Коментари - Информация за качеството на въздуха вече се дава в реално време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка и затвор!

Най-мръсен е въздухът в Русе заради заводи като Монтюпе, тровещи града всеки ден!

Ама това майтап ли е?! Една шепа станции и то по периферията на града. Къде например е станцията от Столичната Регионална Здравна Инспекция на ул. Опълченска в София?

Е сега вече дишам леко !

Защо част от станциите в Бургас не показват ФПЧ ??? Кого искате да прикриете - Кроношпан - ами че то всички в Бургас знят че той ни трови целогодишно с ФПЧ и че всеки 3 или 4'ти ден стойностите превишават 5 до 6 пъти пределно допустимите норми. Нено, не те ли е срам бре подкупен лъжецо?

Se taia

Вързали ЦЕЛИ 32 станции, и се тупат в гърдите... Типично по герберски

Дай 2млн.лв и ще ти направя станция където пожелаеш.

Как чрез медиите се манипулира истината. Пример: в гр. Стара Загора има една станция. Тя се намира на най-проветривото и чисто място. Та може да кажем, че данните които ни предлагат са доста изкривени от реалните.

Г-н Министър, забранете ползването на пещи на дървени въглища от сръбски скари и пицарии. Това замърсява страшно въздуха в Столицата. Това е безобразие и никъде го няма по европейските столици. в ж.к. Белите брези, р-н "Красно село" на ул. "Нишава" и ул. "Битоля" има една кръчма-Двете халби,които ползват постоянно скари и пещи на дървени въглища,които димят и пушат денонощно. Неможеме да си отвориме прозорците,а сме жилищна зона. До кръчмата е елитното езиково училище "Дорис Тенеди" където учениците по ден дишат пушек и дим и сигурно родителите се чудят от къде имат алергии и дихателни проблеми. Няма ли кой най-накрая да забрани на печелбари кръчмари да печелят за сметка на гражданите и децата. Нено,абе байно, какво още трябва да стане та да ви светне лампата и направите допълнение в законовота и подзаконова нормативна уредба,която ДА ЗАБРАНИ ПОЛЗВАНЕТО НА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА И ДЪРВА В ЖИЛИЩНИТЕ ЗОНИ. Ама накрая ще се търси отговорност от вас за действия и бездействие. Положението е отчайващо с вашето престъпно бездействие.Като констатирате проблема с най-замърсеният въздух в столицата с финни прахови частици НАПРАВЕТЕ НЕОБХОДИМОТО ТОВА ДА СПРЕ. Трябват ДЕЙСТВИЯ КОИТО ЗАВИСЯТ ОТ ВАС.

Ти директно като им пишеш, те не четат, а ти си цъкнал коментар у дира...

Абе тупан не ти щем информацията в реално време ами вземете мерки да се подобри качеството - мийте и събирайте боклука и пясъка по улиците, забранете въглища, дърва и отпадъци да се горят , забранете двутактовите мотори и спирайте които пушат и гят масло, въведете коли само с евро 4 да се движат в сф и тн аз ли да ви уча а вие да взимате заплати!!??