Инфекциозните клиники в София са запълнени почти на максимум

Столицата е във високо плато по заболеваемост - новите случаи днес са 389, а на 14-дневна база - 465 на 100 хиляди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маските в градския транспорт не могат да намалят случаите с повече от 5%, защото по-малко от 1 на 20 човека знае каква маска да си вземе и как се носи правилно. Останалите 95% носят едни парцали, които имаха някакъв ефект при първите варианти на вируса, но при сегашните са абсолютно безсмислени.

Като ЗАПАЛЯТ китайски Ресторант или Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ... ВИНОВНИ за разпространението на китайските корона-вируси са Здравния Министър и оня ДАНЪЧЕН и Здравен Инспектор- Кунчев... Тоя Кунчев, трябваше да го УВОЛНЯТ, още като махнаха Боклук Борисов- Банкя-лията.. Тия мошеници( Здравния Министър и и Кунчев) вместо да ИЗХВЪРЛЯТ още на границата, всички маймуняци и китайци ИДВАЩИ в България и ПРЕНАСЯЩИ вируси, тия двама мошеници пускат маймуните и китайците из България и те ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да ги утрепят тия двамата. Да запалят Здравното Министерство.. После да ИЗГОНИМ всички китайци и маймуняци от България.. И когато ПРИСТИГНЕ на летище- София някоя ДЯВОЛИЦА- маймуна като Наоми Кембъл, нашите граничари, директно да и бият шута към АФРИКА... Да НЕ ни ЗАРАЗЯВА с ВИРУСИ... Всички чужденци да се ГЪРЧАТ с торба на главата с Сертификати и маски.. ВАЖНОТО е ние, българите да НЕ носим маски и да НЕ харчим пари за парцали( маски) ...

Гломб прогнозира вълна през септември, Пенчев през октомври. Аз прогнозирам през ноември докато Аргирова или Кантарджиев не са го заели.

ПО ЦЯЛ ДЕН СЕ ПРАВЯ НА ВЕЛИК КАТО ТЕРОРИЗИРАМ ХОРАТА ЗА МАСКИ И НЕ ГИ ПУСКАМ ДА ВЛЯЗАТ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ АКО НЕ СА СИ НАХЛУПИЛИ МАСКАТА ДО ВЕЖДИТЕ, А ВЕЧЕР СЕ ВИХРЯ ТУК И ПАК МИ СЕ ВРЪЗВАТЕ.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ,МНОГО Е ГОТ! И БЕЗ ТОВА НЯМАМ НИКАКЪВ ЛИЧЕН ЖИВОТ И НИКОЙ НЕ МИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ,ЗАТОВА И ДА МЕ ПСУВАТЕ И МИНУСИ,ПАК Е НЕЩО.

Да нямалят клиничната пътека от 1500 на максимум 100 и съвсем ще изчезне

Сухи съчки такива - ша ви лекувам както аз си знам

Антивакс за бой се стяга, сваля гащи, дупи се! (х2) Ето ковида пристигна, Ще ги ебне в гъзе (х2)

Чуват се комунистически песни нейде в далечината. Идат антиваксърите!

От ваксините ти останал кусура

само дето не съм ваксиниран

Някой попита къде е Зевзека. Днес той пише с дебелия шрифт, анонимен е ама от тъпотия не сменя шрифта и изказа, Липсва само "Ало, ......... троле" останалото е същото. :)))))

Тролът си мисли че е различен, а едно към едно с инертната,напълно еднаква маса тролове. С игнориране явно няма стане освен да го докладваме за спам.Тъкмо се зарадвам,че има мислещи хора и то накаца като муха да ръси глупости,хората му се връзват и край. То и това явно е идеята.Ясно защо го толерират редакторите.На мен ми блокираха IP-то за две години понеже задавах конкретни но ковиднекоректни въпроси и мнения без да нарушавам правилата,а очеваден трол оставят.Ясно защо

И какво са запълнени с хора с позитивни тестове и ринофарингити? Не се спряха с тия пътеки по 1200 лева.

