17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърдорковци пубертетни,я вземете че ударите по една чекия и си представете че сте станали пилоти на гаджето дето ви отряза.Су,F,Юрофайтър,Грипен и без вас си летят а с вас най - много да паднат (пардон,пада ви само на вас,преди още да е станал)!:-)))))))

В Белджик белите стават все по-малко... Само мангали, негри, забрадки и всякаква друга сволоч.

хитлер, само белите ли са хора...чиста арийска раса, а той евреин

"сакатлъка" ( обстрел на един паркиран самолет срещу друг ) малко прилича на инцидент от 1967 год. на борда на самолетоносача Форестал в Тонкинският залив ( до Виетнам ) - нещо като токов удар при включване на бордовата апаратура задейства изтрелване на НУРС срещу друг самолет , уцелва го в резервоарите , пожар , после взривове на бомби от няколко самолета и в резултат над 130 загинали и поне толкова още ранени , кораба едва не е потопен , а не е няк'ва гемия. Тук , в коментарите за тази новина обаче прави впечатление дебилността на червените тролове , които , опитвайки се да бъдат оригинални , показват единствено инфантилност и мозъчен дефицит. Те , белгийците са казали че е човешка грешка , но червенотиквениците се мъчат да иронизират , че щяло да има "нелепи" обвинения към Путин , РФ и т.н . Споко , кратунковци , никой не го е еня за вашият Вожд , никой не ляга и става ( освен ВАС ) с мисълта за него и "величието" му. А за Ф-16 - доказан самолет , последната му модификация си е впечатляваща , но е скъп за нас . Грипен-а е по-зле , но по евтин като оперативна подръжка , ще видим - и двата са на кантар.Но пък всички около нас имат Ф-16 , което си е довод......

явно те е подразнело че хората започват да се подиграват с западната пропаганда спрямо Путин и Русия! Щом започва да се появява ирония означава че пропагандата вече не върши работа и хората са взели да осъзнават че Запада не са ония за които се представатя -демократи! А лафа с човешката грешка особенно за военна техника и то авиационна става само тогава когато технически не си изпълнил процедурите които се изискват при ремонт или технически оглед, а още по-лошо ще е когато от самия завод е дошла така разработена техниката! Военното ОТК-то е съвсем различно от гражданското!! Та как да ти кажем на тем ПР -агент ?

Никак не е ехиден.Написал 10 реда,като се надява с последните два да си заработи центовете

Гърците имат С-300 а турците си чакат С-400!Дали това не е добър повод и ние да си купим такова нещо?!?Нали около нас го имат-добър довод-нали?!?

Ние не печатаме пари и не можем да си позволим да ограбим още народа.

Хехе, че то постоянно има нелепи, да не казвам обвинения, ами напъни като от детенце на гърне към Путин бе, дръндьо! Путин ни отрови Скрипал, Путин отрови още няколко случайни минувачи, Путин разболя от грип американските делегати, Путин ни реши изборите, Путин ни хаква постоянно, Путин ни засвети пилотите в очите с лазер, няма такава клоунада и циврене! Явно Путин ги буди и насън, облени в студена пот тия твои любими англосаксонци, хаха!

Пак ще кажат, че това е работа на Путин

Пак ще кажат, че това е работа на Путин

до сега не знаех че ф-16 има пушка дето се върти на всички страни и може да гръмне самолет паркиран успоредно... требе и ние да си купим от тия, братушките такова нямат монтирано по изтребителите си

милиони деца по света си лягат гладни ...

Тия са сюотани колкото нас бе... само САЩ и Русия ги бива да воюват...

По случай тази траурна новина предлагам да отложим гей-парада за следващия месец.

Спомняте ли си не)либералната глупотевина за аутсорсване на защитата на въздушното пространство над България ? Забравили ли сте ? Ашколсун, машалла То не бяха турски , то не бяха пишман съюзници А тези от снимката пазят Прибалтика Сега остава да си купим и от летящите ковчези Ф16 или Ф1

На техника гаджето му май било рускинче...

