Русия разполага с части за водене на информационна война

Русия вече разполага със специални части за водене на информационна война, каза министърът на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия разполага с части за водене на информационна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ЗАПАДНАЛИТЕ МОГАТ ДА БЪЛВАТ ЛЪЖИ,НО РУСИЯ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ???НАЛИ УЖ ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ???ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИ И ШОЙГУ!!!

рашките емигрират в БГ и купуват имоти . в путлеристан е по-зле. който има повече пари купува в Гърция или Кипър , щото при путлер не им харесва !

Абе,пич, кога за последно беше в Путлеристан?

Достойни наследници на Гьобелс в началото на 2017 г. -Кой ще ги стигне старите приятели от 30-те години - хахахахахаххаа

Да прибавим и дойчевеле , свободна Европа, гласът на америка .....!

Не не може. Те са от правилната страна. Те пропагандират демокрацията и евроатлантическите ценности. Дори не си и помисляйте да кажете нещо лошо за тях.

Русия чак в 2017-та разполага с такива части, а говедата разполагат с дойче зеле, лойтерс, фашингтон пост и франкфуртер англемайна цайтунг от десетилетия.

искам да питам соросите, абе някакво джудже ги било таковало много лошо, и даже било назначило Президентът на Ю ЕС ЕЙ. Вярно ли е ?

от тези, които предложиха на хората реален живот с прогрес за кариера, култура и достатъчно време за човешки дейности, тихият дом, сигурност на децата и спокойни старини. Това са реалните демокрации на ЕВРОПА и САЩ.Другото си е загуба на време.

Как да разбирам написаното? Прогрес в кариерата-безработица, необходимост да работиш на две места, култура-чалга, плеймейтки, бигбрадър, тих дом - с ширеща се не само циганска престъпност, сгурност на децата- че ще ги снабдят с дрога или ще ги набият в училище или на улицата, спокойни старини със средна пенсия 250 лв. Това е реалната демокрация на САЩ и Европа! Честито!

Ще повярвам че са спечелили първата си битка когато разбера, някой е изпратил детето си за студент при великите братя или видя опашка за визи или аналог на зелени карти пред посолството им. Иначе Тачър е била прекалено точна и безпощадна в преценката си за Горна Волта - Буркина Фасо с атомни ракети а сега вече и с информационни войски:)

,колкото и да го лъскат специални части за водене на информационна война :)))

Войната на Русия срещу Запада вече започна. Не искат да го повярват нито в Русия, нито на Запад, но страната вече е съвсем друга. Откъде изпълзяха този примитивен милитаризъм, тази ретроградност, това помрачение? Ние се питаме това всеки ден. В Европа навярно също се питат. Защото хората на Запад искат просто да живеят нормално и в мир, докато руснаците са готови да умрат за героичната идея. Разликата е фундаментална.

"руснаците са готови да умрат за героичната идея."-по добре от колкото да умрат от глад .Врагът е нужен както за оправдание на руската некадърност,така и за да се лъжат руснаците за причините за тяхната бедност.

ЦРУ са с доста тъпа пропаганда, от рода на процъфтяваща Царска България, дето била на 6 място в ООН/когато го е нямало/, после дошли лошавите комуняги и изтрепали цвета на нацията/същите трътляци алчни и безмозъчни, докарали три национални катастрофи и загубили една четвърт от територията ни/

уса&со водят информационната война арогантно и агресивно; студената война беше спечелена именно по този начин; тия цветни революции са по-кървави от средностатистически военен конфликт, но някак си не става явно, че иманно западните спецслужби са организаторите; сега руснаците се организираха да дадат отпор и явно на ония им става чоглаво - преди две години цял лондон беше облепен с плакати за цензурираната информация на запад, но това малко помогна, та трябваше да блокират банковите сметки на RT

Едно време колко лесно беше. Тичаш в полунощ по улицата и хвърляш позиви !

Женствения руски президент(с подходяща фамилия) се държи като квартална клюкарка..ха.ха..ха

Нема да гледам путлерова пропаганда и нема време ....тебвъ да доимъ руските говеда

руските войски за информационна война , са тукашните руски тролове и техните приятели русофилите, тази война предварително е загубена от Русия.Та това са прости,неуки и без култура "информационни солдати",безпроблемни за информационния си враг.

хората с аказали пияна държава нищо не става ..... само водка за вас

Руснаците винаги лъжат и си служат с незаконни средства.Колкото по малко русия-толкова по вече България!

И муджиците си имат СърГей, при това и Шугав, нямат собствени компютри, но имат "компютърни войски", даже пари за водка нямат, та пият лосион за вани, но се дървят на целия свят с най различни войски и оръжия.

Муждиците единствени в света имат космически войски, ако извънпланетните нападнат Земята те ще ни отбраняват с бояришник и с метлите дето се шибат по руските бани.