1600 лева е вече пътечката

асдсад

Хайде сега да видят Медицински одит и НЗОК имат ли нужда всички в инфекциозното от лечение в болница или е можело да се лекуват вкъщи.

Абе , ко ми пука бе фашисти! Само да си взема новите патрони за калашника и ще ви видим! Аз съм сам лекар на себе си! При грип при температура, убийци в белите престилки аз не търся! Сам знам как се лекуват! Без да ми бъркат в задника с PCR-теста , или да ми бодат ваксините по задника , както казваше президентът на Танзания ,,преди да го убият за съжаление! Е , болен да не си! Те ще убият в тая болница , тестове , Ковид, маскиране , електронни направления са новата простотия, глупости и глупости! Аз нямам направления , нищо! Сам лекар на себе си , съм! Слава богу няма опасни болести , защото ако има в България няма да те лекуват, а ше те пратят чак в Израел или Германия , да те лекуват! Затова леки грипове и болести сам си ги лекувам! Ако има болести, какви болести в 40 градуса жега?

И какво налага неусложнените случаи да пълнят отделенията? 1. Източване на здравната каса, 2. Като има болен с усложнения, да няма място в болниците и да се насъскат ковидидиотите срещу опозиционерите на новата ковид религия, 3. Драма да има, щото спасението ковид, а в действителност унищожението ковид, се базира изцяло на режисирана холивудска мелодрама. 4. От самото начало на ковид спасението, а в действителност ковид унищожението, болниците са пълни с неусложнени случаи, драма да има. С мита за страшния сопол и шепа хипохондрици и психически неустойчиви хора затрихте цивилизацията.

Защо кромИД-тролът пише с големи букви и тъмен курсив? Мисли, че така някой ще му обърне внимание ли? А по темата - еВем ти и столицата, щом при 1,5 млн население има само 150 инфекциозни легла. Или някой малко послъгва? Внушението е ясно - болните от кромИД са в болницата (щото кромИД-а изяде другите болести и те изчезнаха) и няма вече места, демек - тичайте за бустера на бустера. Няма лошо, тъкмо ще се преброят идиотите. За сега са около 40 000 души - толкова са се двубустрирали.

Да ИЗГОНЯТ всички чужденци- футболисти от Българиа и да ЗАТВОРЯТ границите.. ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, с ТОРБА на главата. навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Adano da namaleiat kovid idiotite malko.

ковид-терористите :)

"С вчерашна дата са 120 неусложнените случаи, 15 интензивни легла са заети." Като са без усложнения, какъФ го дирят в инфекциозна болница със сополи и болно гърло? Точите клиничните пътеки и всявате паника сред населението ли? Не знам къде ще се скрият всички тези ковид истерици, ако Коце спечели най-много гласове на изборите, както се и очаква!?

е психично заболяване! А и носят 1200 лв. :)

В ШВЕЙЦАРИЯ ИМА 8 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, 80% ВАКСИНИРАНИ 50% С БУСТЕР. НЯМАТ НИТО МЕРКИ ,НИТО БОЛНИЦУТЕ СА ПЪЛНИ. НО ТАМ НЕ СА УМНИ КАТ ГАНЮ МАНГАЛСКИ. ТОЙ Е ВИРУСОЛОГ И ЗНАЕ ВСИЧКО. РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ

А тук болниците с какво се пълнят бе, ганчо - с "неусложнени", както пише тоя доФтор, т.е. точат касата! А дедо ти БайгЪн с колко бустера е и вече месец ще стане все положителен тест дава.... Хайде, скрийте се вече с тая истерия - ковид, мовид!

Защо си стъпил на капслока, крещиш ли нещо?

Виж и набодените гърци и австрийци и пак приказвай.

и там е нам распространено приемането на хлордиоксид. Тихомълком.