Белгийският идиот си е помислил, че ще поджитка на играта, само е пропуснал да забележи, че няма бутон Reload Game. Само да не би името му да е едно такова, не съвсем белгийско, като Мохамед или подобно... Майтап, с една дума!Но тия изгорелите да ни ги харижат, тука ще ги позакърпим и ще са Нов внос:-))

Значи за нашите трябва да ,,маанат,, тази пушка!

Много лесно се възпламеняват тези Ф-16,от какво дърво са направени,дано нашите мъдри "държавници" начело с буда да решат да вземат 20-30 бройки преди да са се свършили.

Ооо, чак толкова няма да остискат!

Ей, тия невидимите, ония видимите и чесните неможаха да запалят и да литнат та ги фана братчеда ураган Майкъл и ги потроши кат кашони от банани. Абе с една дума останаха ли поне 8 читави за покупка. Кой, кой да ни каже?

е поне Су -тата ще зная как да ги палят

Купувайте ги веднага гробаджий продажни. Нищо, че са дали фира-като за вас бива. Всичките топтан за два милиарда.

Падишахът само назначи комисията,а тя "сама" реши да заработи в друга валута

Щом като Полша и Балтийските държави не искат Русия, да се изселят в Африка Реч във Филаделфия

Наложиха ли вече санкции на Русия?

Е за туй не ща такива изтребители, много се палят...

направо да си го кажем самолета е летял да пази балтииските републики от русия ,и както се върнал се случила случката ..... и то в сърцето на ес кои го е извършил ? еврогей ският съвет ще реши простотия доо шия

Джендърска му работа. Тоя техник е мислил каква рокля да облече на гей парада и си отвлякъл вниманието.

Тамън ша гу купим по-евтино.

Бахти баРАКАТА!!! Ф-16 се взривява още на земята, И ТО ОТ ЕДИН СНАРЯД! А какво става когато литне, и се бие във въздушен бой!!! Пръска се на части и тенекета ли?!

Тия гръмналите Фу-16 ще се най-евтини!

F-16 - произведени 4588 бройки Су-24 - произведени 1600 броя МиГ-29 - произведени около 1600 броя. Ама качествени!

произведени 18+48 поръчани

произведени 6 броя + 2 за наземни изпитания

Произведени 3 прототипа

Произведени бройки 166

Ф22 не са 166 а 187 .. но както и да е .. :)

сега няма да се циганим за 20 бройки. егати.

Те тия 20 бройки са от най-невидимите!та те затова не ги е преброил чиляка :)

Произведени бройки 320 изтребителя – 6 за наземни изпитания, 14 прототипа и 300 серийно производство до 11 септ. 2018 г.

Най-недоволни от F-35 са американските военни. Всъщност това е 4++. Военните предпочитат F-22.

Голяма работа, един F-16. Ще му го удържат от заплатата и готово.

И аз охранявам бившите съветски републики от Русия ,а се дивя как може да се случи тази случайност???????

Ако орките на Путин си кротуваха, тези самолети нямаше да са на стоянка заредени.

заглавие от днешния руски печат - "Сътрудниците на полицията, ще чакат своята квартира повече от 100 години."

Ми що не ни ги подарят на нас сега, нищо че са поизгорели, наште специалисти от Горубляне или Дупница ще ги китосат, ще ги лъснат, ще им върнат километража и готово.

Вече отговарят на условията за конкурса и стават идеално за нашите ВВС.

ЗА ИЗБОР НА ИЗТРЕБИТЕЛ, СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ПРОТАКАНЕ, ДА БЯХМЕ НАПРАВИЛИ РЕФЕРЕНДУМ, ЗАЩОТО НАРОДЪТ Е МИЛИОН ПЪТИ ПО-МЪДЪР ОТ НЕГОДЯИТЕ!

е, явно е успешен изтребител...макар и от 5 метра на статична мишена

Тези говеда от Нато в мирно време ще се изпотрепят!!!!!!!!!! Трябвало е Плвнята да се намира в думнатата ФИТКА!!!!!!!!!!!!!!