Руснаците не казват, че винаги са имали отдел за пропаганда, просто обявяват, че имат отдел за откровени лъжи.

"Браво" и защо САЩ се насраха?

Пак питам: а дали се насраха?

Чакам да видя статия за хамерикаските нападения срещу нас ма нема тавива статиии...... Явно който плаща той поръчва музиката! Световния терорист се оплаква че Русия се отбранява...!

ТАСС са открили топлата вода. След година ще стигнат и до колелото! А иначе САЩ имат войска за киберзащита повече от 30 години.

Руснаците са мъжки народ ,нямат нищо общо с дупедавци ,като нашите политици които са ни депозирали националните интереси ,за собствени облаги

Ми в партиите на Българския парламент, няма мъже, дори не могат и едно момиче да оправят, каму ли цял народ!

"Мъжки народ"- смазани от властта си, без свободни медии,, без конкуренция, без гражданско общество, без свободно правосъдие, но за сметка на това с огромна престъпност. Не си много точен нещо.

Затова рускините са се юрнали да берат манатарки по целия свят :))) Затова на Путя му избяга жената и в момента е с един младок:)))

Ха! Тези открили топлата вода. Руската информационна война се вижда в коментарите под всяка статия за Русия. Обикновените статии едвам събират по 20 коментара, а тези за Русия са средно с по 800 като всички в един глас квичат как всичко руско е велико и свято.

Se taia

И не само. Бълват се постоянно фейк новини...

НАРОДА иска мир и спокойствиe, а боклуците от герб и бсп+дпс, искат война срещу Русия, това случайно ли е....Ама те искали членство в НАТО , ама не искали война, а мир???????? ЕЕЕЕ КАК ДА ВИ КЛЕЦА ГОЛЕМО ХУРО БЕЗ ДА ВИ БОЛИ -ИДИОТИ!

Бъркаш нещо. Боклуците от БСП и ДПС се хранят точно от ръката на Путя.

Ако беше така БСП, от една седмица насам, щеше ли да насочи оръжие срещу Русия? Ти май се ебаваш с себе си!? бсп са по НАТОВСКА И АМЕРИКАНСКА партия и от ГЕРБ ДОРИ!

ШОФИОРА на самолед Какъв лев бе глупак? В момента благодарение на ШОФИОРА на самолед д д д, сме насочили оръжие срещу Русия, а в отговор сме станали потенциална мишена на Руска ядрена отбранителна система и всеки момент, е възможно да бъдем сринати с земята..... Ех тоя глупав летец пресидент или ПРЕЦЕДЕНТ-ЯСТРЕБ...

каквото и да кажете за русия ,тя си остава изостанала европеиска страна,българия е раи за тези боклуци ,затова копуват имоти ,не ние при тях,ние сме големите те са наши роби

Ние българите сме бедни,затова не купуваме. Ако имахме пари и в Русия щяхме да купуваме.

отдавна е известно пропаганда и агитация с модерни средства - форуми и социални мрежи също както и рекламите влияят на тепанарите

Тези освен за войни за друго могат ли да говорят. Една скапана Лада не можаха да рафинират толкова години. То само с войни уважение не се печели бе браточки.

:))))ЛАДАта може и да не са я рафинирали,но нефт рафинират успешно и то отдавна.А други съдейки по теб им се отдава успешно да рафинират мозъци и то като остатъчна фракция от процеса

Нефт рафинират и в Саудитска Арабия и в Катар и на други места,това нищо не значи,освен че имат нефт,който продават вече на ниска цена,а и тенденцията е петрола да остане в миналото! Рашките девалвират е мисленето,оплетини в лъжи,демагогии,имперски стремежи изобщо е трагична пародия,ушанке!

Ако приемем думите ти за верни кажи предрагите ти кравари с какво толкова спечелиха любовта ти?

До долните дебили ,които така подскочиха;-) Брей,проститутките-стипендианти на НПО-та много се обиждали от истината ;))) Ама къде ви събират в тия НПО-та само такива несретници???

Руска държанка,ай скрий се,замириса на евтин одеколон!Тука е "Затворено" общество няма място за руски кавали!

Извинявайте,доколкото разбрах,Вашето избрано общество все по кавали си пада,но не руски,а по български падате ли си?

Война, война, война, бомби, самолети, ядрено орьжие...... Всяка руска новина е с тези ключови думи....... После светьт им е виновен, че са на опашката по жизнен стандар. Северна Корея в голям вариант ......

Руснаците са най-големите майстори на дезинформацията. Народът им и до сега вярва, че имат собствена азбука и че са водили велика отечествена война започната "вероломно, без обявяване" от страна на Германия. Вярват и че за тяхното нещастие е виновен световния империализъм.

И непрекъснато внушат на аборигените,че били "наследници "на Византия,щото от нея получили православието!Как са я наследили териториално и те не знаят,дей Византия,дей Русия!А нашия принос е табу!