ВЧЕРА,ПО ДАНННИ НА-ТЕРОРИСТИТЕ-180-ДУШИ СА ПОСТЪПИЛИ В БОЛНИЦИ!!! СЪС СИГУРНОСТ,ПОЧТИ ВСИЧКИ-НЕНУЖНО,ЗА ТОЧЕНЕ НА ПАРИ!!! НА ВСЕКИ-“БОЛЕН”,СЕ ПАДАТ Я ИПО:2.5-БОЛНИЦИ,И ПО:5-6-ПОЛИКЛИНИКИ,ЗДРАВНИ ПУНКТОВЕ!!! ТОВА НЕ ПРЕЧИ,ДА НИ ЗАЛИВАТ С ЛЪЖИ ЗА-“ПРЕПЪЛНЕНИ БОЛНИЦИ!!! ПАК!!! 180-ДУШИ,С ОПЛАКВАНИЯ:КАШЛИЦА,ХРЕМА,ТЕМПЕРАТУРА,ГЛАВОБОЛ,В-СЕДЕМИЛИОННА БЪЛГАРИЯ =“ПАНДЕМИЯ”,”ПРЕПЪЛНЕНИ БОЛНИЦИ”!!!!!! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

КАТО ПНЕВМОНИЯТА ПОЧНЕ ДА ТЕ ДУШИ, ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ ТОЧИ ПАРИ У СЕ ПРАВИ НА БОЛЕН.

ТЕ ПНЕВМОНИИТЕ,НЯКАКВА НОВОСТ ЛИ СА! ЩОТО И АЗ СЪМ ИМАЛ-ПНЕВМОНИЯ,ПРЕДИ-ТРИЙСЕТИНА ГОДИНИ,КАТО УЧЕНИК! В БОЛНИЦАТА,ИМАШЕ И ДРУГИ!! НЯМАМ СПОМЕН ДА СА-АРЕСТУВАЛИ И ГАВРИЛИ ЗДРАВИ ХОРА,ЩОТО СЪМ С-ПНЕВМОНИЯ! ДЕБИЛИ,КАТО ТЕБ,ЗАМЪРСЯВАТ-ПЛАНЕТАТА!!!

Тази не е същата , като твоята . Прочети , ограмоти се .

Правете любов, не ковид.

Ако се чудите как да докарате Възраждане на власт, на прав път сте! Точно по този начин. Сега до септември върнете и Зеления сертификат да може още да озлобите хората. А на 2ри Октомври, Възраждане ще са първа политическа сила. Тъпанари сте големи ама нищо, ще си го получите накрая...

Някой яко бута държавата към гражданска война!

АМА ТЕ ВЪЗРАЖДАНЕ СЪЩО СА ВАКСИНИРАНИ. ПОДКРЕПИЛИ СА ВАКСИНАЦИЯТА, КАТО САМИТЕ ТЕ СА СЕ БОЦНАЛИ.

А тук болниците с какво се пълнят бе, ганчо - с "неусложнени", както пише тоя доФтор, т.е. точат касата! А дедо ти БайгЪн с колко бустера е и вече месец ще стане все положителен тест дава.... Хайде, скрийте се вече с тая истерия - ковид, мовид!

Да отиват в болниците луд и буря не могат се спрат

КАТО ТЕ ГЕПИ ПНЕВМОНИЯ И НЕ МОЖЕШ ДА ДИШАШ, ДРУГИ ЩЕ ГИ ПРИКАЗВАШ.

Да ти напомня другата опорка, като ти сложат тръбата в гърлото, друга песен ще запееш...ю Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“. По отношение на боледуването, данни на университета на Вашингтон: "80% от заразените изкарват заболяването почти без симптоми. Смъртността в момента е на най-ниското си ниво, откакто въобще съществува пандемията. Данните за Европа (Германия, Франция, Италия и Испания) сочат, че едва 0,1 % от заразените са в тежко състояние. По отношение на хоспитализацията: 70% по-малко хора влизат в болница, отколкото при предишните варианти. По отношение на постковида: при Делта около 10 на сто имаха постковид синдром, сега при Омикрон - 3,7 на сто. 3,6 % се очаква да влязат в болница при този вариант. Това са данните за Европа, САЩ и ЮАР. От тях 1% го карат тежко. На "пророците на Апокалипсиса" това няма да им хареса - но, вълната отминава.