Наскоро летял да пази от Русия а там едни лоши хакери го хакнали... Останалото си го съчинете сами че бързам.

Добре че станалото не е на руска земя с руски самолети. Нямаше да има спиране тогава на соросоидската злоба. Е, тролчета, видяхте ли, че никой не е застрахован от произшествия.

Пак като не е гръмнало оръдието в посока централата на нато ! значи повредени поне 3-4 самолетчета Ф-16 т.е. около 1 млрд.евро, те на белгийците и тъй не им трябват ВВС, нали централите на ЕС и нато са в Брюксел. Ясно че трябва да купуваме Грипен-и.

Още ли не са обвинили Путин?

Повечето пилоти през 2та световна не са имали нито 1 унищожен самолет, нашия е бумнал 1 и повредил 2ри. Малко му остават до заветните 5 и официално става въздушен ас.

Както казваше един мой познат арменец: От 100 печени гъски една може да хвръкне от тавата!. Въпросният случай в Белгия може да послужи като своеобразна реклама на F-16: При такова широко използване на този вид самолет, нормално е да има и такива инциденти!...

Ама не каза същото, когато миналата седмица Миг29 падна край Москва ....

Щом белгийците сами се гърмят и то на земята, смятайте като обучат нашите какво ще е ... Каквито са квалифицирани служители вече навсякъде ... не ми се мисли...

Черногледство! Затова не моем се управи!... Първо отричаме, а после мислим...

ПлевнАлиев такива таралясници ли иска да купуваме???

Ммммм да!На него всичко можело да се закача!И закачалка за ризи даже......

Белгия разполагат с 44 ф-16а и 9 тренировъчни ф-16б. Ние не разполагаме с 8 мига, които са за основен ремонт. Още гледайте в чуждата паничка! ГАНЬО НЕМА ДА СЕ ОРПАВИ ОЩЕ 500 ГОДИНИ.

Е, Белгия вече разполага с по-малко F-ки. Да гледаме по-оптимистично, може скоро да ни стигнат, както са тръгнали.

Смятай като ни продадат на нас Фки и обучат Ганя ... Не с оръдието, ми направо ракети ще пускат при нас ... На принципа "я да видим туй копче какво прави, че не помня, ний тука всички парлеву франсе, ма оня мърдолеше на ингилизки..."

Ами нас нали Биг брадър ни пази, сега като вкарат и макетата в нато заедно с албанци и турци сме братя по оръжие така че не ни трябват самолетчета.

Да купуваме бързо F-ки, че няма да останат!

Абе да ви каем , само Путин е виновен. ХА ХИ ХА .

Представям си колко тона шоколади ще струва на белгийците това самоунищожаващото се Чудо.

има човешка грешка, тъпанар, не се самоонищожава

Това е единствения начин да унищожиш Ф16. Докато е паркиран.

Не се коси, някои сами си падат без да ги цели никой... Напоследък фи-35 е майстор в този спорт.

Те затова евреите точно такива са си купили. Щото са будали и са бедни

На евреите иим ги ПОДАРЯВАТ. Преди 2 години Крупието разведе а Германия ПОДАРИ 2 подводници на Израел. За милиарди. Starbucks е най-големия донор на дарения за Израел от компаниите в САЩ. Почти във всеки офис на американска фирма има кутия за ....дарения за Израел. Държавата САЩ реже от собственият си бюджет и плащат издръжка на Израел. Т.е. ние, американските граждани ,издържаме Израел с данъците си.

А к'ви да имат ф-16ките са за пенсия, а на Израел им трябват сигурно поне 50 самолета, че да ги пенсионират. Руски не става, политически е неизгодно, а и дали въобще могат да ги произведат не е ясно. Да вземат еурофайтъри, ама това се произвежда от три или четири държави, после се сглобява, въобще едва ли имат възможност за много бройки, да не говорим, че винаги може някоя арабска противовъзушна отбрана да им издумка 10 бройки и те трябва да бъдат заменени още на следващия ден. Така че трябва договор с някой, който дори да не успее да ти произведе веднга, то пак може да ти връчи, като отпише няколко свои бройки. Да вземат френски, ама не се знае, тия кога, какво ембарго ще им хрумне, не са надежден доставчик в това отношение доказвали са го многократно....

