17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е новата дума заместваща досегашната “кавалджия”

OFF Няма как, ще питам тук. Поради какви хуманни причини темите за дебилния племенник на изключително тъпата Гала (това семейство определено не е в ред) не подлежат на коментар. И ако не може да коментираме, за чий чуй изобщо ни информирате за благосъстоянитео на това котило от ненормалници?

Когато се появи такъв образ като Цветан Цървулът ---политическите анаЛизатори викаха снисходиделно"хе,,хе".... ...Когато цветан цървулът стана на практика първия човек в държавата,политическите аналлизатори викаха "ехе, ехе...".............. Няма да ви кажа как точно ще напопържам и аналлизатори и и идиоти ДЖУРНАЛИСТИ------ЗАЩОТО ТЕ СА ВИНОВНИ!!!!!!!!!

Бочко такъв ли си е , или само така изглежда ?

Минималната преднина на глупавата част от населението се запазва....особенно с манипулации при броене на гласове и изследвания.

"Статичност"в случая е глупаво определение. И при нови Избори,в сегашната ситуация,се запазва"статичен"модел на управление-нестабилен,на тъмно,корупционен и фалшив.За да се изкара България от блатото на"статичността/стабилността",са необходими радикални промени.Смяна на модела/системата.Филмът"Стани-да седна",вече се гледа 29г.

Истината драги комунисти и пенсионери е че вземате по голяма пенсия от работещите млади хора. На всичко отгоре сте уредени и с държавна работа и само ревете за пари щото сте лакоми!

Против ГЕРБ ли пишеш бе мамин

Хората вече са наплашени от комунисти, откак посред богата и свободна Европа на нас заплатите ни бяха станали 2 долара.

Добре, че Станишев ви вкара в ЕС! Защото ако Борисов трябваше да сварши тази работа, щеше да я свърши колкото с Шенген.

Само се чудя, тези запитаните дали въобще са поглеждали за какво иде реч във Визия за България, за да могат да я коментират...защото бай Хой тотално я отрече (мога да се хвана на бас, че въобще не я е поглеждал). И ГЕРБ както едно време БКП не признават нищо, което е различно от линията на партията

Абе като видях, че БСП е само с 1.1% зад ГЕРБ, аха да повярвам, ама после. като погледнах отново снимката с Г-жа Лъжа на нея ..., бах тоя "Спектър", бах т’ва представително проучване!

Нещо бъркаш. Другият от снимката е осъден за лъжа, не Нинова!

А на Вас не Ви ли е ясно, че колкото и да повтаряте лъжите на Г-жа Лъжа, те няма да станат истина!

"Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на Елена Йончева. Това реши съдия Иво Вътев от СГС по делото за клевета...."

Съдия Иво Вътев е от СРС, а не от СГС и делото не е приключило! Освен това прозвището "Г-жа Лъжа" е възникнало спонтанно от народа и не се отнася за ББ!

страх ни е вече от комунистите, това е

Че к'ви комунисти са бесепарите бе? Събориха бай Тошо с преврата на 10.11.1989г. уж за да сме станели "демокрация" и "Швейцария на Балканите", а то било за да приватизират, демек да окрадат всичко създадено дотогава с почти безплатния труд на българския народ (в т.ч. и съботниците, бригадите и пр.) и се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси. И то не с можене и акъл, ами с нагъл партиен и шуро-баджанашки грабеж!

Статичност на политическата сцена. Поредното облъчване. Разбирайте - няма нужда от предсрочни избори. Налягайте си парцалите!

Някой тук да му са се обаждали от някоя агенция и да са то питали , мене никога.

Това е агенция на едно царско лайно- Борислав Цеков. Той е един от радетелите на коалиция ГЕРБ-БСП, върл противник на автентичните десни затова процента 1.7% за ДБ е намален чувствителен. Скоро едно проучване на агенция Екзакта, показа 2.7 за ДБ, и разлика от 3% м.у БСП и ГЕРБ. ПЪРВО ПРОВЕРЯВАЙТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ, ПОСЛЕ КОЙ Е ТОЙ И НА КЪДЕ ГРАВИТИРА И ТОГАВА СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.

Демек и на другите да не вярваме щото всичките гравитират някъде. И оная мърла от ЕЖК също не и вярвам. А с 2.7 и с 3.7 се ще си дърпат мръсния сопол от външната страна.

Защо, наистина, да има скоро избори ?? Доган получи нов подарък - ТЕЦ за 3500 лева /някой щвше да му бута барбекюто на Витоша/ , има си и нова резиденция-в Черноморец, получи от Боко и 27 милиона кеш-за 'студения резерв' на ТЕЦ-а му, Боко се погрижи и с 500 милиона лева- хората на доган да си имат - за "язовирите" ::) Е, хей, колко насипи и язовирни "ремонти" ще има за Доган и хората му ..:)) Другите олигарси и те доволни : ЛУК не плаща данък, домусчиев няма да плати 58 милиона лева, гергов- получи 43 милиона/ при оценка - 18 млн. /, за дупката във Варна , пеевски не е и чул , че има нещо общо с 4.5 МИЛИАРДА лева- КТБ - и той доволен , стадото в Парламента - е под контрол, пълен ...Защо изобщо да има нови избори ?? Обирът на България си продължава по план! Даже и съветските другари няма да плащат 3 МИЛИАРДА лева за тръбите им - нужни за ТЕХНИЯ газ и техните простъпления - пари...А гражданите ? Да чакат ремонтите на фандъчка , да плащат повече такси , цени, глоби, парно, и да си траят ..Все пак имат нова минимална заплата - с 300 лева ПО-ниска от тази в Румъния !!?? Всичко е стабилно, справедливо, честно и морално - според сикаджията и ,доган, пеевски, златевци, цацата ..::)) Ще има и пандиз за гражданите -по преценка на прокурора- секретен , таен , защото ние сме граждани - терористи , повечето ::)) Горанов е с почтени доходи и вили, цецка си има нова къща, фандъчка и тя- ще ви се усмихва невинно..Е, може и Боко по ТВ-тата да ви каже некои сАображения - за Коледа и ..така ...::)) Живей народе, радвай се - в страната на чудесата си - тази на Боко и доган , и червените другари, бивши и настоящи ...Какво повече можеш да искаш ? ...:)

Колко жалко, че си абсолютно прав!

по добре едва ли може да го кажем!