17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо, наистина, да има скоро избори ?? Доган получи нов подарък - ТЕЦ за 3500 лева /някой щвше да му бута барбекюто на Витоша/ , има си и нова резиденция-в Черноморец, получи от Боко и 27 милиона кеш-за 'студения резерв' на ТЕЦ-а му, Боко се погрижи и с 500 милиона лева- хората на доган да си имат - за "язовирите" ::) Е, хей, колко насипи и язовирни "ремонти" ще има за Доган и хората му ..:)) Другите олигарси и те доволни : ЛУК не плаща данък, домусчиев няма да плати 58 милиона лева, гергов- получи 43 милиона/ при оценка - 18 млн. /, за дупката във Варна , пеевски не е и чул , че има нещо общо с 4.5 МИЛИАРДА лева- КТБ - и той доволен , стадото в Парламента - е под контрол, пълен ...Защо изобщо да има нови избори ?? Обирът на България си продължава по план! Даже и съветските другари няма да плащат 3 МИЛИАРДА лева за тръбите им - нужни за ТЕХНИЯ газ и техните простъпления - пари...А гражданите ? Да чакат ремонтите на фандъчка , да плащат повече такси , цени, глоби, парно, и да си траят ..Все пак имат нова минимална заплата - с 300 лева ПО-ниска от тази в Румъния !!?? Всичко е стабилно, справедливо, честно и морално - според сикаджията и ,доган, пеевски, златевци, цацата ..::)) Ще има и пандиз за гражданите -по преценка на прокурора- секретен , таен , защото ние сме граждани - терористи , повечето ::)) Горанов е с почтени доходи и вили, цецка си има нова къща, фандъчка и тя- ще ви се усмихва невинно..Е, може и Боко по ТВ-тата да ви каже некои сАображения - за Коледа и ..така ...::)) Живей народе, радвай се - в страната на чудесата си - тази на Боко и доган , и червените другари, бивши и настоящи ...Какво повече можеш да искаш ? ...:)

Това е агенция на едно царско лайно- Борислав Цеков. Той е един от радетелите на коалиция ГЕРБ-БСП, върл противник на автентичните десни затова процента 1.7% за ДБ е намален чувствителен. Скоро едно проучване на агенция Екзакта, показа 2.7 за ДБ, и разлика от 3% м.у БСП и ГЕРБ. ПЪРВО ПРОВЕРЯВАЙТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ, ПОСЛЕ КОЙ Е ТОЙ И НА КЪДЕ ГРАВИТИРА И ТОГАВА СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.

Колко жалко, че си абсолютно прав!

Някой тук да му са се обаждали от някоя агенция и да са то питали , мене никога.

по добре едва ли може да го кажем!

Демек и на другите да не вярваме щото всичките гравитират някъде. И оная мърла от ЕЖК също не и вярвам. А с 2.7 и с 3.7 се ще си дърпат мръсния сопол от външната страна.

Статичност на политическата сцена. Поредното облъчване. Разбирайте - няма нужда от предсрочни избори. Налягайте си парцалите!

Абе като видях, че БСП е само с 1.1% зад ГЕРБ, аха да повярвам, ама после. като погледнах отново снимката с Г-жа Лъжа на нея ..., бах тоя "Спектър", бах т’ва представително проучване!

Само се чудя, тези запитаните дали въобще са поглеждали за какво иде реч във Визия за България, за да могат да я коментират...защото бай Хой тотално я отрече (мога да се хвана на бас, че въобще не я е поглеждал). И ГЕРБ както едно време БКП не признават нищо, което е различно от линията на партията

Нещо бъркаш. Другият от снимката е осъден за лъжа, не Нинова!

Хората вече са наплашени от комунисти, откак посред богата и свободна Европа на нас заплатите ни бяха станали 2 долара.

страх ни е вече от комунистите, това е

А на Вас не Ви ли е ясно, че колкото и да повтаряте лъжите на Г-жа Лъжа, те няма да станат истина!

"Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на Елена Йончева. Това реши съдия Иво Вътев от СГС по делото за клевета...."

Истината драги комунисти и пенсионери е че вземате по голяма пенсия от работещите млади хора. На всичко отгоре сте уредени и с държавна работа и само ревете за пари щото сте лакоми!

Против ГЕРБ ли пишеш бе мамин

Добре, че Станишев ви вкара в ЕС! Защото ако Борисов трябваше да сварши тази работа, щеше да я свърши колкото с Шенген.

"Статичност"в случая е глупаво определение. И при нови Избори,в сегашната ситуация,се запазва"статичен"модел на управление-нестабилен,на тъмно,корупционен и фалшив.За да се изкара България от блатото на"статичността/стабилността",са необходими радикални промени.Смяна на модела/системата.Филмът"Стани-да седна",вече се гледа 29г.

Минималната преднина на глупавата част от населението се запазва....особенно с манипулации при броене на гласове и изследвания.

Съдия Иво Вътев е от СРС, а не от СГС и делото не е приключило! Освен това прозвището "Г-жа Лъжа" е възникнало спонтанно от народа и не се отнася за ББ!

Бочко такъв ли си е , или само така изглежда ?

Когато се появи такъв образ като Цветан Цървулът ---политическите анаЛизатори викаха снисходиделно"хе,,хе".... ...Когато цветан цървулът стана на практика първия човек в държавата,политическите аналлизатори викаха "ехе, ехе...".............. Няма да ви кажа как точно ще напопържам и аналлизатори и и идиоти ДЖУРНАЛИСТИ------ЗАЩОТО ТЕ СА ВИНОВНИ!!!!!!!!!

OFF Няма как, ще питам тук. Поради какви хуманни причини темите за дебилния племенник на изключително тъпата Гала (това семейство определено не е в ред) не подлежат на коментар. И ако не може да коментираме, за чий чуй изобщо ни информирате за благосъстоянитео на това котило от ненормалници?

Че к'ви комунисти са бесепарите бе? Събориха бай Тошо с преврата на 10.11.1989г. уж за да сме станели "демокрация" и "Швейцария на Балканите", а то било за да приватизират, демек да окрадат всичко създадено дотогава с почти безплатния труд на българския народ (в т.ч. и съботниците, бригадите и пр.) и се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси. И то не с можене и акъл, ами с нагъл партиен и шуро-баджанашки грабеж!

Това е новата дума заместваща досегашната “кавалджия”