Хей тъпак сигурен съм че уравнение с една неизвестно не моеш реши ама ти знае устрнцата тъпак с тъпака

Щот тя сега се появи и е усложнение само на любимата ти болест, нали? И щот е важно да маскираме всички заради 0.0005% смъртни случаи, нали? И защото 99.99999% оцеляват без трайни усложениея, нали? ИДИОТИ!

ТУКА ЕДИН АНТИВАКСЪР НЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЕ КАЗВА УРАВНЕНИЕ С ЕДНО НЕИЗВЕСТНО. АМИ ТЪПАКО, УРАВНЕНИЕ С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО НЕИЗВЕСТНО Е НЕОПРЕДЕЛЕНО. ТОЧНО КАТО ТЕБ, ТИ СЪЩО СИ НЕОПРЕДЕЛЕН.

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

Връщането на маските на закрито показва, че нещата продължават по план. Първо беше в транспорта. Имаше само тиха съпротива. Знаете много добре как се сварява жабата. Нагорещявате бавно и тя не се усеща да изскочи. В нашето общество се случва същото. Бунтарите не приемаме, останалите просто свикват. Навикът е ужасно нещо. Никой не става нарочно алкохолик или зависим от тютюн и наркотици. Формира се постепенно. Така е и с мързела. Днес няма да ида на тренировка, ще наваксам утре. Харесва ми хоум офиса, ставам по-късно за работа. Скатавам повече, храня се по-редовно, никой не ме гледа дебелея ли. Комфортът убива мотивацията, желанието за развитие. Учителите отбиват номера с онлайн обучение и не ги "дразнят малките гадове". Децата израстват алиенирани и безпросветни. Не учат, не общуват, забравят да го правят или дори не го научават. Маската е символ. На страха, бездушието и безправието. На тоталитарния подход. На прехода към съвременен робски модел. Разбирам защо световният елит ни разглежда като презряни плебеи и подчовеци. Защото ние охотно прегръщаме страха мързела и вредните навици. Най-големите крепители на робството не са робовладелците, а робите с някакви привилегии. Помнете го. Адресът на РЗИ го знаете. При Кацаров бях сам. Надявам се вече да не бъда. Време е да решите какъв свят искате за децата си!

Страхотен коментар! Дано повече хора го прочетат и осмислят.

При Кацаров не беше сам. Имам жалба срещу този дебил в КЗД, която в момента е на етап решение дали "зелените сертификати" са дискриминативни. КЗД беше издало предписание да не се въвеждат, защото видяха дискриминация. Писах и сега вече остана да потвърдят. Много сме и се борим на различни фронтове! Не трябва да отпускаме примката около врата им! Трябва да ги задушим! Ако ще и физически да го направим! Отпор и неподчинение!

„Зелените сертификати“ отиват на съд на 14 октомври 2022г! След година на съдебно-процесуално-процедурна борба, с Определение №5519 от 11.07.2022г, Административен съд – София насрочи открито съдебно заседание, на което ще бъде разгледана по същество жалбата на адвокат Милен Пенев и Автономната работническа конфедерация (АРК) срещу дискриминационните „зелени сертификати“ въведени със заповед на министър Стойчо Кацаров през октомври 2021г. Жалбата написана от адвокат Пенев е много добре аргументирана, балансирана и издържана във всяко едно отношение – имаме всички шансове да спечелим делото. Ако спечелим в съдебна зала, това ще е победа на справедливостта над произвола, на свободата над тоталитаризма, победа за всички работници и служители, които бяха тормозени и принуждавани да предоставят „зелени сертификати“, уволнявани ако откажат, които се поболяха от тревоги и притеснения по вина на „загрижените за общественото здраве“ политици, чиновници и работодатели. Залогът е висок – ако „зелените сертификати“ бъдат обявени за незаконни: първо, хиляди работници ще могат да съдят държавата, общините и работодателите си (нашата организация ще им предостави пълно правно съдействие за това). Второ, ако в бъдеще на някое правителство му хрумне да тероризира и дискриминира със „зелени“ или друг цвят „сертификати“ работниците и обществото като цяло, ще бъде много по-лесно да бъде атакувано юридически и действията му блокирани. Очакваме съдебното заседание на 14 октомври, на което справедливостта да възтържествува. Междувременно продължаваме да си вършим работата. Само когато сме организирани и солидарни, упорити и безкомпромисни в отстояването на идеи, принципи и права, сме силни.

