то на главата ти пада.

ЦиОлковски.

Макетата са се доказали като един от най задръстените народи в света.

На тия нямя да им дойде акъла и ще ядат бахура

Историята е малко по-сложна. По време на Втората световна война сърбите и сърбоманите в тогавашна Македония обявата Тиквешкото възстание, което е потушено с доста жертви (около 5 000 души) и доста сърби са изгонени в Шумадия. Те пък ни връщат на Кървавата Коледа ( Божик) , когато без съд и присъда са убити над 20 000 българи. Та хубаво е да се обяснява ,че ако българите са веднъж фашисти, то сърбите и сърбоманите са четири пъти повече фашисти. Това е истината!!

тия живеят още по времето на сталин, да не взрияват и фашистки влакокве още кой ги знае

Албанците ще ги освободят

Македонец, и сам да съм у трамваьот па ке съ битам .

_stankow

Дойчевелето моментално се обажда. За да сее раздори не само между българи и македонци, но и между самите македонци. Пропагандисти, сър !

Ха ха точно фашизоидите от немската дойче веле да нарича България фашистки окупатор е меко казано нелепо...Немските мърши да си гледат техните вътрешни дела и да не си позволяват да се месят в делата на суверенна България. А македонците са си обикновенни олигофрени...

Идиоти. Македонците са идиоти, каквито могат да бъдат само българи, извърнали се в кожата си. Оная гад Георги Димитров дано се обръща и в гроба си. както и всички архитекти на това откъсване на жива плът от плътта на българския народ

Снимките говорят. В Скопие а и навсякъде населението посреща българските "фашисти" с цветя, хляб и сол по стар български обичай а руснаците посрещаха фашистите с оръжие в ръка.

....

Вие сте фашисти. Подписвайте , че сакаме да одиме в ЕУ при германските фашисти

Ще дойде ден и близо е вече, когато македоно-сръбските щовинисти ще бъдат вкарани в зоокътове ведно с хищници, където ще имат възможността да се изхранват зваимно, и който оцелее. Това заслужават наследниците на тези, които избили стотици хиляди Българи.

На този ден през 1941 г. започва "партизанската съпротива" на Комунистическата партия на Югославия в анексираната от България Вардарска Македония. Ха ха ха Душко Наумовски застрелва при разговор стражаря Петър Колев от Прилеп, който е ПРИЯТЕЛ на баща му. 11 октомври е избран за ден на Народното въстание на Македония. ТЕ ТОВА Е СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ - застрелваш приятел и става празник! Хахаха

Аз да ви кажа: Що е маке, все е лайно!

народо освободителна война, при положение че сте дали 6000 жертви и то повечето убити от сърби през цялата втора световна:)) с кой сте воювали

Ал Йо да им обясни, че в Бг не е имало фашизъм

Много бой и жестокости от страна на сърбите са преживели горките македонци. Затова са се повредили умствено.

Бой, ебане и сръбска музика и до там се стига!

Какъв фашизъм, бе малоумници?! Видели сте вие фашизъм!

"Нелепият спор с македонците: очертава се чудесен компромис" 8 октомври 2021 Ивайло Дичев, DW

Тея се мразят помежду си повече и от нас