17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най опасното нещо:ислямизиране на циганите. Прекратяване на този процес трябва да е приоритет за цялата държава. Саудитска Арабия плаща за всеки приел исляма-всъщност това е. Построената джамия е със средства дарени от Саудитска Арабия-лесно може да се установи. И тук идва въпроса:как се издава разрешително за строеж на джамия? Кой има право да строи без разрешение? Защо строи без разрешение? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?!

Тази джамия в Галиче трябва да бъде бутната,защото там се радикализират доста от циганите,учат ги на всякакви простотии и ги насъскват срещу християните... Ако МВР влезе в Галиче и провери Мехтин и всички около него ще наизлязат бая незаконни оръжия,пари,наркотици... Но явно и там има чадър,та засега не ги пипат. Джамията в Галиче е за сриване с багерите!

кога и кого да прибере.

Дайте да видим разрешителните за строеж които се изискват на нас българите ,или мирише на корупция.

Този враг на България си е получил заслуженото..

Мъка мъка мангал се гътнал от преяждане и препиване

Мръсен боклук!

дали крадеца си е взел парите с него?

Гербери съсипаха страната ни.

Каква радостна за България новина.... Един престъпник по-малко!!! Дай Боже повече талива новини...пък дано се поизчистим от отрепки и престъпници!!

В лека почуда съм ... какво точно отразява понятието " ромски барон " ?! Явно не става въпрос за високо ценената от мен напитка .... Споминал се е някакъв циганин , овършал целия НК , но ме в затвора , където е трябвало да е от от няколко десетилетия , а в зимен комплекс . Това , че закоравели престъпници се мотаят на свобода категорично не е новина , по-скоро е всекидневие . Как обаче конякът се е сдобил с благородническа титла за мен е истинска загадка .... Моля запознатите да ме осветлят , тръпна в очакване :)))) Предварително благодаря !

Празнува Коледа и строи джамии.... Аш колсун машалла

ми ромите може да си обявите тридневен траур по случая!

Да , ще си ги носи...всичките.. Натъпкали са го с тях като мумия...

По прости на тази планета от българите няма, ти да не правиш разлика между алкохолна напитка Ром и цигански мангал с български паспорт.... Няма такова чудо и простотия.

Да беше поживял повечко, можеше и будист да стане, само аванта и далавера да имаше. Измекярска ми работа, като сичкото ДПС, мешере, и прочее чалма-потур-фередже...

Каква новина! Да се радваш ли да плачеш ли... Как може в уважава ща медия да пише как някакъв циганин умрял? Пък и ромски барон! Щот цар Киро го няма? А къде е баронеса та? При проститутки те в Гърция или в Белгия? И колко принца и принцеси има? 7-8

Пак почнаха да ме трият. Защото питам как може да се строи в Република България без разрешение джамия? Ами дори в ислямския свят не можеш да построил джамия без разрешение от върховния орган на вярващите. Това че е построил джамия в двора си не означава че има право да я строи. Саудитска Арабия плаща на всеки приел исляма. На джихадистите в Сирия се плаща за отрязана глава на шиит или неверни. Едно от убитите момичета в Мароко е с отрязана глава като деянието е било заснето и публикувано в тубата!

Какво общо имаме Българите с няколко нпо-фекалки , които упорито наричат циганите коняци ли бяха , текили ли .... Че са прости и малоумни съм съгласен ;)))

Сместа на ром с друг ром води след 5 години до добре отлежал ром. Некачествен е, но много се използва по време на избори.

Саудитския крал на ромския барон ритнал към Мешерето на връх Коледа. Аланкоолу, като се вземаш за барон.....ще изучиш поне 1 мангасар за лекар, да ти е под ръка на софрата с алкохол и свински пържоли на Коледа.

Банго ДИР.

една хубава новина

В лека почуда съм ... какво точно отразява понятието " ромски барон " ?! Явно не става въпрос за високо ценената от мен напитка .... Споминал се е някакъв циганин , овършал целия НК , но ме в затвора , където е трябвало да е от от няколко десетилетия , а в зимен комплекс . Това , че закоравели престъпници се мотаят на свобода категорично не е новина , по-скоро е всекидневие . Как обаче конякът се е сдобил с благородническа титла за мен е истинска загадка .... Моля запознатите да ме осветлят , тръпна в очакване :)))) Предварително благодаря !

Цитирах твоя пост, защото е много точен и мисля, че повече няма какво да се каже.

вероятно ромския барон мехти касъмов е нещо като лорд евгени минчев

Дай боже повече таквиз "барони" да отиват в небитието...

Защото все пак е хубава новина.

Е И,На кой му пука???

"Ромски барон" ??? Доколкото знам римската власт по нашите земи е съществувала някъде до V в., а аристократически титли в България няма още според Търновската конституция. Иначе бай Ганьо веднага би станал граф Ганев.

Честита Коледа и нека все такива добри новини ни спохождат,но защо само по 1,нека да са повече и ежедневно.

алах ли мохамед ли ЕПМ го е наказал защото е православен мюсюлман и празнува християнско раждане на Христос

Пил е НовиЧок ....

Аллах си го е прибрал. А сега да прибере и цялата махала - да му прави компания !

Много ;барбарони; в това градче Гложене. Къде се подават докюменти за гражданство, само да не е в Крушовица, че е много далеч.

Браво! Да е жив и здрав!

По коледа стават чудеса

Стига с това “РОМ”!!!!!! Във България им казваме цигани!!!!!!!!! Та значи някакъв циганин починал?!?!?! И какво от това????????? Да беше Чирков, да беше допринесъл за България да го почетем!!!! Но това е обикновен бандит осъден даже.... срам!

руски шпиони

Мюсюлманин - ром , който празнува Коледа със свинско и уиски , Алах го наказва !

НАЙС !

уф, тоя не можа ли по-рано да получи инфаркта, ми цели 52 години си върши золумите? ДС, ако са си на място, редовно такива рушители на държавата ще получават инфаркт

1 вредител по-малко