Ще пиша на тази организация. Може да успеем да си помогнем взаимно :)

ПОКАЗВА, ЧЕ ОЛИГОФРЕНИТЕ НЕ СТЕ ВАКСИНИРАНИ И ПЪЛНИТЕ БОЛНИЦИТЕ. ЗА ДА НЕ ИЗМРЕТЕ ПАК, КАТ МИХИ ВИ ВЪВЕЖДАТ МЕРКИ. ЩОТО МНОГО ВИ ЗНАЕ ГАГАТА, АМО ПОСЛЕ ИМА ДОКТОРЕ ПОМАГАЙ

33.45% От случаите за деня са "ваксинирани", като около 30% са всички със "завършен" "ваксинационен" цикъл. ангел кунчев 31 март 2022 "Засега няма ваксина, която да е съобразена с най-новите варианти на вируса" Доц. Мангъров 20.07.2022 Според наблюденията на лекарите за щастие ВА.5 и доказаният вече у нас ВА.4, протичат като банална вирусна инфекция. “Абсолютно безсмислено е това тичане, тестване, съобщаване всяка сутрин, просто защото това са хора, които са заразени, имат високи температура, болки в гърлото, в мускулите, но много малка част от тях имат нужда да влизат в болница. Този вирус не засяга белия дроб, но ако това стане, се случва много рядко при хора, които са възрастни, имат други заболявания. Цялата тази дивотия с тестване, затваряне, червени, зелени зони, това е безсмислено", посочи още инфекционистът. По думите му това, че вариант ВА.5 бил 30 пъти по-заразен от другите, ако се преведе на прост език, означава, че ефективността на мерките, които са същите от преди 1-2 години, е 30 пъти по-малка. И още - ваксините са направени да образуват антитела срещу спайк протеина на най-стария китайски вариант, а това, което има в другите варианти - Делта, Омикрон и пр., са други спайк протеини и антителата от ваксините не действат. “Затова всички, които бяха ваксинирани, карат тези варианти. Виждате, че страна като Португалия, където са ваксинирани на 97-98%, беше първата, в която се развихри подвариантът на Омикрон" Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“ 21.07.2022 Ако някой си е мислел, че след ваксиниране никога няма пак да се зарази - да, за оригиналния китайски вариант - Ухан, ваксините имаха пробив само 0,1% , но сега при Омикрон варианта пробивът е 65%.

Имам три ваксини! И чисто нов тумор в гърдата! Имам и ехографски снимки. Преди ваксините не беше там! Сещаш ли си колко е важно да си антиваксър точно при любимата ти болест! Заслужаваш същата къса кклечка за да се събудиш!

Долу COVID-ФАШИЗМА! Свобода за Народа!

И така до безкрай, спрете тестовете и ще спре и пандемията

Уж Сербезова трябваше да изчисти ГЕРБ и калинките им, да спре източването на НЗОК... Йок, те ви сега ГЕРБ РЗИ в действие. Чакаме да видим възраждане ще яхне ли вълната или ще чака 2ри октомври

сербезова: 30 март 2022 "Животът след пандемията никога няма да бъде същият, връщането към нормалността е относително. Всеки пети страда от постковид симптоми в продължение на месеци, пострадаха много отрасли, в света около 100 млн. души загубиха работата си, дългосрочни са последствията в сферата на образованието, а техният негативен аспект ще преодоляваме години напред, мнозина страдат от депресии и тревожност", подчерта още министърът. "От поведението на всички нас зависи каква ще бъде статистиката, когато се събудим, за да не посрещнем Коледа и Нова година с нови мерки, например", коментира още здравният министър.

