Абонаментът за онлайн съдържание важи в целия ЕС

Европейците вече имат достъп до онлайн съдържанието, за което са се абонирали у дома, където и да се намират в ЕС, съобщи Европейската комисия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не може в Петрозаводск, няма смисъл.

при доставчиците на онлайн услуги, които не са част от мрежите на мобилните телекомуникационни оператори и нямат сателитна връзка?! При тях преносимостта дори в рамките на населеното място е сериозен проблем, та какво остава за преносимост между населени места?! Някога тези норми за трансграничната преносимост ще се приложат ли при тях или отново ще бъде като до сега - куче влачи дира няма, тоест отново ще си карат по тяхному, както до сега и всички техни абонати ще бъдат като закрепостени към домовете си и никога няма да могат да ползват абонамента си за онлайн услуги извън дома си, дори в рамките на населеното място, да не говорим в рамките на държавата или за трансгранично ползване!

Евала !

Аз живея в Германия. Ако се абонирам за услуга в България интернета ми в Германия е малсимум 7500мб. Кой ще ми обясни как да гледам телевизия или филм , когато час телевизия е над 2000 мб. Най малко.моля някой да ми обясни.

1. Набутал си се 2. НАмери друг доставчик - вече има такива с неограничени данни 3. Ако това ти е основния проблем в живота - върни се в България -интернет има - акъл няма.

И аз живея в Германия,освен двата сателитни ресивера на булсатком,гледам и интернет приложението .Нито сече,нито прекъсва.Имам "само" 50 мб скорост!!!

В Чикаго спират тв канала "Россия 1"вечер ....в Калифорния работи денонощно. По интернет. Мистифиштейнизация ще да е....

Какво ми го съобщавате като новина? Ако това интересува 1000 души, ще е чудо.

Преди години си гледах бг телевизия и в турция а сега и в ЕС не мога да гледам заради правата за ТВ распространение(интернет)

Какъв ли бунак трябва да си , за да живееш в Германия и да гледаш българска телевизия? И каква е разликата с обикновения талибан искащ да яде пилешки дюнери и да опъва килимчето? Кат си в германия не е ли нормално да гледаш германска телевизия? Демек - защо си там като не ти аресва?

По-малък бунак от онзи, който само лае по разни форуми какви бунаци са другите ;) Не го мисли него, той си оправя пътя напред....

освен това гледайки българска телевизия не може да си упражняваш немският ....така си оставаш като турците някои от тях са 3-то поколение но говорят немски като че ли са пристигнали вчера

поне в някои насоки сме европейци. Не като нещастните руснаци, изолирани и далече от света!

В кои насоки - доходите ли?

Ми баш там, заплатите и пенсиите в България са двойно по-високи от тези в Русия!

само че при тях цените са почти 2 пъти по ниски на стоки от първа необходимост, горива,храни,лекарства +безплатна медицина

Нормално е хора, които формално са се преместили в друга държава, но пък си носят българските навици, очаквания, разбирания, да мрънкат и да не разбират какво им обясняваш. Та те иначе ще вземат да израснат, да се променят - нещо което повечето не допускат нито за себе си, нито пък за околните...

Дори някои четириноги животни са осъзнали, че мястото им е в глутницата. А ти мислиш като слабаците - да го играеш сам в отбор, да играеш колкото един отбор?! Но ще можеш ли?

Драги, банана на всякъде по света струва еднакво! Когато храните са 50% внос, цените навсякъде също са приблизително еднакви! Що се отнася до безплатната медицина и евтините вносни лекарства, не ме разсмивай! В Тубата показват такива неща за руската медицина, каквито не си сънувал!

Турските портокали, мандарини, домати, чушки и краставици в Москва 2 пъти по-евтини от тези в София? Мухахахахахахаха!