Форум за иновации събра хиляди хора, жадни за нови идеи

Четвъртото издание на форума за иновации Innovation Explorer събра хиляди хора, жадни за нови идеи.

Обратно в новината

Коментари - Форум за иновации събра хиляди хора, жадни за нови идеи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва трябва де нещо като ТНТМ, така ли?

Какви иновации, какви пет лева. Щом Фандъкова е учен и банята в Овча купел в научен институт, то значи сме привършили с науката и иновациите

Най-голямата иновация е самия кмет на Столична община заедно с общинския съвет. Едва ли по света има друга такава градска управа...

иновациите....само приказки и българския народ пак най ниско платен в ЕС!

Икономика само с информационни технологии и голи приказки и обещания не се прави, трябват и пари за хората и от другите професии, инженери, техници, работници от всички браншове без които тези голи приказки и обещания са без покритие!

FYI дедо - в развитите държави точно от ИТ правят икономика (там също има инженери) ама ти предпочиташ димящи комини и отровени реки, нали?

За съжаление, думата "иновация" стана просто поредната BUZZ- дума. Поради това, че ПОНЯКОГА някои идеи успяват (по-малко от процент), то областта стана интересна за рисковите инвеститори, както и за хилядите клатику*рци, които просто не могат да правят нищо друго. Естествено, с това вървят и "експертите", "серийните предприемачи" и каква ли още не паплач, разчитайки на трошички от пая. А медиите отразяват шумно такива безмислени събития. Някой да ми покаже една единствена полза от днешното събитие? Сигурен съм, че няма такава.

Обсъдиха ли десетките хиляди патента, които само пентагон държи далече от битието на гоите!? Виждам повредени от глупост същества. Нито една иновация не се е родила на подобна, седенка на идиотите. Хубавото е, че нещата се случват и ще се случват, въпреки идиотските седенки.

краката ми се подкосяват, а кръвното пада към нула... Омръзна ми да подавам документи до ИНРА за да проверявам дали претенциите за изобретения няма да бъдат оспорвани от някой иноватор.. Повече НЕ, както ми казваше покойният арх. Милко Бечев.