Как клиниките са пълни, след като заболелите са по-малко, сериозните усложнения са по-малко, вируса се кара по-леко или безсимптомно? С какви хора са пълни клиниките? Отпускари?

с хипохондрици! Сутринта кихнали и им текнал носа. Бягат при ЛЛ и се тестват поне три пъти. После бягат в болницата. Толкова за лудите в тази държава. А лекарите приемат. Все пак 1200лв са си това.

Определено е дало резултат носенето на парцал при 40 градуса. Случаите на инфаркт и инсулт са се увеличили с поне 10%.

Абе, къде е "Зевзек" ?

Спи до обяд. Или е в чужбина, дир имат доста списвачи от НПО зад граница..

28.05 2021 Ангел Кунчев Няма пандемия продължила повече от ДВЕ години

Средната възраст на записаните, като починали с положителен тест днес е 79 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години От шест, има двама починали, за които към момента няма информация за "придружаващи" заболявания или все още не са въвдени в системата. 33.45% От случаите за деня са "ваксинирани" 33.33% от починалите за деня са "ваксинирани" Около 30% са всички със "завършен" "ваксинационен" цикъл 25.03.2021 костадин ангелов "Хората, които са ваксинирани с една и дори с две дози, може да са носители на заразата, но те няма да се разболеят тежко, да постъпят в болница и няма да загубят живота си от заразата" Починалите са: мъж на 85 г. със сърдечно заболяване; мъж на 87 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 87 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 64 г. със сърдечно заболяване; мъж на 76 г. със сърдечно заболяване; мъж на 75 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания. 1 077 Хоспитализирани От тях 55 в интензивно отделение София е между 1-2 милиона Заглавие: "Инфекциозните клиники в София са запълнени почти на максимум"

Само откровен дебил каквито са ваксърите могат да борят инфекция предавана по въздушно капков път с вяксини. Ваксините за какво са шарки тетанус и тн. никой нормален по света не прави ваксина за респираторно заболяване освен германските умопомрачени дебили като байонтех и българските лекари съветвящи ни да се буустваме срещу пари платени им от същите тези байонтех На всичкотомотгоре влизат по форумите и дращат с главни букви същите тези.

Досега в историята ни никога не сме виждали ваксини, след които да те задължават да носиш маска, да пазиш дистанция, да разпространяваш вируса след като са те ваксинирали, да те поощряват и стимулират, за да ги приемеш в тялото си, да дискриминират тези, които не са го направили, и да ви карат да се чувствате опасни ако не сте ваксинирани. -Досега не сме виждали ваксини (като тези на Жоро), които застрашават отношенията в семействата, разделят ги, разделят приятели и колеги, застрашават ви от загуба на средства за препитание и собственост, загуба на право от образование. -Никога не сме виждали мерки за защита на населението, които да пренебрегват родителското съгласие за интервенции върху непълнолетните им деца. -Никога не сме виждали мерки за социално благо, които да нажежават обществено напрежение и да налагат имуществени санкции, вместо да спират и предпазват, за каквото уж са създадени. -Никога не сме виждали ваксини, на които им е нужна „още една“ и след нея „още една“, и „още една“ бустерна доза, въпреки, че първата трябва да означава пълно ваксиниране. -Никога не сме виждали ваксинираните да са задължени въпреки ваксинирането им да продължат да си правят тестове за това срещу което са се ваксинирали. -Никога не сме виждали ваксина, която да води към хоспитализация и лечение от заболяването срещу което те е ваксинирала. Единствения извод за мислещите е: „Маскираните и ваксинираните са излъгани.“ Но те ще продължат да защитават собствения си избор, защото „наведеният“ уважава този, който го е навел, а мрази изправения. Затова, ние които сме разбрали истината нека стоим изправени. А за по-смелите препоръчваме да си инсталират рингтон на телефона от блеене на овца и в близост до маскиран да я пускат, за да покажат на околните какво е съществото, което се подчинява на нелепи правила. Така ще избегнете и скандала и наказанието, защото досега не сме виждали осъден телефон. Завършваме историята с два подходящи за случката цитата: „Този, който се страхува, че ще страда, вече страда от страха си.“ Мишел дьо Монтен Потърсете: Документи от БАДЖ: оръжие за съпротива срещу "медицинското" беззаконие и репресии

