17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много му утиват!

А ДНК-то какво показва, да не е Волен Сидеров ? :)

На този не му е чиста работата, я данъци укрива, я други ти ми работи и тези, които са го направили си го знаят, че ще им плати без много да суети, дори съм сигурен, че случаен минувач е пуснал снимката.

Някой да е намирал 3 кирки? Чисто нови са ми, купих ги вчера и ги оставих за момент до акоредона в спалнята и като се върнах ги нямаше.

Нерде торове, нерде растителна защита.

С три кирки на предния капак и на тавана осъмна днес лек автомобил "Инфинити" в Ямбол. Колата била паркирана на ул. "Цар Иван Александър" и е собственост на 59-годишен мъж, който по непотвърдена информация, търгува с торове за растителна защита. На хероина вече торове за растителна защита ли му казват. Инфините с торове едва ли може да се купи.

Защо не забиват кирки в в мойто Клио?????

кирките струват повече!

Неграмотници "Торове за растителна защита" е все едно "Бинтове за разстройство". Торовете са подхранване на почвата, а срещу болести по растенията и насекоми паразити си има препарати.

Перничаните ряпа да ядат. Някой да е видял оставен винкел до нещо потрошено? Они си го прибират за многократна употреба, пък тия да оставят не една, не две, ами цели три кирки. Сигурно за компенсация и ха кажете, че ме вървим напред.;-) ;-) ;-)

И аз съм потърпевш от подобен рекет . Имам Лада Нива , и всеки ден ято гълъби - мръсни герберасти , ми я нацвъкваха с гуано , като червени тролове статия в ДИР ! Откакто всяка сутрин ги храня с гурме хляб и мюсли , ладата ми е чиста , като на Крум Зарков трудовото досие !

"59-годишен мъж, който по непотвърдена информация, търгува с торове за растителна защита." Поредна ДИР-ническа мъдрост... Алоууууу, ДИР-а, има торове и препарати за растителна защита. Торовете подхранват растението, а препаратите го защитават и лекуват. Торове за растителна защита НЯМА!!!! Или ако има, те са само в главите на копи/пейст редакторите ви! Назначете си интелигентни редактори, бре!

"торове за растителна защита". Какви са тия торове?

Как какви - защитават растението от преяждане!

тъй е като изоставаме технически.... едно време бомби залагаха... а сега аграрско отмъщение кирки... дето ги покрива даже каското ....

на торове е трябвало един плуг да му забият,кво си играят с тия кирки

Пак добре, че не са го маркирали с бомба.

Бургаската тъпотия се проявила и в Ямбол Абе като си толкова ербап,защо не се изправиш директно срещу опонента си .И какво като му повредиш колата-това оправя ли иска ти към човека? Собственика на такава кола има каско- на кого правиш масраф-на застрахователя .Сигурно си много горд . Отмъщение на дребен страхливец.

Викаш очи в очи с опонента хахахаха! Тия дето ги вършат тия неща са му пределно ясни на опонента и още днес ще отиде да си плати кирките, очи в очи ;)

На мен никой не ми забива кирки в Инфинитито. То аз и Инифините нямам ...

и аз имам не съвсем Инфинити , Иноченти е , ама не са ми забивали кирки !

И сега кво шъ праим- и трите лъва останаха без кирки. Собственика произвеждал торове- май в Скандинавия един направи с торове нещо друго и го опандизиха.

Добре дошли в мутроландия.

Едва ли в Ямбол има много магазини от които са закупени 3 нови кирки тези дни. Ако полицията има малко акъл ....

установено е вече с ДНК анализ , закупни са от Тутракан .

йес сър

Търсих в Интернет но няма такава случаи в цивилизованите държави в Европа. Вадете си изводи.

А после коментари, че журналистите почерняли името на България. Не ги срам, родоотсъпници