Интелектуалци и родолюбиви организации издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат

Българската интелигенция е намерила сили и дързост да се противопостави на обезбългаряването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно не само у "простия" народ има дебили в изобилие, но и в научните среди на деменциалните старци, и туркофилските организации, наричащи се за подигравка РОДОЛЮБИВИ, но не споменават, че за Българския род.

Да ги еба у професорите скапани Боклуци мръсни Правят свирка на мекерето Джамбазки

Прекрасно българско име! Джамбазки!

Общо взето , хора, които искат животът ни да си тече по балкански/мутренски/ченгесарски , не по европейски.

По добре Академик Хр.Смоленов да е евродепутат...На него му трябват евраците!!!

....Гледам и не вярвам на ушите си.... Смятайте,какви са ни неграмотниците и тъпанарите....щом ,,интелектуалците" ни са на това ниво ...

Чудех се що за интелектуалец и родолюбец трябва да си, та да издигнеш канфидатурата на полуграмотен лумпен..?... И видях името на Андрей Слабаков и сдружение КЛЪСТЪР за зелен транспорт.... И нямаше нужда да чета повече...

Чудех се що за интелектуалец и родолюбец трябва да си, та да издигнеш канфидатурата на полуграмотен лумпен..?... И видях името на Андрей Слабаков и сдружение КЛЪСТЪР за зелен транспорт.... И нямаше нужда да чета повече...

Кои са интелектуалците тук? Виждам изброени само пияндета и ченгета или и двете в едно.

Не може паразитният толуп каракачан, кремълската кенефна отрепка волэн сыдэраф,говното джамбазлийско и пр. да вият, че ЕС ни “колонизира“ и че трябва да го напуснем, а депутатите им да плюскат и да дрискат в Брюксел и да се натискат да стават Евродепутати!!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Само не разбрах, това платено съобщение ли беше? И това ли е интелктуалния ни елит?

Интелектуалци, сър...

пак ме изтрийте, но мазнината на заглавието ви продължава да се стича върху "интелектуалците" от ДС и останалите "родолюбиви" дупедавци.. ще ми дават оценка кой бил родолюбив.. точно тия мръсни ченгесари-фашисти

Като гледам куките на масата точно за това лицемерче никога няма да гласувам! Питам се как тия не се срамуват да издигат човек от партия, която поиска да се преобразува една компрометирана за корупция агенция в министерство и въобще как може да има хора, които да се снимат с хора т тази партия? Но се питам, защото е законно, въпреки че не е морално. Но пък куките са потънали в греха да спасят света от него и се борят с всички сили- за власт, апри, имоти, жените на конкурента, за всичко!

Интелектуалци и родолюбци... В нашата действителност това е русофилия, дамаджана с ракия, народна носия, сръбска скара и свастики Локо Пловдив. Истински патрЕотична кандидатура!!!

Тоз ли бе!!!?????? Хаххаа хелоуу, машала Джамбазки , ха да е на хаерлия!! Тоз лъжец и мръсник няма място никъде, мястото му е в кочината както неговия дебел началник от Русе!!

Защо пак иска там?

На месец Други въпроси ;)

Все повече пропада България и не останаха хора, които да бъдат уважавани. Още една порция "лица" стана на задници.

Ей, на този не му стигна един мандат иска още 5 години да си взема европейска заплата, а в България да става каквото ще!

Христо Смоленов никога не е бил "проф.", то май една голяма част от изброените също не са това, за което се представят. Иди им вярвай после на приказките и обещанията. Джамбазки дали е посадил едно цветенце или две тухлички да е сложил възнък? Ама мнго добре ни бил защитавал интересите в Брюксел. А докато ние разберем за това колко добро сме получли от него, да си поседи човека в странство и да се жертва за нас неблагодарниците!

България се обезбългарява, но за сметка на това Германия, Австрия, Великобритания , Испания,Италия, Гърция и Кипър се насищат с българи.

нямаше ли далавера с един мост над Лимпопо?

Родолюбиво ли е да станеш евродепутат благодарение на кампания спонсорирана с откраднати от българите пари?

Някой се бил изказал от името на " всички родолюбиви организации"!!!

Много е забавно някой културтругер, като започне да ми говори за обезбългъряването! Ами, драги културни дейци-масовици, направете заплатите в БГ като в Германия например и няма да има обезбългъряване! Само езиците си чешат! А това невротично джудже едва ли ще влезе в ЕП!

Тия като им чета мената направо се заливам от неща дето са ''направили'' та да се нарекът интелектуалци и родолюбци:(((( Скоро пак бяха се наредили да защитават някакъв друг такъв плужек... Когато интелектуалецът е много далеч от народа той просто си е един нарцис провъзгласен от друг като него за ''интелектуалец''

Да се регистрират, да си го идигнат та белким се видят що за интелектуалци и родолюбци са тия... Защо ни занимавате за кой ли път с този????

Тоя е като Бареков и оня с проблемния нос ....

Каквито са ''интелектуалците и родолюбивите'' такъ е и джамбазки....И какво точно е направил джамбазкия да се ''противопостави"" на обезбългаряването??? като го гледаме толкова години как трупа мангизи намърдвайки се там на гърба на други които после ги отсвири ???? за да се самоизтъква сякаш хората не го гледат какво прави...

Отломки от партийки, формацийки, фракцийки, с надежда за гювеч покрай някоя ракета носител. В случая един лаладжия, не допринесъл с нищо през охолните си години в ЕП. Дори и за двойния стандарт на храните, пак Мая се занимава. Няма да ни подведете пак. Интелектуалци били. Трънки...