17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отговарям с "Не", не защото нямат пари да си купят и достатъчно власт да принудят, а защото са толкова глупави и некадърни, че дори и това са неспособни да направят.

Кекаво племе. Какви климатици искате бе? Ами тези хора на полето?, ами на строежите? ами полицаите? Каква семка пръкнахме,бе? Глезотии и нищоправници.

по регулация температурата трябва да е 22.5 (+- 0.5) целзий. Климатиците са ужасни, но нали искахте да сте като американците?! на ви сега опън спейсове с неотварящи се прозорци (че да е по-сигурн) да плувате в собствен сос. Цивилизационен избор.

Тия дето все им е студено (обикновено дърти лелки) най-много ме дразнят ! Вън 35 градуса, пуснеш климатика поват да реват че щели да се разболеят, ако отвориш прозорците поне да има няква циркулация на въздуха пак реват че щели да се схванат ! Много прости хора има ! Аз в къщи си пускам климатика постоянно и съм здрав, повечето от тия дето имат проблем с климатиците всъщност имат проблем с главата !

Тези като теб пък са чудни! И си ритат трудовата книжка обикновено.

Друг път, повечето дърти вещици се разкараха има още 2-3, но и с тях ше се оправя !

Инспекцията по труда да провери,какво се случва в складовете на Спиди в София,ако трябва и медиите да заведе... Къртовски физически труд без почивки нощем и денемн нон стоп извънреден труд,нон стоп овикване на хората,най голямото текучество на персонал в България,всеки ден плашене,че ще уволняват и назначават нови,но нови не идват,а старите бягат през глава. Няма климатициняма вентилатори дори,на интервюто за работа те лъжат,че ще работиш по график и за еди каква си заплата,после те карат да подписваш на минималната и в един момент разбираш,че ще те режат ,за какво ли не и добра заплата няма да видиш. Работещите там се задържат по месец - два и бягат през глава,графикът нон стоп се сменя и се удължава нон стоп,ако изразиш несъгласие те овикват или плашат с уволнение,за 5 мин закъснение глоба 50 лв,като не ти дават документ за глобата,явно някой прибира парите ти в неговия си джоб. Всичко е лъжа в тая фирма,а съм сигурен,че не е само в нея така,има ли някъде българско управление отношението към работниците е,като към добитък,дори робите са с по големи права...

Отиваш и подаваш сигнал в Инспекцията по труда. С писане в Дир-а няма да стане.

като ви е топло в офисите, си идете на село, хващайте мотиките и се разхлаждайте докато поливате фасула, доматето, кокуруза и пипера!

Всичко е до разбирателство и колегиалност. Истината е че на които му е студено може да се облече. За съжаление който му е топло трудно ще си свали кожата.

Затова ли тези идиоти заедно с Еконт непрекъснато пускат обяви? Явно има защо хората да бягат.

Аз може би попадам в категприята на “дърта вещица” може би и за майка ти някой така говори. Не знам защо толкова зле сте възпитани мъжете в България, но е много грозно.

1944 г. комунистите докараха селяните в София и така градът стана от 12800 души цели 1.2 милиона. Те ти селяни сега са в София и още си мислят, че по трамвайните релси тече ток и ги прескачат. същите тия им пречат климатиците, те са свикнали да си отварят прозорците и да правт течение като им е топло. За съжаление са прекалено много и нищо не може да се направи срещу тях щото селянина си остава селянин завинаги.

Стигнали са до там,че да пускат обяви във Фейсбук и да карат служителите да пускат обявите в техните фейсбуци,но пак не идват хора,само напускат... И нищо не се прави за да се промени ситуацията,дори напротив,става все по зле и по зле... Ръководния персонал е тотално зле! Каквото ви кажат на интервюто за работа,както и каквото са писали в обявите си изобщо не отговаря на истината!

Навън като е 35 градуса, не искам вътре да е 22. А зимата изведнъж всички искат 28 градуса и тогава представа да е жега тази температура. Температурата целогодишно трябва да е 24-26 градуса.

Да в "град" с имена на квартали като Овча купел, Банишора (на баба Тодора), Коньовица, Красно село, Мусагеница, Редута, Лозенец (дето няма лозя), Обеля, Красна поляна, и много други подобни села станали квартали. Ами какви да докарат... естествено че дидви селяни ще докарат. Най-голямото село да направят в БГ-то

Най простото животно, което съм виждал в живота си беше профсъюзната лидерка на Под(ут, хлъц)крепа, която тогава беше на възрастта на майка ми и съчетаваше в себе си манталитета на одъртяла проститутка по темите, които повдигаше(бяло сладко и прочее) и постоянно в преносния смисъл на думата бъркаше в гащите на околните, махленска циганка по кавгаджийство и нахалство, себелюбие и его на мисирка и работливост на търтей (тя така си и бръмчеше, само шум вдигаше). Втората по простотия беше една циганка от махалата, дошла уж да ми работи ама тя поне си следваше циганските стереотипи - там изненада нямаше. Третото беше един турски циганин в казармата ...

Пичовете не казват "ше се оправя". Пич бил. Клоун. :))))

Що, преди 1944 година кви имаше? Само "дворяни" от шопските колиби.