Това е само един от начините. Другите са по-лесни. Насочваш и стреляш. Пада като гнила круша. Или пък просто чакаш да падне сам. Така е най-лесно. Не чакаш дълго.

С тоя един двигател е като куцо пиле

Работата с военна техника е много специфична и отговорна. Та то по същата логика някой идиот може без да иска да активира ядрена ракета. И станала световна война. Явно и тамошните натовски техници се подгряват с уйски или с болярщник. Иначе е смешно страна, която е водила десетки войни през последните 50 години да те пази от такава, дето не е нападнала никой. Все едно вълк да пази агнето да не го нападне някой заек.

Бе какъв вълк могат да бъдат тия белгийски евроджендърасти бе?!

В нета имаше снимка на пусково устройство за ядрена бойна глава и да ти кажа - не може някой идиот случайно да я активира. Трябва да са няколко идиота и да го направят нарочно. И дори тогава пак има начин да се предотврати взривът. Мех в този случай ме учуди поредицата случайности - боен самолет за ремонт (оказа се, че в Белгия също тече конкурс за изтребители и едното от предложенията е да се ремонтират съществуващите F-16, а не да се купува Eurofighter) "случайно" имал патрони в картечницата и по време на ремонт техникът "случайно" я активирал и уцелил "случайно" намиращият се наблизо зареден догоре самолет, приготвен за тренировъчен полет.

JUDES

Едни се радват, други – не. Не виждам за какво да се радваме. На техника жална му майка, па може и руски шпионин да го изкарат. Истината е, че колкото повече расте напрежението между САЩ (НАТО) и Русия, колкото повече се милитаризира светът, толкова повече нежелани инциденти ще стават. Толкова повече расте и вероятността от апокалипсиса на Третата Световна вследствие от човешка или техническа грешка и толкова повече се доближаваме до самия край на безмисленото си съществуване.

Нас много ни бива да се бъзикаме с хората имащи неща, които ние не сме виждали. Т'ва е като вица със заека, който ходил всеки ден в сладакрницата и питал "имате ли торта от зеле", накрая сладкарите направили и му викат "Имаме!!", а той "...и к'во ще я правите сега?!" Иначе какъв апокалипсис, някаква картечница, щото 20 милимитровото оръдие по същество е точно това се разпуцала, голямо важно, даже и загинали няма.....

А Русия какво отношение има към твои разсъждения и към нагнетяване на обстановката. Да не би тя преместила границите си към базите на НАТО и да не би тя създава военни съюзи и въвлича в тях други държави както стана в Европа и сега Македония е на ред?

Не Нато си мести границите на изток, а там има незваисими държави, които искат да си останат независими от русия. Всички искат в Нато. Това е истината.

Глупости! Всички държави бяха присъединени насила от продажници за пари! В нито една държава нямаше референдум за това! И най-тъпо от всичко и, че никой не може да каже защо влизането в ЕС беше обвързано това първо да се влезе в нато? Не ви отърва на вас платените шорошорасти тази тема!

А това е опорка на Запада,който винаги говори за народа, а него никой не пита, но се натрапва страх срещу агресивната Русия, която има съвсем други проблеми за решаване, а не да води войни в Европа и което е пълна шизофрения. А шизофренията се лансира за да има генералски заплати и огромни доходи на военната индустрия.

Ако русия можеше да си премести границите на запад, щеше да го направи, повярвай ми. Щеше ама НЕ МОЖЕ. Никой не иска завистлив злобен ром за ортак.

Бате дай го на нас за халумин.

нещастници сами ще се унищожат....ЕС е пред разпад, а сега и НАТО ще ги последва!!