Част от ”Панамските книжа” вече са достъпни в интернет

В сайта на Международния консорциум на разследващите журналисти в 18 ч. по Гринуич (21 ч. българско време) бяха качени част от Панамските книжа.

Обратно в новината

Коментари - Част от ”Панамските книжа” вече са достъпни в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

борисов в тях ли е?

Кой е позволил въобще създаването на подобни финансови островчета, и убежища, не е ли пак финансовия олигархичен елит ? И не са ли същите които си скатават парите там, надали ще го направят нашите грантаджийски тролчета които сигурно им стигат за пица и кафе на ден, а може и по вече да им отпуска оня дедо, но това е друга тема.

Защо не публикувате списъкът с българските имена? Или бизнесмени като Тодор Батков и Васил Божков са недосегаеми в българското интернет пространство?

докато те мрат в Украйна и Сирия , Офшорното тъпче сметките си с ''гущери'...

ако путин го е направил, то е правилно. ако накои друг го е направил, тои е престъпник.

Тези на българските фирми, 2/3 от тях пише, че са фалирали. Как става така?

11,5 милиона документа ! на всеки българин по един , така ли ??

На кой му пука. Така или иначе престъпление няма при откриване и позлване на офшорка. Само димилка на журналисти и политици. Отконяват вниманието. Как пък нито един гражднаин на САЩ няма в тези книжа. Същинско чудо. :-)

Самото складиране на пари в офшорка не е престъпление и не съм чул някой да твърди обратното. Същественото тук е, дали тези пари фигурират в декларираните приходи, както и от каква дейност са тези приходи. Как знаете, че нямало нито един гражданин на САЩ в тези книжа, след като до преди часове не бяха публикувани и една част от тях? Опорните ви точки са съшити с червено-сини конци.

Къде е Пеевски? Знам, че го има в книжата. Физически, питам, къде изчезна тоя?

При Христо Бисеров?

"Част от Панамските книжа вече са достъпни в интернет", следователно в България политиците ще се стреснат, ще крадат по-малко и ще бъдат увеличени пенсиите.

За кокошка, няма прошка, За милиони, няма закони! Ако някой има илюзии, те няма да му помогнат ...