В ШВЕЙЦАРИЯ ИМА 8 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, 80% ВАКСИНИРАНИ 50% С БУСТЕР. НЯМАТ НИТО МЕРКИ ,НИТО БОЛНИЦУТЕ СА ПЪЛНИ. НО ТАМ НЕ СА УМНИ КАТ ГАНЮ МАНГАЛСКИ. ТОЙ Е ВИРУСОЛОГ И ЗНАЕ ВСИЧКО. РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ

А, активирали са ви. Явно пак са потекли паричните потоци на ковидарите за тролове. Нали като са се наболи над 70% щели да побдедят вируса и прегърнат живота? Защо Швейцария имат 17 починали последните 7 дни и десетки хиляди заразени?

ОЛИГОФРЕНЧЕ, КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО АНТИВАКСЪРСКИ ОЛИГОФРЕНА СТЕ ТУКА, СЕ СЕЩАМ КОЙ Е ПЛАТЕН.

Сямо откровен дебил каквито са ваксърите могат да борят инфекция предавана по въздушно капков път с вяксини. Ваксините за какво са шарки тетанус и тн. никой нормален по света не прави ваксина за респираторно заболяване освен германските умопомрачени дебили като байонтех и българските лекари съветвящи ни да се буустваме срещу пари платени им от същите тези байонтех На всичкотомотгоре влизат по форумите и дращат с главни букви същите тези.

ОЛИГОФРЕНЕ, А КАК ДА Я БОРЯТ, С РАКИЯ? ЕЙ ТУКА СТЕ 2-3 С ФАЛШИВИТЕ ПРОФИЛИ, КОЙ ОТ КОЙ ПО-ТЪПИ.

Не бе ке я бориме со чикия

Ти така се опитваш да бориш настъпленията на баща си към теб...

а бе, знаеш ли какви сте вие - лайна долни продажни, да ви еба майката да ви еба,нещастен плазмодии

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА НАСЕЛЕНА С ОЛИГОФРЕНИ И КОВИД ЯСНО ГО ПОКАЗА. ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВАКСИНИТЕ СМЕ КАТО В АФРИКА.

пиши си , не ни пречиш :Д

"Остра вирусна инфекция" - такава диагноза слагахме едно време по извинителните бележки. Сега го зоват "КОВИД-19" и е кофти, че все още има хора, които се връзват на тази пропаганда.

А защо не казвате че Ковид е като обикновен грип и се кара много леко

МНОГО ЛЕКО СЕ КАРА, С 37000 УМРЕЛИ.

Повечето от тези Умрели, ако са лекувани както 19-годишния син на адвокат Денев - с 65 вида лекарства за няма и месец, ясно е защо ги няма вече.

ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ!! ВЛИЗАШ В БOЛHИЦATA ЗАРАДИ K0BИД. Слагат ти кислородна мacкa след 1 час чакане в СПEШНОТО. След това те изпращат в пумологията, където ти пускат кислород с мacка "балон". Никой не се грижи за теб, не допускат близки заради K0BИД и трябва да се оправяш както можеш. Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво санитарката ти се отказва и ти казват, че си ЛИГЛЬО. След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в бoлницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб. След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш излeкуван, но те вкарват в ИHTЕHЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ на aпapатно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на "лeчение". След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за съжаление си ИHTУБИРАН... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лeчeнието е отблъскван. Вече НИКОЙ не може да ти помогне. Бoлницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб - от директора - до санитарите. А КИСЛОРОДЪТ гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване... Роднини и близки звънят притеснени: - Състоянието е стабилно, организмът се бори - казва дежурният всеки ден... Да, ти се бориш срещу УБИЙСТВОТО ти - упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил езикк, като куче в жега... Минават две седмици, пътеката е готова, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарат пари. От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш - убит си. По документи - от K0BИД, а реално - от "ЛEЧEHИETO"...