Господинчо,когато не знаеш нещо не пиши глупости за да не се излагаш!Навярно няма как да го знаеш със завършен 4-ти клас. Да, неоспорим факт е,че Русия е наследница на Римско-византийската цивилизация,докато Европа е формирана върху основата на варварски кралства на германските племена!

Руснаците са мъжки народ вътьо,нямат нищо общо с дупедавци ,като нашите политици които са ни депозирали националните интереси ,за собствени облаги

Не са много мъжки щом курвите им на нас налитат

Бътю,Вътю от такива умни и образовани патриоти , и антлатици като теб-Бог да пази България.

Боже,не бях влизал в този сайт от цяла вечност,но само като попрочетох някой и друг коментар и се изумих;-) Тия от "Отворено общество" са направо уникуми със своите коментари!То бива да си прост,бива да си малоумник,но чак до там.....

Ти какъв чин имаш в кибер войската на руснаците? :))

от четата 'Удобни идиоти'.

Къв чин,идиот на квадрат!Руска мастия се прави на учудена,да я помислим че е " ентелигент"

" център за информационни операции (Joint Information Operations Warfare Center, JIOWC), базиран в Сан Антонио, щата Тексас. Освен Русия и САЩ, военни подразделения за водене на информационна война има в Италия и Китай, а такива се създават и във Франция, отбелязва агенцията. " А ти в коя от гореспоменатите служби си на заплата?

Стига са клякали и са се извинявали на военолюбците - оградиха ги пак отвсякъде, притиснаха ги от всички страни. Крайно време беше и дано успеят!

Какво ти клякане ...те направо се надупиха ...и им хареса

Е, те тия части непрекъснато ги ползват тука в дира. Като полигон сме. :)))

Усилено се движат по пътя на Северна Корея!Туй съветския режим и КГБ много ги е било по главата!Пълна идиотщина!

И без да казват беше очевидно и с просто око ...

ФАЩ си имат БТВ и цялата повсеместна СМРАД!

Никой не кара БТВ надилс да пускат долнопробни филми,просто нямат изградена медийна политика ,карат на евтино,не на качество и изобщо не ги интерсува че не възпитават,а деформират!

Обожавам самоПризнанията .

И тия части, с кво ще я водят тая война ? С дървени сметала, чайници и самовари ли ? Не се ли виждат кви са неандерталци в технологиите, ами и информационни войни ще водят.....деева и тия прости ушанки

Xa taka !!!

тия са дъното

Хората искат мир,тези откачалки пак тръгнали на информационна война ,сякаш бяха спрели!Няма да спират ,ще открият още "работни" места за тролове,ще деформират съзнанието на млади хора обучавайки ги в лъжа,нови милиарди за тоя дето духа!Ами харчете си парите за дивотии,то се връща! Когато официално им казаха че разпространяват фалшиви новини,как ще признаят" великите",вече имат "враг"!Ненормални!

кои хора искат мир - тия дето си правят бази по света и у нас ли? Кьорави ли сте, тъпи ли сте, продали ли сте се - вие си знаете. А руснаците отдавна ви бъзикат - и тези с базите, просто е време да го кажат открито, за да спре г-н Плевнелиев да стене международно.

А руснаците никъде нямат бази горките,да ги ожалиш!Изобщо не се " превъоръжават',нямат " никакви" нови ракети и танкове, обучени спец.части да влизат като" зелени" човечета в братски държави и изобщо не мислят за ядрен арсенал! НАТО е военен съюз на много държави,създаден след ВСВ за да гарантира сигурността,а всички бази в други държави като и конкретно у нас са под българско командване и пребиваването е под наша юрисдикция! Аман от руски подлоги!

Руснаците искат да си върнат влиянието насила,това е последна мода ,затова ползват различни подмолни методи за влияние под разни маски,но всичко е долно и нечисто!Никой от бившия соц не ги иска,затова плащат на лековерни да им вършат черната работа,а иначе са най корумпираната автократична държава!

Кравите не сте хора!

От Бояришник уиски няма да направят и тези войски.

Не ми я хвали тази кукурузена ракия, от джибровата по добро няма.

Това ти казва човека , че от Боярщик кукурузена не могат да направят , камо ли джибровица...

Хората вече толкова ги намразиха, че нищо няма да им помогне.

Така е Мими, няма страна на света в която да чуеш добра дума за шатите. Не случайно когато на американци им се случи да пътуват в чужбина ги учат да лъжат че са канадци за да не ги бият някъде.

Е, сигурно си емигрирал в Щатите. Защо не отиде да паразитираш на воля в Рашата? Щото няма за смучене.

защоли младите хора заминават на запад и нито един на изток,имаше един смотан френски артист тои живя няколко месца,гледаи интервято с депардио след визитата в концлагера русия

Русия ще свърши зле; окончателното разпадане на руската федерация е в ход и никакви части за кибератаки няма да го спрат.