Сега има много по-малко заболели, отколкото при предишни вълни, как така клиниките са пълни? Явно доста клиники са закрити - ако е така, просто ги открийте пак, защото след няколко месеца като застуди и децата тръгнат на училище, много е вероятно да трябват доста повече легла.

ТЪПАКО, В БЪЛГАРИЯ ПРАВЯТ МАЛКО ТЕСТОВЕ. АКО СПРАТ ДА ТЕСТВАТ КВО, НЯМА ДА ИМА БОЛНИ? А МИСЛИ МАЛКО, ПРЕДИ ДА ПЕЧАТИШ ИДИОТСКИТЕ ТИ МИСЛИ.

Защо ли ковид и истерията за бистери излиза паралелно със закъсването на немската икономика и опитите да я възстановяват с печалбите на байонтех.Продажбите на ФВ ТюсенКруп и тн не вървят дайте да закърпване в ваксини немския бюджет.

"...в момента са запълнени почти на максимум с неусложнени случаи." И като не са сложни защо налагате терор? И друго "Той прогнозира нова вълна през октомври.". Сега,врачката Данчо гледа на боб и леща,или звездите ми говорят. "Носенето на маска е вътрешно убеждение - човекът да пази както себе си, така и близките си"." Поради липсата на такова убеждение не нося парцалче. Вътрешното ми убеждение е,че маскираните немедлено да посетят психически доктор. Начело с бате Данчо и новия мшнистър бат Асенчо,върл ковидар.

НЕ Е ВРАЧКА, ТОВА Е МАТЕМАТИКА И КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА Е ЗА ТЪПАТА ТИ ТИКВА, МОЖЕ ДА ПРЕДВИЖДА ТАКИВА НЕЩА.

честно. Математиката е новата медицина?!

без тиквени забежки. От математици сума ти народ си замина.

Като пуснат статия и събере негативни коментари за ГЕРБ -> изчезва веднага в дън земя..и следва нова на същата тема

Що не ходят ма море тея хора, а са отишли в болница?

НА МОРЕ С ПНЕВМОНИЯ НЕ Е МНОГО ГОТ, ЗА ТОВА.

Навсякъде се изписа и подчерта,че сегашният щам е заразен,но пък протича далеч по-леко,с по-малко усложнения от предишните.Чудя се,кое налага"неусложнените"случаи,да се лекуват в болница?!Цената на клиничната пътека ли е добра,или просто имат незаети легла?

ТЪПАКО, НАПИСАНО ТИ Е, КОЛКО ЛЕКО ПРОТИЧА - БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ. ТИ И КОЛЕГИТЕ ТИ АНТОВАКСЪРИ СТЕ ЧИСТА ПРОБА ОЛИГОФРЕНИ.

А ти си страхотен умник,няма що.Тъпак и олигофрен ще наричаш на майка си дъщерята,т.е.,себе си. Написано ти е-неусложнени случаи,параноик-хипохондрик нещастен.

Точене на Здравната каса.

С КАКВО? КАК ТОЧНО, РАЗКАЖИ ДА СЕ СМЕЕМ.

С това, че в болница лежат хора, които не са за нея. Цената на клиничната пътека е 1600 лева. Без да влагаш разходи ти идват чисти пари.

Със скъпата пет дневна клинична пътека за Ковид, смей сееее....

Не 465, а 462. Не лъжете, а кажете, че вчера бяха 467 и за трети пореден ден намаляват!

Не слагайте маски! Запитайте се, защо тези мерки ги няма по морето. И как така щам, причиняващ настинка, напълни болниците???

Някой забеляза ли, че в статията не се споменава срещу каква болест са тези мерки! Или ситуацията е "Бий самара, да се сеща коня"?!?

Лгбт и Дир/ДВ. На 2.10 всичко приключва